Birikimciler Buraya🙈

Market parası üstü 15tlyi attım kumbarama sanırım birkaç hafta birşey atamam evde olmayacağım yinede cüzdanda birikime devam etmeye çalışacağım:)

Taşınma işlerim olduğu için birikime ağırlık veremedim sadece çantada alışverişten kalan bozuk paralarımı biriktiriyorum :) bozuklarımıda 100tl olunca cümletiyorum markette :)

Işte banka hesabi olunca al sat yapmayacaksın
Direkt at ve unut
Benim de hesabimda birkac bir sey vardi altin döviz inan ki neyden ne kadar var bilmiyorum internet bankacılığından bakmam lazim ki bakmıyorum
Bu aralar evine esya alacağım kredi kartina da baya yüklendim bu ay o yüzden hesap kesim tarihine kadar idare edeyim diyorum
Ondan sonra yavas yavas ev esyasi alacagim
Bir cok esyam eski perdem bile 80ler modasi :) artik daha modern ve şık minimal seylere yönelmek istiyorum o yüzden de idareli davranmak lazim

Evet internet bankacılığı kullanmadığım bir kartı bu şekilde kullanıcam bende. Altın neyseki biraz düşmeye başladı..
hayırlı olsun canım artık internetlerde çok güzel şeyler var her bütçeye göre özellikle. Bende taşınıyorum ama sadece bir odamı değiştireceğim. İnsana konforda lazım ikea tarzı istiyorsun sanırım Az eşya sevenlerdenim ben :)

Benim.evimde az esya var zaten :) ama ikea tarzi da guzel ben de mobilyada beyaz severim
Benim amacim öğrenci evi/bekar evi modundan çıkıp modern bir ev haline getirmek
Bu arada altin ve dovize mudahale edilmis ondan düşmüş ama haftaya çıkabilirmis

Beyaz ev güzel ama ben sevmiyorum artık helede makyaj masamı beyaz aldım sürekli silmekten bıkmıştım üzerine cam kestirmiştim aynı ölçülerde Ondan sonra biraz rahatladım.
minimalist evlere bayılıyorum bu arada umarım harika bir ev döşersin canım :)

Bugünde 5tl attım kumbarama taşınacağım için ayrıca bazı eşyaları elimden çıkarmayı düşünüyorum

Seni hatrladımborçlarını ödemene sevindim. Çok şükür geçen yıl bende hedeflerime ulaştım. Birikim yapmak da beni yine buralara sürükledi canım şimdi nasıl gidiyo. Benim biraz gaza ihtiyacım var. Gerçi uzun süredir yazmamışsın ama yine de görünce merak ettim bu pande mi dönemin de de rabbim bol bol bol bol bereketler versin. Giderimiz azalsın gelirimiz çoğalsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…