- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
Cok sagol bacim. Ailemden cok kisi aman def et hak etmedi vs dedi ama is bu duruma gelince bak senin zahmet edip de yazdigin kadar gercek kizkardesim bile orali olmadi. O yuzden samimiyetine sonsuz tesekkurler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagol bacim. Ailemden cok kisi aman def et hak etmedi vs dedi ama is bu duruma gelince bak senin zahmet edip de yazdigin kadar gercek kizkardesim bile orali olmadi. O yuzden samimiyetine sonsuz tesekkurler.
Aynen oyle de olduDediğin gibi sevgi saygı bitince düşünmek istemezsin. Umrunda olmaz. Kendine üzülürsün. Ne yaparsa yapsın lanet olsun
no problem yalama oldu zatenSorma öyle oldu yarasına tuz bastık. :S
aminAllah kötülerden korusun canım. İyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
gonul isterki ektradan onlar ceke. Ben goreyim. Ki anlayana. Bir bacisi kuma olmus biri sefil perisan ana desen namusssuz anlayana. Bu yuzden yanlis bir secimdi ailesiAllah yanlarına bırakmaz canım merak etme
İyi geceler canım. Görüşürüz inşallahHaydi iyi geceler kizlar. Guzel yarinlariniz olsun
Gorusuruz bacimİyi geceler canım. Görüşürüz inşallah
ayyy okuyunca içim bir kötü oldu yaKızlar pazartesi nöbette akciğer kanseri kemoterapi alan bir hasta aldık. Amca sakın sigara içmeyin diyip duruyordu valla
amin bacım. Çok sağol güzel dileğin için.Kızlar gece gece iyi kaynatmişsiniz
kgokce rabbim evladına sağlık, sana güç versin demekten başka birşey diyemeyeceğim.
Bende içiyorum gökçe hatun. Hem bırakmak istiyorum hemde öyle seviyorum ki mereti napıcam bilmiyorum.amin bacım. Çok sağol güzel dileğin için.
Bu arada evet Zeynep icmesinler bence de. Kahvemsi ve sınırlı porsuk kızlar Datça bademi mi ne öyle bir macun ve yanında çay varmış sigara bıraktım akciğerleri temizliyor bir arastiriniz
Ah ah bi bırakabilsemSigara
Ah canım benim. Kolay gelsinbu akşam mesaideyim ((((((((((
sağol kuzum, inşallah bir an önce toparlar çıkarımAh canım benim. Kolay gelsin