BİRİKİMCİ HATUNLAR

Aaa kadına bak inanmıyorum ya
Iste katrani kaynatsam olmazki seker cinsine tukurdugum cinsine ceker. Yani esten aileden babasiszligin eksikliginden daha bir baglanacagina ters tepti cocuk oluncak. Amam neyse ne. Burada onu yazmak bile kendime saygisizlik.o kimbilir kimle ne alemlerde

Hele de bu düsünce beni çildirtir işte
Adam kimle ne alemde acaba

Kısmet canım daha gençsin. pure hazel in dediği gibi belki olur birşeyler ileride. Allah hayırlısını versin. Tabi şu an evladından başka biriyle ilgilenmek istemiyorsun anlıyorum

Ölsün de diyemem ne bileyim. Der miyim acaba
Alllah dedirtmesin. Ama nefsine zor gelen seylerk yaptikca oleydi diyor insan
İyi yapmissin zaten.
Amannnnn boşver bu dünyanin erkeklerin derdi bitmez. Keyfine bak. Ah bebiste tam sağliği yerinde olsaydi..
Hayatin ne getireceği belli olur mu.
Belki tekrar başka biriyle yola devam edersin
insalllah teyzeso.cogu seyi atlattik. Cok cok normal duruma geldi bile.birisimi aman kalsin adam kendi co uguna bakmaz hic el elalemin kine sevgi duyarda bakarmi

insalllah teyzeso.cogu seyi atlattik. Cok cok normal duruma geldi bile.birisimi aman kalsin adam kendi co uguna bakmaz hic el elalemin kine sevgi duyarda bakarmi
Ya görmiyim isterim belki beddua ederim. Onları yaparım yani

Bir ömür yalniz geçer mi ama.
Insanin bir yol arkadşina ihtiyaci olur.
Daha hersey yeni .
Zamanla düşüncelerin değisir

Kısmet canım daha gençsin. pure hazel in dediği gibi belki olur birşeyler ileride. Allah hayırlısını versin. Tabi şu an evladından başka biriyle ilgilenmek istemiyorsun anlıyorum
Tum aileme hemen evlenecem demesi sonra git sana acik cek bul ne ediyosan et demesi acaba vardir algisinida yaratti bende yoksa bu zaten sizofren beni fisekliyorki baska seyler yapayim cocugumu elimden alsin.ama bakmazki istemezki cocuguda isteuen gelir gorurdude

Dediğin gibi sevgi saygı bitince düşünmek istemezsin. Umrunda olmaz. Kendine üzülürsün. Ne yaparsa yapsın lanet olsun

Bir ömür yalniz geçer mi ama.
Insanin bir yol arkadşina ihtiyaci olur.
Daha hersey yeni .
Zamanla düşüncelerin değisir
Elbettte beni pesgec cekene inat ondan once evlenirim belki ama sevgisiz asla imza atmadim atamam da .eee yas gecincede zor ustelkk cocukla cok zor

Elbettte beni pesgec cekene inat ondan once evlenirim belki ama sevgisiz asla imza atmadim atamam da .eee yas gecincede zor ustelkk cocukla cok zor
Hicccc kendini o şekilde odaklama.
Canına bak hayatina bak etrafina bak.
İnsaniz hersey gelir başa. Karşilikli anlayıs önemli şartlar önemli.
Kendini yıpratma valla

Gökce simdi dicek ki
Aman nerden açtiniz şu lanetin konusunu
Yok aman bu da bir birikim. Hayattaki tecrubelerimiz en buyuk birikim. O yuzden guzel insanlar guzel aileler guzel anilar biriktirin kendinizede evlatlarinizada ileride olacak cocuklarinizada. Hersey biz insanlar icindir. Yeterki saglik sorunj olmaya. Onu perisan etmeden kurtulamayack benden . ve tabiki anasjni ve 1 bacisinida. O yuzden nasil bir gelecek bekliyor onu gulerim

Allah yanlarına bırakmaz canım merak etme

Hicccc kendini o şekilde odaklama.
Canına bak hayatina bak etrafina bak.
İnsaniz hersey gelir başa. Karşilikli anlayıs önemli şartlar önemli.
Kendini yıpratma valla
Cok sagol bacim. Ailemden cok kisi aman def et hak etmedi vs dedi ama is bu duruma gelince bak senin zahmet edip de yazdigin kadar gercek kizkardesim bile orali olmadi. O yuzden samimiyetine sonsuz tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…