BİRİKİMCİ HATUNLAR

Evet. Düşünme artık. Moralini bozma. Yine de şükretmek lazım. Kimin ne olacağı hiç bir zaman belli olmuyor
Yok dusunmuyorum ama inanamayacagim bir durum yasadim. Taaa 10 yil onceki gorusup cidddi dusundugum biri ortak bir arkdsimizin cenaze siyle karsilastikniye bo yle olduk baka hayat cok kisa dedi. Aman anlatsam bir roman cikar

Eminim cocugunla gecirdigin vakit bu dizilerden daha keyiflidir
Diziyle kafa dagitip dinleniyon. Emin ol cocukla bunyen zorlanabiliyor. Elbettte zevkli olumsuzuna bakmayayim ama inanilmaz yorucu. Ki ben 5 yil cocuk yapmadim sonra oluncada bunyeme agir geldi sorunlarla dogup buyuyunce.bunada sukur olsun

Yok dusunmuyorum ama inanamayacagim bir durum yasadim. Taaa 10 yil onceki gorusup cidddi dusundugum biri ortak bir arkdsimizin cenaze siyle karsilastikniye bo yle olduk baka hayat cok kisa dedi. Aman anlatsam bir roman cikar
Oo gerçekten etkileyici olmuş kuzum. Senin kocan anladığım kadarıyla sorumsuz. Düzelebileceğine inandın mı hiç

Hahahah oğlak bolluğu var sizde. Zor bir burçtur da. Karı koca anlaşıyorsumuz inşallah :) evet iyi olmuş gerçekten

Oo gerçekten etkileyici olmuş kuzum. Senin kocan anladığım kadarıyla sorumsuz. Düzelebileceğine inandın mı hiç
Inancla bu yilllara geldim 5 yil once actim dava ankarada gprs takilmis gibi nereye girsem gelip buluyordu beni. Ama skmdi cocuktan sonra hic umruna degilim. Nasil dusunuyorsa. Evet bu arada cok etkileyici alllah sahit hicbir dusuncem yok olamazda ama bana 2012 de evlendim 2013 de bosandim cocugum yok demesine sanki benk yakindan takip ediyorcasina sasirdim. Bende namus herseyden once bircok insan gibi ama bu konusmalar bile hic etik gelmedi. Hos es kisisi yuru gitgit birini bul sana acik cek diye sutlamis olsa da benim icin evladim cok cok degerli ona ananda soyleydi dedirtmem.alllahim korusun
Kızlar ben yatayım artık yarın yine toplantilarim var erken kalkıp hazırlanmak lazım. İyi geceler bacilarim
Iyi geceler bacim.kolay gele
Hahahah oğlak bolluğu var sizde. Zor bir burçtur da. Karı koca anlaşıyorsumuz inşallah :) evet iyi olmuş gerçekten
evet zor oglak. Annnemde oglak inatci.annem zor kadin ama babam basitlestiriyor yillarin sevimli cifti.alllahim uzun omur vere

Diziyle kafa dagitip dinleniyon. Emin ol cocukla bunyen zorlanabiliyor. Elbettte zevkli olumsuzuna bakmayayim ama inanilmaz yorucu. Ki ben 5 yil cocuk yapmadim sonra oluncada bunyeme agir geldi sorunlarla dogup buyuyunce.bunada sukur olsun
İnanir misin ben birgün kocamdan ayrilirsam naparim
Kocam vefat ederse naparim... bunun gibi durumlari düşunüyorum.
Hayatta hersey oluyor.
Bu durumlara bile hazirlamaya çalisiyorum kendimi

İnanilmaz hassasim cocuk konusunda
Hicbirine zarar gelsin istemem.
Tvde gördügum cocuklara kadinlara bile hep ağlarim gözlerim sişer ağlamaktan
Birgün benimde başima gelecek mi gelir mi diye her zamn düşünürüm

İnanir misin ben birgün kocamdan ayrilirsam naparim
Kocam vefat ederse naparim... bunun gibi durumlari düşunüyorum.
Hayatta hersey oluyor.
Bu durumlara bile hazirlamaya çalisiyorum kendimi
Sevenleri ayirmasin dis guclerde alllahimda. Gecinden versin ama benim durumada getirmiye rabbbim. Cok zor ortada cesitli saglik sorunlari olan bir evlat ustelik size mecbur ve onun yuzune bakinca okadar benzerlikten dolayi hic unutamadiginiz ve size bunlari yasatan. O adam. Emin ol vefat etse daha mutlu olurduk

Alllah korusun ama. Cok bel baglamamak gerekirmis. Bizimde ailemizde hic bosanan yok. Ama bu esinm annnesi babasini bosamis 5 cocukla usttte evlenmjs birdaha onuda bosamis ve sonra bana seni ogluma yar etmeyecem deyip durmasindan anlamaliydim.ama ozaman seviyordu esim beni ve aman de de dur diyordum. Ancam sonuconun istedigk gibi oldu

Bende ayni şekilde düşünüyorum.
Terk edeceğine aldatacağina ölsün daha iyi

Evet canım. Allah hakkımozda hayırlısını versin. İmtihan dünyası herkes birşeyden sınava çekiliyor. Bizi neler bekliyor bakalım.

Bende ayni şekilde düşünüyorum.
Terk edeceğine aldatacağina ölsün daha iyi
amannn vallla iyiki cok iyi bir isim ve saglam varlikli biraileye sahibim. Ailedediysem onun anasibacisi. Gibi degilde hakikatli aile... O yuzden ben hatayi onu kendime layik gorerekyapmisim. Zararin neresinden donulse kar.

Aaa kadına bak inanmıyorum ya

amannn vallla iyiki cok iyi bir isim ve saglam varlikli biraileye sahibim. Ailedediysem onun anasibacisi. Gibi degilde hakikatli aile... O yuzden ben hatayi onu kendime layik gorerekyapmisim. Zararin neresinden donulse kar.
İyi yapmissin zaten.
Amannnnn boşver bu dünyanin erkeklerin derdi bitmez. Keyfine bak. Ah bebiste tam sağliği yerinde olsaydi..
Hayatin ne getireceği belli olur mu.
Belki tekrar başka biriyle yola devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…