Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altın biriktirme topiği var canım orayada bakabilirsin. Biz burda her telden konuşuyoruz. Burada da bulunabilirsin karşılıklı fikir alışverişi yaparız. HoşgeldinMerhabalar hanımlar,
Bende birikim yapmak, aranıza katilmak istesem, ne yapmam gerekiyor.
Yerim seni prenses... Erinmemis yazmis tatli bacim.ay acaip kanim kaynadi yazdiklarini okuyunca. Cok cok sagolasin dikkate alacagim. Ama su corap meselesi bendeevde corap kasindiryor disarda soguksa sorun yok. O sungerleri hic kullanamadim ya bakalimcanım nem 1.kural..kremini unutmadan bol bol sür ve bol su içmeye çalış..hem içten hem dıştan destekle cildini..
canım yumurta akını iyice çatalla çırp yüzüne sür, üstüne peçete parçalarını yapıştır, tekrar yumurta akı sür..o peeling gibi yapışıp sertleşecek daha sonra soyarak çıkar, siyah noktalara çok iyi geliyor..bi de kil maskesi..maskeden sonra soğuk su ile yıkayıp buz gezdir cildinde ki açılan gözenekler kapansın..üstüne de tonik ve nemlendirici... 1-2 ayda sımsıkı gözeneksiz,siyah noktasız bir cilt oluşur
prensen topuz için özel topuz süngerleri var..ben aldım ama kullanmıyorum, o da topuzu çok güzel gösteriyor...
yumurta akı maskesi, yaş maya maskesi ve kil maskesi...bu 3 ü siyah nokta ve gözenekler için çok iyi..
canım evde yapılan maskeler çok faydalı,ucuz ve kolay..öneririm..cilt tipin nedir?
ev kıyafeti için de ben opak çorap alıyorum kalın, bordo yeşil lacivert siyah..üstlerine tunik ve ev babeti ile giyiyorum,çok şık çıtı pıtı şirin duruyor...
vallahi, hala gaza gelmemiş olmaları şaşırtıcı..dur ben gaza getirecem hepimizi :)))))
hehehehe, aynen, melatonin çoook önemli![]()
Att ler ve parametriler candir.isinde kolay gele. BacimYakışır tatlım iyi yapmışsın
Miskin miskin yatmak daha çok hoşuma gidiyor. Yemek yemek bile aklıma gelmiyor.
Ambulansta çalışıyorum canım 112'de
araligin ilk haftasi gitttim randevuyla ve arkadasima belese temizledi zaten devlettte herkese beles bakinca waww cok bakimli bir agiz dedi ve ne edecez ki sordu bende cilala temizle dedim altlarda cok az plak vardi ip kullanamadim dedim.ama size kesinlikle oralb nin sarjli dis fircasini oneririm 3 ay once tanistim meger yillarca dis mis fircalamiyormusum.kızlar merhabalar...
herkes iyi mi?
sabah erkenden kalktım duşumu alıp bi güzel süslenip diş hekimime gittim..detaylı bi diş temizliği yaptırdım.biraz çarşıda gezip geri geldim..dün akşamüstü 4.5 da yediğim yemek ile duruyordum ve duştan sonra hiç sigara içmemeiştim..hemen eve girip 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir yiyip sigaramı yaktım..diş etlerim sızlıyor(((
diş temizliğine 160 tl,
eczaneden b12 ve dvitamini aldım 40 tl
marketten sigara,tavuk,kola aldım 25 tl
minibüs 4,5 tl...
toplamda 230 tl uçtu gitti bugün de...paranın sadece adı var..ne alım gücü, ne kıymeti kalmamış durumda(((
ohh uyku mis uyku.okudum kocan disardan getirmis enfes harika afiyet olaMerhaba kızlar. Bütün gün uyudum uyandım. Yemek filanda yapmadım. Çok açım :S
hosgeldin bacim.bengenelde gunun bu saatlerinde ugrarim is ve cocuk oluncakMerhabalar hanımlar,
Bende birikim yapmak, aranıza katilmak istesem, ne yapmam gerekiyor.
Hoşbuldum canim sağolasın.araligin ilk haftasi gitttim randevuyla ve arkadasima belese temizledi zaten devlettte herkese beles bakinca waww cok bakimli bir agiz dedi ve ne edecez ki sordu bende cilala temizle dedim altlarda cok az plak vardi ip kullanamadim dedim.ama size kesinlikle oralb nin sarjli dis fircasini oneririm 3 ay once tanistim meger yillarca dis mis fircalamiyormusum.
ohh uyku mis uyku.okudum kocan disardan getirmis enfes harika afiyet ola
hosgeldin bacim.bengenelde gunun bu saatlerinde ugrarim is ve cocuk oluncak
Evet her ikiside. Hem az harcayacaz hemde olani yatirim yapacaz. Hattta altin biriktiriyoz topicne de gel orayada birikimlerimizi bildirip 2018 hedeflerimizi ekledik ekliyoruzda. Adi altin birikimi ama isteyen kredi oder isteyen para biriktirir ksteyen gram isteyen ceyrek euro tl..ne dilerse yapar hesaplar hedefleri yakalar. Amac paramizi harfiyen yazarak planli yonetmek ben daha oncede buralarin en meshuru kirli cikilarin bir uyesiolarak cok sey ogrendim.hattta komik ama evliligin baslarjnda evde ne pisirim o yok bu yokderken pizza yapmayi dahi burdan ogrenip harcamalari kistim. Ha tatilede gitttim en ucuz zamanida kolllamayi ogrendim. Yani cok istisare cok bilgi katar diyelim.paylastikca bilgi tecrubeler artti. Devam etgorusecegizdir.tekrar hosgeldin...Hoşbuldum canim sağolasın.
Şimdi buranın olayı nedir, birbirimizi gaza mı getiricez, kaç para var, kaç para koydum kenara onu mu diyecez, napicam tam olarak bilemedim de![]()
Teşekkür ederim, aydınlattığın için. Şimdi daha bilinçli ve umutla bakıyorum. Altın topigine de ugrayayim o halde ben.Evet her ikiside. Hem az harcayacaz hemde olani yatirim yapacaz. Hattta altin biriktiriyoz topicne de gel orayada birikimlerimizi bildirip 2018 hedeflerimizi ekledik ekliyoruzda. Adi altin birikimi ama isteyen kredi oder isteyen para biriktirir ksteyen gram isteyen ceyrek euro tl..ne dilerse yapar hesaplar hedefleri yakalar. Amac paramizi harfiyen yazarak planli yonetmek ben daha oncede buralarin en meshuru kirli cikilarin bir uyesiolarak cok sey ogrendim.hattta komik ama evliligin baslarjnda evde ne pisirim o yok bu yokderken pizza yapmayi dahi burdan ogrenip harcamalari kistim. Ha tatilede gitttim en ucuz zamanida kolllamayi ogrendim. Yani cok istisare cok bilgi katar diyelim.paylastikca bilgi tecrubeler artti. Devam etgorusecegizdir.tekrar hosgeldin...![]()
Kesinlikle ugra ugra... Zamanla zaten. Butce yonetimi sart...Teşekkür ederim, aydınlattığın için. Şimdi daha bilinçli ve umutla bakıyorum. Altın topigine de ugrayayim o halde ben.
Ordan oraya derken bir bakmisiz kese kese altın
Düşüncesi bile güzel :)))
Bacım sen hem harcayıp hem biriktirenlerdensinKesinlikle ugra ugra... Zamanla zaten. Butce yonetimi sart...
Ha kizlar okusa gulecekler bana. Bu arada abu topicin en cok alisveris yapani ve cok harcayani yaziyor bunlari sen dahaasilbirikimcilere denk gel bakneler var neler
Hoşbuldum teşekkür ederim :))Mehlikatun hosgeldin
Dizide izlemiyom ama uyumadim hala. Ne izliyon ki bacim. Bir diziye sahip olmayali 4 yil dolucak.Normalde pek TV izlemem ama dizi izlemeye başlayınca da gece yarısı oluyor. Akşam yatmayan sabah da kalkamiyor tabigerçi kışın sabahları uyanmak benim için tam bir kabus ya neyse