BİRİKİMCİ HATUNLAR

kesinlikle haklısın. takılarla kombinleyince kıyafetler kesinlikle çok değişiyor. ve bakımda en önemli şey saç. saç düzgün olunca tamamen değişiyor tipim. bide cildin güzel olması lazım.

bi de hindistan cevizi yağını yüze kullanmak doğru mu acaba? saç ve kaş çıkartmak için kullanılan bir yağ kıl köklerini besleyip yüzünde tüy çıkarmasın da...
yüzüme kullanmıyorum zaten cildim yağlı. duşltan sonra vücudumu nemlendirmek için az bişey sürüyrum bide ayaklarıma ayak kremi niyetine. ve en çok da saçlarıma. yüzüm için ayrı kremim var gerçi pek sürmyorm da:) eskiden her yeirm için ayrı krem alırdım saçmasapan ne gereksizmiş.

Yakışır tatlım iyi yapmışsın
Bir de çay ya da kahve koy kendine, ohhh mis en guzeli
Miskin miskin yatmak daha çok hoşuma gidiyor. Yemek yemek bile aklıma gelmiyor.
cnm sen nöbete de mi kalıyorsun hangi hastanedesin
Ambulansta çalışıyorum canım 112'de

Evet canım farkındayım nemsiz. Benim pek krem sürme alılkanlığım yok. Hep unutuyorum

canım nem 1.kural..kremini unutmadan bol bol sür ve bol su içmeye çalış..hem içten hem dıştan destekle cildini..

canım yumurta akını iyice çatalla çırp yüzüne sür, üstüne peçete parçalarını yapıştır, tekrar yumurta akı sür..o peeling gibi yapışıp sertleşecek daha sonra soyarak çıkar, siyah noktalara çok iyi geliyor..bi de kil maskesi..maskeden sonra soğuk su ile yıkayıp buz gezdir cildinde ki açılan gözenekler kapansın..üstüne de tonik ve nemlendirici... 1-2 ayda sımsıkı gözeneksiz,siyah noktasız bir cilt oluşur

prensen topuz için özel topuz süngerleri var..ben aldım ama kullanmıyorum, o da topuzu çok güzel gösteriyor...

yumurta akı maskesi, yaş maya maskesi ve kil maskesi...bu 3 ü siyah nokta ve gözenekler için çok iyi..

Aynilarini bana babannnem der. Ise ev kiyafetleriyle baslamali. Aman guzel bir ev esofmani almam gerek.sonra yine birmaske temizleyici. Bakin alisverisimi canlandirdinz

Cidden bana da bir el atın kızlar hem cok para harcamayimm hemde cidden bir can kan gelsin elime yüzüme tipime. Hep destek tam destek olsun kizlar

canım evde yapılan maskeler çok faydalı,ucuz ve kolay..öneririm..cilt tipin nedir?
ev kıyafeti için de ben opak çorap alıyorum kalın, bordo yeşil lacivert siyah..üstlerine tunik ve ev babeti ile giyiyorum,çok şık çıtı pıtı şirin duruyor...

Kızlar piremmmmsees porsukun o kadar yazdığından sonra hala gaza gelmediniz mi siz, kalkın bakiym hadiiii

vallahi, hala gaza gelmemiş olmaları şaşırtıcı..dur ben gaza getirecem hepimizi :)))))

Hahahhaha porsuk prenses uyuyor canım. O aynı zamanda bir uyuyan güzel. Melatonini eksik etmiyor :) sabah ola hayrola :)
hehehehe, aynen, melatonin çoook önemli

aynen canım... o sebeple çok vakit ayırmadan pratik işlemlerle bakımlı görünmek mümkün...

cilt tipine göre de haftada 1 ya da 2 maske uygularsan cilt kısa sürede toparlar, pırıl pırıl olur,fazla makyaja da gerek olmaz.

yüz kremini ihmal etme ama...nemsiz ve kuru kalmış cilt çok çabuk kırışır...kırışıklık oluştuğu an geri dönüşü yok artık, oluşmadan önlem almak gerekli...

kızlar merhabalar...

herkes iyi mi?
sabah erkenden kalktım duşumu alıp bi güzel süslenip diş hekimime gittim..detaylı bi diş temizliği yaptırdım.biraz çarşıda gezip geri geldim..dün akşamüstü 4.5 da yediğim yemek ile duruyordum ve duştan sonra hiç sigara içmemeiştim..hemen eve girip 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir yiyip sigaramı yaktım..diş etlerim sızlıyor (((

diş temizliğine 160 tl,
eczaneden b12 ve dvitamini aldım 40 tl
marketten sigara,tavuk,kola aldım 25 tl
minibüs 4,5 tl...

toplamda 230 tl uçtu gitti bugün de...paranın sadece adı var..ne alım gücü, ne kıymeti kalmamış durumda (((

canım dikkat et beslenmene. aç kalma o kadar uzun süreler :)
bu arada yapacağım cilt bakımını tavsiyelerine uyacağım. ayrıca dünden beri aklımda ne güzel bi şey yapmışsınız portakal mandalina vererek askerlerimize/polislerimize :))
ben de az önce markete uğradım poşet çay, kaşar, beyaz peynir diş macunu ve diş fırçası aldım 60 tl tuttu.çok pahalı herşey ya özellikle süt ürünleri.

sabah kahvaltı yapardım ama diş işini aç karna halletmek istedim yiyip gidince midem bulanıyor...

aaa evet kıyamadık soğukta, onlar da pek sevindi, hora geçti sanırım ...saol canım...

evet maskeleri dene mutlaka, faydasınıı göreceksin yakın zamanda.

çok pahalı ortalık yaaa, ateş gibi fiyatlar..almasam bi türlü alsam bi türlü...hangi birini almayacaksın ki, hepsi birincil dereceden ihtiyaç...

diş önemli canım ya benim de düşününce bile midem bulanıyor dişle ilgili bazı işlemleri :))
buralara da kar yağdı dışarda çalışmak çok zor ya..

diş önemli canım ya benim de düşününce bile midem bulanıyor dişle ilgili bazı işlemleri :))
buralara da kar yağdı dışarda çalışmak çok zor ya..
diş ihmale gelmiyor maalesef, azıcık ihmal edilirse hemen artıyor, katlanıyor işlem ücretleri..dişi hep takip etmek gerek ....

ben kışı seviyorum..bugün kısa kollu tişört üstüne ince bir ceketle gezdim...hava daha çok soğuk değil çok şükür...ya da ben biraz ateşliyim galiba :))) sevmiyorum kalın giyinmeyi...

ben pek sevmem kışı ama ben de sıcaklıyorum genel olarak iş yeri sıcak mesela yazdım ya babetime bakıp üşümüyor mu filan diye konuşmuşlar hakkımda. aşırı soğuk olursa o da toplamda 1 ay filan kalın giyinirim ben de ev merkezi sistem zaten evde şort tişört geziyorum da dışarda da idare ediyoruz 1-2 ay :)

ama ankara çok soğuk tabi..o karda babeti garipsemiş olabilirler :)) sen de ben gibi ateşlisin sanırım

kalktım buzlukta ilikli kemik sularım vardı yazdan hazırladığım...tel şehriye,domates,biber,bulgur,nohut koyduğum bol acılı,bol naneli ilikli kemik sulu bir çorba yaptım...akşam çorba içer, yanında da yoğurt yerim...

kar yoktu canım babet giyerken :)) öyleyim ya sıcağım genel olarak.
ohh ne güzel valla ben de annem gitmeden bol bol yiyorum güzel yemekler sonra mumla arayacağım malum.

kızlar ofise şu an girdim ve birazdan toparlanıp evime doğru koşacağım.
çok yoğun ve yorucu bir gün oldu benim için.
akşama yemek var,pilav, et sote ve mercimek çorbası.
dün eşim hasta diye yemek yemedi ben de kahvaltı yapmıştım bugüne kaldı yemekler.
yemek sonrası yarın için yemek hazırlığı yapabilirim. ya da tv karşısında keyif de yapabilirim.
kafam ambele oldu bugün hiç birşey yapasım yok aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…