kesinlikle özendirilmesi verin gazı ama ucuz yolllu olsun.Aynen kızlar bizi özendirebilirler. Bende ümit ediyorum bakalım:)
Kızlar piremmmmsees porsukun o kadar yazdığından sonra hala gaza gelmediniz mi siz, kalkın bakiym hadiiiikesinlikle özendirilmesi verin gazı ama ucuz yolllu olsun.
Hahahhaha porsuk prenses uyuyor canım. O aynı zamanda bir uyuyan güzel. Melatonini eksik etmiyor :) sabah ola hayrola :)Kızlar piremmmmsees porsukun o kadar yazdığından sonra hala gaza gelmediniz mi siz, kalkın bakiym hadiiii
kesinlikle haklısın. takılarla kombinleyince kıyafetler kesinlikle çok değişiyor. ve bakımda en önemli şey saç. saç düzgün olunca tamamen değişiyor tipim. bide cildin güzel olması lazım.vallahi canım aslında bakımlı olmak öyle zor bir şy değil inan..
biz kadınlar saçlar güzelse kendimizi güzel ve bakımlı hissediyoruz..sabah uyanır uyanmaz güzel yüksek bi prenses topuz yapar tüm gün o şekilde gezerim..hem çok şık hem cool hem de bakımlı duruyor.
cilt temiz ve nemli ise fondotene bile gerek yok..bi göz kalemi çeker, biraz allık ve çilekli dudak koruyucumu sürdüm mü, bi de tırnaklarımda oje varsa benim için en doğal temiz bakımlı görüntü budur.
dışarı çıkarken de çantam ve ayakkabılarım ile uyumlu bir fular ya da büyük spor küpeler ya da şık bir kolye tüm havayı değiştirir..istersen her ün aynı kıyafeti giy, ama aksesuarlarla bunu farketmezler bile.aksesuar hem çok şık hem kaliteli hem de bakımlı gösteriyor
yüzüme kullanmıyorum zaten cildim yağlı. duşltan sonra vücudumu nemlendirmek için az bişey sürüyrum bide ayaklarıma ayak kremi niyetine. ve en çok da saçlarıma. yüzüm için ayrı kremim var gerçi pek sürmyorm da:) eskiden her yeirm için ayrı krem alırdım saçmasapan ne gereksizmiş.bi de hindistan cevizi yağını yüze kullanmak doğru mu acaba? saç ve kaş çıkartmak için kullanılan bir yağ kıl köklerini besleyip yüzünde tüy çıkarmasın da...
Bir de çay ya da kahve koy kendine, ohhh mis en guzeliGünaydın kızlarrrr. Ben nöbeti bitirdim eve geldim. Çamaşır attım şimdi. Belki uzanırım biraz tv karşısında. Evim evim güzel evim
cnm sen nöbete de mi kalıyorsun hangi hastanedesinGünaydın kızlarrrr. Ben nöbeti bitirdim eve geldim. Çamaşır attım şimdi. Belki uzanırım biraz tv karşısında. Evim evim güzel evim
Yakışır tatlım iyi yapmışsınGünaydın kızlar
Bugün cok sıkıntılı işlerim var. O kurum senin, bu kurum benim uğraşacağım.
Gün çabuk bitse de herşey hallolsa ne güzel olur.
Dün sizle konusmalarimizin gazıyla sabah bir giyinip suslenmisim sormayin gitsin.
Makyaj bile yaptim :))
Miskin miskin yatmak daha çok hoşuma gidiyor. Yemek yemek bile aklıma gelmiyor.Bir de çay ya da kahve koy kendine, ohhh mis en guzeli
Ambulansta çalışıyorum canım 112'decnm sen nöbete de mi kalıyorsun hangi hastanedesin
Evet canım farkındayım nemsiz. Benim pek krem sürme alılkanlığım yok. Hep unutuyorum
ben de bakım yapamıyorum bir ara yaptım 1 ay kadar her akşam ama temizlenmedi şu siyah noktalarım bir türlü bıraktım ben de.tavsiyen var mı siyah nokta için piremses porsuk :))
aklımda ne kitaplar sınavım bir geçsin hepsini okuyacağım aylık bütçe ayıracağım o kitaplara :)
zor degil hattta hos ama bende de o ruh yok niyeyse cocugu hep bahane etttim.mutsuz olunca isler zor oluyor
Bende oyleyim ve cidden psikiyatriye gitmem gerek
bende isterim prenses topuzu.bir ara iyi bakimliydim pinteresten cok sey ogrenmistim.simdi aylardir sevdigim tarz tokam kayip diye gelisi guzel bagliyip. C Ikiyorum .dip boyam da cabasi
bende loreel cift katmanlk goz makyaj trmizleyici almistim ama sevmedim. Cop oldu
kreme para verip bende istikrarsiz kullaninca alllahtan cildim sorunsuz makyajsiz duruyorum
yumurta akı maskesi, yaş maya maskesi ve kil maskesi...bu 3 ü siyah nokta ve gözenekler için çok iyi..Ben yumurta akı sürüyorum siyah noktalar için, birkaç damla limon, biraz zeytinyağı karıştırıyorum. Kuruyunca çıkartıp yıkıyorum.
Kitaplara çok para vermiyorum ben, cevremdekiler sağolsun hep alıyor kardeşlerim, işyerinden arkadaşlar değiştirerek okuyoruz
Aynilarini bana babannnem der. Ise ev kiyafetleriyle baslamali. Aman guzel bir ev esofmani almam gerek.sonra yine birmaske temizleyici. Bakin alisverisimi canlandirdinz
Cidden bana da bir el atın kızlar hem cok para harcamayimm hemde cidden bir can kan gelsin elime yüzüme tipime. Hep destek tam destek olsun kizlar
Kızlar piremmmmsees porsukun o kadar yazdığından sonra hala gaza gelmediniz mi siz, kalkın bakiym hadiiii
hehehehe, aynen, melatonin çoook önemliHahahhaha porsuk prenses uyuyor canım. O aynı zamanda bir uyuyan güzel. Melatonini eksik etmiyor :) sabah ola hayrola :)
aynen canım... o sebeple çok vakit ayırmadan pratik işlemlerle bakımlı görünmek mümkün...kesinlikle haklısın. takılarla kombinleyince kıyafetler kesinlikle çok değişiyor. ve bakımda en önemli şey saç. saç düzgün olunca tamamen değişiyor tipim. bide cildin güzel olması lazım.
yüzüme kullanmıyorum zaten cildim yağlı. duşltan sonra vücudumu nemlendirmek için az bişey sürüyrum bide ayaklarıma ayak kremi niyetine. ve en çok da saçlarıma. yüzüm için ayrı kremim var gerçi pek sürmyorm da:) eskiden her yeirm için ayrı krem alırdım saçmasapan ne gereksizmiş.
canım dikkat et beslenmene. aç kalma o kadar uzun süreler :)kızlar merhabalar...
herkes iyi mi?
sabah erkenden kalktım duşumu alıp bi güzel süslenip diş hekimime gittim..detaylı bi diş temizliği yaptırdım.biraz çarşıda gezip geri geldim..dün akşamüstü 4.5 da yediğim yemek ile duruyordum ve duştan sonra hiç sigara içmemeiştim..hemen eve girip 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir yiyip sigaramı yaktım..diş etlerim sızlıyor(((
diş temizliğine 160 tl,
eczaneden b12 ve dvitamini aldım 40 tl
marketten sigara,tavuk,kola aldım 25 tl
minibüs 4,5 tl...
toplamda 230 tl uçtu gitti bugün de...paranın sadece adı var..ne alım gücü, ne kıymeti kalmamış durumda(((
canım dikkat et beslenmene. aç kalma o kadar uzun süreler :)
bu arada yapacağım cilt bakımını tavsiyelerine uyacağım. ayrıca dünden beri aklımda ne güzel bi şey yapmışsınız portakal mandalina vererek askerlerimize/polislerimize :))
ben de az önce markete uğradım poşet çay, kaşar, beyaz peynir diş macunu ve diş fırçası aldım 60 tl tuttu.çok pahalı herşey ya özellikle süt ürünleri.
diş önemli canım ya benim de düşününce bile midem bulanıyor dişle ilgili bazı işlemleri :))sabah kahvaltı yapardım ama diş işini aç karna halletmek istedim yiyip gidince midem bulanıyor...
aaa evet kıyamadık soğukta, onlar da pek sevindi, hora geçti sanırım ...saol canım...
evet maskeleri dene mutlaka, faydasınıı göreceksin yakın zamanda.
çok pahalı ortalık yaaa, ateş gibi fiyatlar..almasam bi türlü alsam bi türlü...hangi birini almayacaksın ki, hepsi birincil dereceden ihtiyaç...
diş ihmale gelmiyor maalesef, azıcık ihmal edilirse hemen artıyor, katlanıyor işlem ücretleri..dişi hep takip etmek gerek ....diş önemli canım ya benim de düşününce bile midem bulanıyor dişle ilgili bazı işlemleri :))
buralara da kar yağdı dışarda çalışmak çok zor ya..
ben pek sevmem kışı ama ben de sıcaklıyorum genel olarak iş yeri sıcak mesela yazdım ya babetime bakıp üşümüyor mu filan diye konuşmuşlar hakkımda. aşırı soğuk olursa o da toplamda 1 ay filan kalın giyinirim ben de ev merkezi sistem zaten evde şort tişört geziyorum da dışarda da idare ediyoruz 1-2 ay :)diş ihmale gelmiyor maalesef, azıcık ihmal edilirse hemen artıyor, katlanıyor işlem ücretleri..dişi hep takip etmek gerek ....
ben kışı seviyorum..bugün kısa kollu tişört üstüne ince bir ceketle gezdim...hava daha çok soğuk değil çok şükür...ya da ben biraz ateşliyim galiba :))) sevmiyorum kalın giyinmeyi...
ama ankara çok soğuk tabi..o karda babeti garipsemiş olabilirler :))ben pek sevmem kışı ama ben de sıcaklıyorum genel olarak iş yeri sıcak mesela yazdım ya babetime bakıp üşümüyor mu filan diye konuşmuşlar hakkımda. aşırı soğuk olursa o da toplamda 1 ay filan kalın giyinirim ben de ev merkezi sistem zaten evde şort tişört geziyorum da dışarda da idare ediyoruz 1-2 ay :)
kar yoktu canım babet giyerken :)) öyleyim ya sıcağım genel olarak.ama ankara çok soğuk tabi..o karda babeti garipsemiş olabilirler :))sen de ben gibi ateşlisin sanırım
kalktım buzlukta ilikli kemik sularım vardı yazdan hazırladığım...tel şehriye,domates,biber,bulgur,nohut koyduğum bol acılı,bol naneli ilikli kemik sulu bir çorba yaptım...akşam çorba içer, yanında da yoğurt yerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?