- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Ben okuyunca kafam dağılıyor ondan sürekli birşeyler okumaya çalışırımAhh ahh önceden ne kitap okurdum. Kaç senedir şu okullarla uğraşmaktan kitap okumayı unuttum. Kafamda almıyor eskisi gibi
Nem için mi? Tamam avm ye gidince bakarımGarnier kağıt maskeleri kullanırsın belki. Ben her hafta yapıyorum hem pratik hem de çok iyi geliyor
zor degil hattta hos ama bende de o ruh yok niyeyse cocugu hep bahane etttim.mutsuz olunca isler zor oluyorvallahi canım aslında bakımlı olmak öyle zor bir şy değil inan..
biz kadınlar saçlar güzelse kendimizi güzel ve bakımlı hissediyoruz..sabah uyanır uyanmaz güzel yüksek bi prenses topuz yapar tüm gün o şekilde gezerim..hem çok şık hem cool hem de bakımlı duruyor.
cilt temiz ve nemli ise fondotene bile gerek yok..bi göz kalemi çeker, biraz allık ve çilekli dudak koruyucumu sürdüm mü, bi de tırnaklarımda oje varsa benim için en doğal temiz bakımlı görüntü budur.
dışarı çıkarken de çantam ve ayakkabılarım ile uyumlu bir fular ya da büyük spor küpeler ya da şık bir kolye tüm havayı değiştirir..istersen her ün aynı kıyafeti giy, ama aksesuarlarla bunu farketmezler bile.aksesuar hem çok şık hem kaliteli hem de bakımlı gösteriyor
Bende oyleyim ve cidden psikiyatriye gitmem gerekBizim prenses çıktı. Ay sorma bende hiç kendime bakmıyorum. Özel bi yere gitmeyeceksem ne bulursam giyiyorum. Depresyonda mıyım ben yaaa
bende isterim prenses topuzu.bir ara iyi bakimliydim pinteresten cok sey ogrenmistim.simdi aylardir sevdigim tarz tokam kayip diye gelisi guzel bagliyip. C Ikiyorum .dip boyam da cabasiburadan atma ama tatlım özelden atalım bari, deşifre olmayalım durduk yerde :))))))
bende loreel cift katmanlk goz makyaj trmizleyici almistim ama sevmedim. Cop olduben dün lorealin temizleme losyonunu aldım..loreal temizleme ürünlerini çok seviyorum,hafif ve amaca uygun oluyor.migrosta %50 indirim var 11.90 a mı ne geldi, şiddetle tavsiye ederim, bugün tüm gün aşk yaşadık kendisiyle
kreme para verip bende istikrarsiz kullaninca alllahtan cildim sorunsuz makyajsiz duruyorumBu bakim olayı bende dönemsel:))
Bazen diyorum çoluk yok çocuk yok ilgilen kendinle. O dönem hergun fonlu saçlar, güzel kıyafetler, takilarimi bile akşamdan hazırlayıp yatmalar
sonra bir dönem offf yine işe gidiyorum diyip ne bulsam giymeler şeklinde gidiyordu.
Burada minimal yaşam topigini okudum bir ara, o zaman dolabını elden geçirdim. Herşeyi birbiriyle giyilecek şekilde astım. O zamandan beridir daha iyiyim. İse biraz daha geç saatte gitsem daha bakımlı olacam da sabahlari kahvaltı daha onemli:))
Sürekli cilt ve vücut bakımı yapıyorum, kuaförü değiştirdiğimden beridir saç bakımı da yapıyorum düzenli.
Makyajla pek aram yok cildim fena değil. O kadar kreme para verdikten sonra:)))
Ama daha çok vaktim olsa daha bakımlı olmayı isterim tabi
Ben yumurta akı sürüyorum siyah noktalar için, birkaç damla limon, biraz zeytinyağı karıştırıyorum. Kuruyunca çıkartıp yıkıyorum.ben de bakım yapamıyorum bir ara yaptım 1 ay kadar her akşam ama temizlenmedi şu siyah noktalarım bir türlü bıraktım ben de.tavsiyen var mı siyah nokta için piremses porsuk :))
aklımda ne kitaplar sınavım bir geçsin hepsini okuyacağım aylık bütçe ayıracağım o kitaplara :)
Nemlendirici maske. Fiyatı da indirimdeyken aldım 3,5 falandı. Düzenli yaparsan mutlaka sonuç alirsinNem için mi? Tamam avm ye gidince bakarım
ciltte sorun yoksa clinic bb cc krem tarzi yeter. Ama bende dugunlerde sirf daha bebeksi olmak icin daha agir. Ama porselen makyaj isterim onda da mac en iyisi. Simdide arkdas ivrochenin guneskorumasinj dedi bildigin fondotenli ama bende ruh yok duzen yokBende bişeyi alırken çok araştırma huyum var en iyi ürünü ararım. Şimdi iyi bir fondöten arıyorum bakalım. Karar veremedim. Elimdekinin tarihi geçti. Y. Rocher vardı memnundum ama kullanma tarihi kısa 6 ay. Çok kullanmadığım için daha uzun süreli bişey arıyorum
Kesinlikle fondoten kalitesizde olsa ben este nin alt bazini kulllanyorum ustune istedigini surfondöten kusma yapıyorsa cildin nemsiz kalmıştır..bence nem dengesini sağlayacak baz sürmelisin altına canım...
Aynilarini bana babannnem der. Ise ev kiyafetleriyle baslamali. Aman guzel bir ev esofmani almam gerek.sonra yine birmaske temizleyici. Bakin alisverisimi canlandirdinzBizde piremmmmsees genlerde var, anne tarafından:))
Anneme giderken iki gün önceden bakima alıyorum kendimi, kadın söyleniyor yoksa
Yok paran mi yok ( bir dönem gerçekten yoktu, kaç yıllık annem soylemesem bile anlıyordu), bir sorun mu var, kaç yaşındasın daha kendine bak, cildine bak.
Bunları duyup cevap verecegime ben de yapıyorum işte kendi capimda birseyler.
Ben makyaj malzemesi pek kullanm ama maybeline ve lorealin bb kremleri var onlardan memnunum, note fondöten güzel bir de
Zeynep bende cok cokokurdum.hattta burda ve baska platforumda cok aktiftimAhh ahh önceden ne kitap okurdum. Kaç senedir şu okullarla uğraşmaktan kitap okumayı unuttum. Kafamda almıyor eskisi gibi
Kesinlikle bende simdi az olsada ayda 2 muhakkkak biterBen okuyunca kafam dağılıyor ondan sürekli birşeyler okumaya çalışırım
aylik en az 50 bana arti cocuga yani 60 70 her ay butcemiz vardirben de bakım yapamıyorum bir ara yaptım 1 ay kadar her akşam ama temizlenmedi şu siyah noktalarım bir türlü bıraktım ben de.tavsiyen var mı siyah nokta için piremses porsuk :))
aklımda ne kitaplar sınavım bir geçsin hepsini okuyacağım aylık bütçe ayıracağım o kitaplara :)
Kütüphane ben de çok istiyorum, bekarken kocaman duvar boydan boya kitaptı kardeşlerime kaldı ama evlenince ev müsait değildi yapamadık, kendi evim olunca ben de yeniden bir kütüphane yapma hevesindeyimK kahvemsi mutluluk canım yumurta akı çok duyuyorum deneyeyim ben de teşekkür ederim. kitaba para vermemek de güzel ama ben kütüphane oluşturacağım kızım da okusun büyüdükçe diye. ben küçükken 8-9 yaşındayken viran dağlar diye bir kitap okumuştum kalın diye heves edip :)) o da benim gibi olsun istiyorum.
kgokce canım çok güzel bir alışkanlık çocuğuna da alman çok güzel. ben de o kadar ayırsam vakit de ayırınca şahane olacak inşallah
Önce 30 tlydi kargo kitapyurdunda. Sonra fiyat i artinca bende artirmistim.ama ne yazikki cocugum son 3 aydir ilgisizlesti 3 yasinda.yoksa hergun kitap okurdum.kotu gunler yasadim yasiyorumda butcem cok onemli su siralar. Yani bakmayin eski gokce olma luksum yokhattta o yuzden roflemi bile iptal edesim varK kahvemsi mutluluk canım yumurta akı çok duyuyorum deneyeyim ben de teşekkür ederim. kitaba para vermemek de güzel ama ben kütüphane oluşturacağım kızım da okusun büyüdükçe diye. ben küçükken 8-9 yaşındayken viran dağlar diye bir kitap okumuştum kalın diye heves edip :)) o da benim gibi olsun istiyorum.
kgokce canım çok güzel bir alışkanlık çocuğuna da alman çok güzel. ben de o kadar ayırsam vakit de ayırınca şahane olacak inşallah
Canım benim yanlış yapıyoruz aslında. Kendimize bakmalıyıx daha motive olabiliriz. Bende aynı moddayım. Napmalıyız bilmiyorumÖnce 30 tlydi kargo kitapyurdunda. Sonra fiyat i artinca bende artirmistim.ama ne yazikki cocugum son 3 aydir ilgisizlesti 3 yasinda.yoksa hergun kitap okurdum.kotu gunler yasadim yasiyorumda butcem cok onemli su siralar. Yani bakmayin eski gokce olma luksum yokhattta o yuzden roflemi bile iptal edesim var
inşallah canım sen bi evini al da hayırlısıyla önce sonra olur elbet kitaplığın daKütüphane ben de çok istiyorum, bekarken kocaman duvar boydan boya kitaptı kardeşlerime kaldı ama evlenince ev müsait değildi yapamadık, kendi evim olunca ben de yeniden bir kütüphane yapma hevesindeyim
gelir gider durumun nedir bilmiyorum canım ama dikkatli ol tabi bütçe konusunda. yavrun da etkilenmiş olabilir değişikliklerden gelir geçer sıkma sen canını farklı kitaplar bul ya da resimli kartlar vs belki çeker ilgisini.Önce 30 tlydi kargo kitapyurdunda. Sonra fiyat i artinca bende artirmistim.ama ne yazikki cocugum son 3 aydir ilgisizlesti 3 yasinda.yoksa hergun kitap okurdum.kotu gunler yasadim yasiyorumda butcem cok onemli su siralar. Yani bakmayin eski gokce olma luksum yokhattta o yuzden roflemi bile iptal edesim var
okumadığın halde bile alıyorsan olur mutlaka tatlımBende de destelerce kitap var. Okuyamadığım halde hala alıyorum ara ara. Bende hep bir kütüphanem oldun istedim. Bakalım belki olur
hadi benimde etkileri bambaşka olayım. Malum sebepten dolayı ailemin yanındayım ve kuaförler inde yok. Kaç tane önerilir gitttim beğenmedim su da icmedigim cildin bile bozuluyor sanki ay yeniden bir canlansam guzelllesşm hep beraberCanım benim yanlış yapıyoruz aslında. Kendimize bakmalıyıx daha motive olabiliriz. Bende aynı moddayım. Napmalıyız bilmiyorum
çok olurum çokta alırım ama kütüphane m hiç olmadiBende de destelerce kitap var. Okuyamadığım halde hala alıyorum ara ara. Bende hep bir kütüphanem oldun istedim. Bakalım belki olur
evet çocuk için kartlar vs çok aldım yani çocukta uzman oldum etkinliklerimiz var ama şu son zamanlarda ne enerjim.yetiyor ne de tahammulumm var. Ben böyle değildim ölü toprağı üstümde adeta. Madden dee çok fena sayılmaz durumum yani çok şükür bin şükür yaniinşallah canım sen bi evini al da hayırlısıyla önce sonra olur elbet kitaplığın da
gelir gider durumun nedir bilmiyorum canım ama dikkatli ol tabi bütçe konusunda. yavrun da etkilenmiş olabilir değişikliklerden gelir geçer sıkma sen canını farklı kitaplar bul ya da resimli kartlar vs belki çeker ilgisini.
okumadığın halde bile alıyorsan olur mutlaka tatlım
Aynen kızlar bizi özendirebilirler. Bende ümit ediyorum bakalımCidden bana da bir el atın kızlar hem cok para harcamayimm hemde cidden bir can kan gelsin elime yüzüme tipime. Hep destek tam destek olsun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?