BİRİKİMCİ HATUNLAR

ben de bakım yapamıyorum bir ara yaptım 1 ay kadar her akşam ama temizlenmedi şu siyah noktalarım bir türlü bıraktım ben de.tavsiyen var mı siyah nokta için piremses porsuk :))
aklımda ne kitaplar sınavım bir geçsin hepsini okuyacağım aylık bütçe ayıracağım o kitaplara :)

zor degil hattta hos ama bende de o ruh yok niyeyse cocugu hep bahane etttim.mutsuz olunca isler zor oluyor

Bizim prenses çıktı. Ay sorma bende hiç kendime bakmıyorum. Özel bi yere gitmeyeceksem ne bulursam giyiyorum. Depresyonda mıyım ben yaaa
Bende oyleyim ve cidden psikiyatriye gitmem gerek
buradan atma ama tatlım özelden atalım bari, deşifre olmayalım durduk yerde :))))))
bende isterim prenses topuzu.bir ara iyi bakimliydim pinteresten cok sey ogrenmistim.simdi aylardir sevdigim tarz tokam kayip diye gelisi guzel bagliyip. C Ikiyorum .dip boyam da cabasi

bende loreel cift katmanlk goz makyaj trmizleyici almistim ama sevmedim. Cop oldu

kreme para verip bende istikrarsiz kullaninca alllahtan cildim sorunsuz makyajsiz duruyorum

Ben yumurta akı sürüyorum siyah noktalar için, birkaç damla limon, biraz zeytinyağı karıştırıyorum. Kuruyunca çıkartıp yıkıyorum.
Kitaplara çok para vermiyorum ben, cevremdekiler sağolsun hep alıyor kardeşlerim, işyerinden arkadaşlar değiştirerek okuyoruz

ciltte sorun yoksa clinic bb cc krem tarzi yeter. Ama bende dugunlerde sirf daha bebeksi olmak icin daha agir. Ama porselen makyaj isterim onda da mac en iyisi. Simdide arkdas ivrochenin guneskorumasinj dedi bildigin fondotenli ama bende ruh yok duzen yok

Aynilarini bana babannnem der. Ise ev kiyafetleriyle baslamali. Aman guzel bir ev esofmani almam gerek.sonra yine birmaske temizleyici. Bakin alisverisimi canlandirdinz

Ben okuyunca kafam dağılıyor ondan sürekli birşeyler okumaya çalışırım
Kesinlikle bende simdi az olsada ayda 2 muhakkkak biter
aylik en az 50 bana arti cocuga yani 60 70 her ay butcemiz vardir

K kahvemsi mutluluk canım yumurta akı çok duyuyorum deneyeyim ben de teşekkür ederim. kitaba para vermemek de güzel ama ben kütüphane oluşturacağım kızım da okusun büyüdükçe diye. ben küçükken 8-9 yaşındayken viran dağlar diye bir kitap okumuştum kalın diye heves edip :)) o da benim gibi olsun istiyorum.
kgokce canım çok güzel bir alışkanlık çocuğuna da alman çok güzel. ben de o kadar ayırsam vakit de ayırınca şahane olacak inşallah

Kütüphane ben de çok istiyorum, bekarken kocaman duvar boydan boya kitaptı kardeşlerime kaldı ama evlenince ev müsait değildi yapamadık, kendi evim olunca ben de yeniden bir kütüphane yapma hevesindeyim

Önce 30 tlydi kargo kitapyurdunda. Sonra fiyat i artinca bende artirmistim.ama ne yazikki cocugum son 3 aydir ilgisizlesti 3 yasinda.yoksa hergun kitap okurdum.kotu gunler yasadim yasiyorumda butcem cok onemli su siralar. Yani bakmayin eski gokce olma luksum yokhattta o yuzden roflemi bile iptal edesim var

Canım benim yanlış yapıyoruz aslında. Kendimize bakmalıyıx daha motive olabiliriz. Bende aynı moddayım. Napmalıyız bilmiyorum

Kütüphane ben de çok istiyorum, bekarken kocaman duvar boydan boya kitaptı kardeşlerime kaldı ama evlenince ev müsait değildi yapamadık, kendi evim olunca ben de yeniden bir kütüphane yapma hevesindeyim
inşallah canım sen bi evini al da hayırlısıyla önce sonra olur elbet kitaplığın da

gelir gider durumun nedir bilmiyorum canım ama dikkatli ol tabi bütçe konusunda. yavrun da etkilenmiş olabilir değişikliklerden gelir geçer sıkma sen canını farklı kitaplar bul ya da resimli kartlar vs belki çeker ilgisini.

Bende de destelerce kitap var. Okuyamadığım halde hala alıyorum ara ara. Bende hep bir kütüphanem oldun istedim. Bakalım belki olur
okumadığın halde bile alıyorsan olur mutlaka tatlım

Canım benim yanlış yapıyoruz aslında. Kendimize bakmalıyıx daha motive olabiliriz. Bende aynı moddayım. Napmalıyız bilmiyorum
hadi benimde etkileri bambaşka olayım. Malum sebepten dolayı ailemin yanındayım ve kuaförler inde yok. Kaç tane önerilir gitttim beğenmedim su da icmedigim cildin bile bozuluyor sanki ay yeniden bir canlansam guzelllesşm hep beraber

Bende de destelerce kitap var. Okuyamadığım halde hala alıyorum ara ara. Bende hep bir kütüphanem oldun istedim. Bakalım belki olur
çok olurum çokta alırım ama kütüphane m hiç olmadi

evet çocuk için kartlar vs çok aldım yani çocukta uzman oldum etkinliklerimiz var ama şu son zamanlarda ne enerjim.yetiyor ne de tahammulumm var. Ben böyle değildim ölü toprağı üstümde adeta. Madden dee çok fena sayılmaz durumum yani çok şükür bin şükür yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…