BİRİKİMCİ HATUNLAR

ben de şimdi tv karşısında film izleyip keyif yapmayı planlıyorum, önce yemeklerimi yapayım...hava kapalı tam yatıp film izlemelik :)))

altın bana da 2018 de artacak gibi geliyor..1 yıldır her yerde 2018 de altın rekora koşacak diye okuyoruz ama bilemiyorum..(ytd)

Evet bende aynı şekilde çok yazı okudum bu düşüşü bile beklemiyordum esasısında. Hafta sonu sınavlar ve nişan var. Bu kv kp beni çok yormuş ya tır geçmiş üstümden sanki. Ders çalışmam lazım :S

tahmin ediyorum canım, yanlarında rahat olmayıp kasınca kendini yorulmuşsundur...dinlen biraz, kafanı boşaltmaya çalış ...

cnaım makret alışverişi ztn karttan yapıyorum ama yol parası fln gerekiyor bir de haftasonu misafirim var onlar için biraz harcama yapmam gerkeecek önceden planlanmıştı iptal edemiyorum

cnaım makret alışverişi ztn karttan yapıyorum ama yol parası fln gerekiyor bir de haftasonu misafirim var onlar için biraz harcama yapmam gerkeecek önceden planlanmıştı iptal edemiyorum
Hımmm o kötü denk gelmiş olsun bu ay bende çok açıldım ay sonuna doğru belki bende birikimimi bozmak zorunda kalabilim napalım sağlık olsun bozma moralini

kızlar oldukça yoğunum ben, sanırım artık hep de böyle olacak
yarın da toplantım var yine çalışacağım, ne kadar sürer bilmiyorum.

damla cikolata benim bankacı arkadaşlarım da aynı yönlendirmeyi yaptı, ev için bir miktar altınımı satıp peşinat yapacaktık şubatı görmeden hareket etme diyip bizi vazgeçirdiler. umarım haklılardır
Z zeyneprer sen bu dinlenmeleri hakettin kuzum

Hadi bakalım şubata kadar altın yapalım ::))

Hadi bakalım şubata kadar altın yapalım ::))

aynen kızlar,altına devam o halde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…