ben de şimdi tv karşısında film izleyip keyif yapmayı planlıyorum, önce yemeklerimi yapayım...hava kapalı tam yatıp film izlemelik :)))Merhaba kızlar hiç yataktan çıkasım yok bugün. Baygın gibi yatıyorum kalkıyorum :S S Senbirsen kredi kartından idare edebilirsin belki? Hesap yapmalısın.damla cikolata @purehazel altının yaza kadar bu seviyelerde gitmesini isterdim. Bir süre daha artmasaydı keşke. K kahvemsimutluluk işlere mi gömüldün nerdesinnn
Evet bende aynı şekilde çok yazı okudum bu düşüşü bile beklemiyordum esasısında. Hafta sonu sınavlar ve nişan var. Bu kv kp beni çok yormuş ya tır geçmiş üstümden sanki. Ders çalışmam lazım :Sben de şimdi tv karşısında film izleyip keyif yapmayı planlıyorum, önce yemeklerimi yapayım...hava kapalı tam yatıp film izlemelik :)))
altın bana da 2018 de artacak gibi geliyor..1 yıldır her yerde 2018 de altın rekora koşacak diye okuyoruz ama bilemiyorum..(ytd)
tahmin ediyorum canım, yanlarında rahat olmayıp kasınca kendini yorulmuşsundur...dinlen biraz, kafanı boşaltmaya çalış ...Evet bende aynı şekilde çok yazı okudum bu düşüşü bile beklemiyordum esasısında. Hafta sonu sınavlar ve nişan var. Bu kv kp beni çok yormuş ya tır geçmiş üstümden sanki. Ders çalışmam lazım :S
cnaım makret alışverişi ztn karttan yapıyorum ama yol parası fln gerekiyor bir de haftasonu misafirim var onlar için biraz harcama yapmam gerkeecek önceden planlanmıştı iptal edemiyorumMerhaba kızlar hiç yataktan çıkasım yok bugün. Baygın gibi yatıyorum kalkıyorum :S S Senbirsen kredi kartından idare edebilirsin belki? Hesap yapmalısın.damla cikolata pure hazel altının yaza kadar bu seviyelerde gitmesini isterdim. Bir süre daha artmasaydı keşke. K kahvemsimutluluk işlere mi gömüldün nerdesinnn
Hımmm o kötü denk gelmişcnaım makret alışverişi ztn karttan yapıyorum ama yol parası fln gerekiyor bir de haftasonu misafirim var onlar için biraz harcama yapmam gerkeecek önceden planlanmıştı iptal edemiyorum
Hadi bakalım şubata kadar altın yapalım ::))kızlar oldukça yoğunum ben, sanırım artık hep de böyle olacak
yarın da toplantım var yine çalışacağım, ne kadar sürer bilmiyorum.
damla cikolata benim bankacı arkadaşlarım da aynı yönlendirmeyi yaptı, ev için bir miktar altınımı satıp peşinat yapacaktık şubatı görmeden hareket etme diyip bizi vazgeçirdiler. umarım haklılardır
Z zeyneprer sen bu dinlenmeleri hakettin kuzum
kızlar oldukça yoğunum ben, sanırım artık hep de böyle olacak
yarın da toplantım var yine çalışacağım, ne kadar sürer bilmiyorum.
damla cikolata benim bankacı arkadaşlarım da aynı yönlendirmeyi yaptı, ev için bir miktar altınımı satıp peşinat yapacaktık şubatı görmeden hareket etme diyip bizi vazgeçirdiler. umarım haklılardır
Z zeyneprer sen bu dinlenmeleri hakettin kuzum
Hadi bakalım şubata kadar altın yapalım ::))
kovulmadan geri döndünüz demek :)
hahahahaha :))) döndük dolaştık kavuştuk topiğimize :)kovulmadan geri döndünüz demek :)
benimde şimdilik belirsiz aslında, bi yeni yıla girip gidişatı görmek lazımaltın yapalım da bende ocak ve şubatta para kalmıyor,
borç kapatacağım
çok can sıkıcı hakkaten, keşke izni iptal edip gidip çalışsaydın...kv de evde yemekleri yapsaydıHahahhahah deli kız. Yalnız ders çalışmak için aldığım izni kaynanayla başbaşa geçirdim düşündük çe deli oluyorum. Nasıl mani oldular bana.
Aman en önemlisi borcu bitirmek. Bizde bu zamana kadar öyleydik bende yeni başladım işte birikime. Sonra biriktirdiğimle ev borcuna girmek istiyırum işte hep kısır döngüaltın yapalım da bende ocak ve şubatta para kalmıyor,
borç kapatacağım
Ya sorma işe gitseydim daha iyi olurdu bende öyle düşünüyordum ama nöbet listem hazırlandı iptal edemezdimçok can sıkıcı hakkaten, keşke izni iptal edip gidip çalışsaydın...kv de evde yemekleri yapsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?