ben olsam hiç uyumazdım sevinçten:)Ay sormayın yarın gideceklerini öğrendim ya bugün iyicee daraldım yaniiii. Of çok şükür herkes evinde sağlıklı sıhhatli yaşasın. Hızlı trenle sabah 8de gidecekler aman bide sabahın köründe kalkcam
gozunaydinnYarın gidiyorlar kızlarrr :)))
Ay tüh ya.dikkat et kendine canım. Yarın yapsan olmaz mıydı açana. Acil mi.ben hala çalışıyorum ya, mesaideyim
soğuk, çok üşüyorum bugün hasta olmamam lazım çoook işim var
Kahvemsi mutluluk ne is yapiyosun.ben hala çalışıyorum ya, mesaideyim
bu saate kadar çalışıp ev işlerini ne zaman yapıyorsunuz. sıcak bir seyler iç mutlakaben hala çalışıyorum ya, mesaideyim
Ooo yıl sonu mesaileri mi? Muhasebe filan mı yoksa öyle hissettim. Dikkat et kendine canım ya nane limon yapsan iyi olurben hala çalışıyorum ya, mesaideyim
Bacım yemek listesi güzel bir düzen . Ben çocukla bu düzene erismistim.. yakınında bir kreş varsa herhangi bir güzel kreşin web sitesinden aylık yemek listesi oluyor. Ben onlardan alıp kendimce ayarlamistim bakabilirsin.. kızlar çok zekiyim dimiaslında haftalık yemek listesi olusturmaliyim. ama bazen esim yemege gelmiyor ertesi gun yiyoruz kalanlari. siz nasil yapıyorsunuz yemek durumlarını.
Ayyy pes bacım zehirsin zehiiiiir :)Bacım yemek listesi güzel bir düzen . Ben çocukla bu düzene erismistim.. yakınında bir kreş varsa herhangi bir güzel kreşin web sitesinden aylık yemek listesi oluyor. Ben onlardan alıp kendimce ayarlamistim bakabilirsin.. kızlar çok zekiyim dimi
Bende de grip öncesi bir tarz var . Bitki çayı içtim. Çocuğa bağışıklık güçlendirici damla aldım verdim ki aman ben olurum ona birşey olmasın. Çocuğu olanlara şiddetle tavsiye ederim... Bacım mali müşavir misssin senden çok öğreneceklerimiz vardirSabah trafik varmış servis gecikti, beklerken çok üşüdüm. Ayaklarım buz kesmişti şirkete geldiğimde. Bütün gün de isinamadim bir türlü
Gün boyu sıcak birşeyler içtim hep.
İşim acildi yoksa hiç kalacak halim yoktu.
Mali musavirim ben kızlar @pure hazel
Bildin Z zeyneprer , Ocak ve Şubat daha kötü olacak aslında, herkes yeni yıla girmisken ben hala eski yılın hesaplarını kapatmakla uğraşıyor olacağım, bu da bol bol mesai demek
@tatlu hergun bu kadar geç çıkmıyorum. Normal zamanda ayda 2-3 oluyor en fazla. Aslında 6 da çıkıp 10-15 dk sonra evimde oluyorum. Mesai yaptığım aksamlar evde birşey yapacak halim kalmıyor en fazla bir bardak çay koyuyorum.
Bugünde dokuz buçukta geldim, hemen sıcak bir duş yapıp uzandım.
Aa inanamıyorum sana gerçekten müthiş fikirBacım yemek listesi güzel bir düzen . Ben çocukla bu düzene erismistim.. yakınında bir kreş varsa herhangi bir güzel kreşin web sitesinden aylık yemek listesi oluyor. Ben onlardan alıp kendimce ayarlamistim bakabilirsin.. kızlar çok zekiyim dimi
Eski grup olsa atardım yemek listesini bazı yemek leri bile böyle böyle mutfak kültürümüze koydum. Ki şu 6 aydır annemlerleyim o yüzden yan gel yat Osman modundayim ev iş çocuk...Ayyy pes bacım zehirsin zehiiiiir :)
Ben bizim şirketin aylik yemek listesi çıkınca telefonuma kaydediyorum, evde aynı hafta aynı yemeği yapmayalım diye:)
Çocuklara ara sıcak varı ara öğünlerde güzel çıkıyordu. Çorba çeşitlerinde eksiktim ben baya baya öğrendim o listeler ise yarıyor...Aa inanamıyorum sana gerçekten müthiş fikir
Haydi hayırlı ola. Amin. Sağlıkla herkes kendi evinde yaşı yaAy sormayın yarın gideceklerini öğrendim ya bugün iyicee daraldım yaniiii. Of çok şükür herkes evinde sağlıklı sıhhatli yaşasın. Hızlı trenle sabah 8de gidecekler aman bide sabahın köründe kalkcam
Ay evet canım herles sağlıklı sıhhatli olsun evinde yaşasınHaydi hayırlı ola. Amin. Sağlıkla herkes kendi evinde yaşı ya
aile apartmanı mi. Bakıcı kv mi. Yani bir şekilde tutumunu belirtsen iyi olur. Annne ve evlat ilişkisi özellikle 0/5 yaş arasında çok önemli. Ki bizler çalışan anneler olarak bir çoğumuz 0-.2 yaş arası ücretsiz izin haklarımızı bile kullanmayan fedakar ve üretken annneleriz.. aileye değer veren evladı için sütü aka aka işte olan. İlk fırsatta süt sağan ve evladı için çabalayan yeni nesil aňneleriz. Adem güneşi çok okudum gerci gecen ki yazısıyla soğudum ama başka yazarlarda dahil çocuk için annne evlat ilişkisinde 0 5 yaş çok önemli. Cocugunla etkileşimli aktiviteler yap bacım. Kitap oku cidden belirt ve uygula.. nacizane çok sorun yaşamış ve 4 yıllık annne deneyimli biri olarak yazmak istedim.yaa kızlar şu eşinin tarafı ile görüşmeyenlere veya az görüşenlere o kdr özeniyorum ki( dün kayınvalidemin işi varmış gündüz bize gelmemiş normalde çocuğa bakıcı bakarken bizde duruyo. dün akşam bebeğimle oynuyorum işte. o da bizde gitmedi. bebeğimi çağırıyo seviyo fln Ki ben sinir oluyorum ben evdeyken bebeğimi sevmesine çünkü bebeğim onu daha çok gördüğü için ona daha düşkün onu görünce bana gelmiyor. Mehmett mehmett gel fln diye seviyo (bebeğimin adı Mehmet değil farklı isim yazdım). Ben bugun seni hiç görmedim çok özledimm fln diy e seviyo. Ben de bişey demedim bana da mutlusey biz bugün hiç görüşmedik biliyomusun dedi, aa çok özlemişsinizdir dememi bekliyodu heralde. Ben de e ben her gün öyleyim anne dedim, hiç de öyle mii özlem giderin falan demedim. Eşim yanımda olmasa ben annesiyim sen babaannesi ben bile o kadar görmüyorum bile deyip terslerdim ama sonra eşim çok tepki veriyo anneme çok terssin diye. Sonra da çekti gitti.
hayır yani akşam sevmesen ölür müsün ertesi gün gündüz bütün gün görüyosun işte bu nası bi sevgi anlayışı yaa rahat bırak bizi akşam gördüğü 1.5 saat zaten o da yemek bez değişme fln gidiyo zaten yaa. bi gün yalnız yakaladığımda açıça söylicem anne sen yanında olunca benle hiç oynamıyor kusura bakma da ben evdeyken bize izin verir misin dicem yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?