BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bizimki de normal değil ama şöyle ;Biz eşimin tarafıyla görüşmüyoruz, arada benim annem gelir o da en fazla kaldığı 2 gecedir. Ya hastane işleri olur gelir ya da bana kış hazırlığı yapmaya gelir. Kendi annem olduğu halde o iki gün bile bizim için zor olur. Çünkü her evin kendi düzeni var herkesin kendine göre rutini var. Başka biri daha evde olduğunda rahat davranamiyoruz, iki kişilik dünyaya biraz fazla alışmışız biz.
Onun için seni ve sabrını gerçekten takdir ediyorum zeyneprer

Benim kv de yarım gün geliyor da fenalık basıyor bana gerçekten takdiri hakediyorsun canım.
Kv ile aramız pek yok. Yılda en fazla 4 kere 2 3 saatlik görüşüyoruzdur.

Sormayın kızlar bende şaşkınım. Emekli maaşının gününü mü bekliyorlar diye düşünüyorum arada hahahahha :) senede bir gördüğüm birileri için kocamı üzmek istemiyorum katlanıyorum napiyim. Yoksa bide oda benimkilere tavır alır ondanda korkuyorum biraz. Çünkü ben annemlere sık sık gidiyorum eşimde geliyor tabi. Bu sefer gelmez beni üzer yani

Benim sabahlari uyanasim gelmiyor
Ders olmasa kensimi yataktan kaldiracak sebep bulamıyorum...
Usengeclik var resmen.
Onceden 6 dan gec kalkmazdim simdi 9 da zar zoruna kalkıyorum
hamilelikte uyku ilk aylarda her fırsatta uyu bacım. Son aylarda ve doğunca istese de uyuyamayacaksin

Eşimin mesaileriyle ikimizin toplam maaşı 3200 TL aylık 300 tl likte yemek kartım var.
Kira 1000 tl
Kredi 550 tl
Doğalgaz 150 tl
Elektrik 80 tl
Su 60 tl
İkimizin telefon faturası toplam 40 tl
Hazır su 60 tl
Kızımın bezi 50 tl
Yol parası 150 tl
Sigara 200 tl
D.g.t.r.k 20 tl
Toplam limiti 2000 tl olan kredi kartımız var aylık ödemesi ne kadar olursa onuda yatırıyoruz
Mutfak masrafını hiç hesaplamadım ama aylık 300-400 ancak oluyordur.

Elimize çok bişey kalmıyor ama Allaha şükür bişeyden de eksik kalmıyoruz.(Sinema,dışarda yemek...vs.)

Şimdi ben az az da olsa kenara bişey atmak istiyorum birikimi severim çünkü.Fikirlerinizi bekliyorum.
okuyunca kendimden utandım vallla ben cidden çok musrifim. Sizin dikkat etmediğiniz halimize erişebilmek için bir sürü kısmak gereken.

1. Haftada 4-5 kere çamaşır makinesi,en az 6 kere bulaşık makinesi,haftada en az 1 saat ütü, her gün elektrik süpürgesi ee kombide elektrikle çalışıyor o yüzden o normal geliyo bana zaten 80 en fazla olan bu aylardaki yani baharlarda o kadar olmuyor.(50-60 civarı oluyor)
2.Sigarayı bırakmayı düşünmedim hiç seviyorum ve hayatta kendime ait tek zevkim.
3.Sinema ayda 1 o da güzel film olursa.(Biletleri kampanya zamanları yada indirimden takip edip alıyoruz 3 kişi 30 tl ye geliyo genelde.)
4.Dışarda yemeği de denk geldiği zaman ayda 2 maksimum.Bu zamana kadar en fazla ödediğimiz tutar 80 lira olmuştur eşim ben ve iki çocuk için )
5.Kıyafet aylık düzenli almıyoruz ne zaman neye ihtiyacımız olduysa hangi mağazada uygunsa ordan alıyoruz ondan yazmadım.
hoşgeldin bacım yine de takıl buraya ogrenecegimiz şeyler çoktur hayattta...

en güzeli canım oğlu biraz daha fazla görüşsün sıkıntı yok
Canım gidip dolaşıyor sıkıntı yok. Ama ben yüz göz olmak istemiyorum çünkü şöyle bir anlayış var kv demde. 4 saat üstü görüştük mü idare etmeye kalkıyor. Oraya otur ordan kalk buraya geç şunu yap bunu yap.bende çözdüm artık fazlası sinirlerimizi geriyor. Sağolsun eşimde zorlamıyır hatta ortam gerilmeye başladığında hadi kalkalım biz diyor

Z zeyneprer baksana bacım bizim geline annnenler gidecekti nasıl bir zekaysa taktik vermek amaçlı yazıyorum, ve sen tut ben sizi çok özledim gelicem diyip ve bugünde biletini aldırıp bir haftalığına geliyor şimdi çok iyi değil mi.hattta eşi (erkek kardeşim) gelmiyor. Arkadaş çok tatlı nasıl severim. En az 500 TL harçlık veririm KPSS öğrencisi atanmamis yani gittti benim birikim ona helal olsun sevimli cadı

Z zeyneprer baksana bacım bizim geline annnenler gidecekti nasıl bir zekaysa taktik vermek amaçlı yazıyorum, ve sen tut ben sizi çok özledim gelicem diyip ve bugünde biletini aldırıp bir haftalığına geliyor şimdi çok iyi değil mi.hattta eşi (erkek kardeşim) gelmiyor. Arkadaş çok tatlı nasıl severim. En az 500 TL harçlık veririm KPSS öğrencisi atanmamis yani gittti benim birikim ona helal olsun sevimli cadı
Hahahaha süpermiş ama benim öyle bi şey yaoma durumum olmadı. Görümceden bana geçtiler :((

Kaynata sinir bozucu fare gibi mutfaklarda. Muhabbeti desen oda sinir bozucu. Göresim yok. Herşeyi sinir bozucuuuu hemde. Tahammül etmek çooookk zor

Back