BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bir güzelliği gündüz dışarı çıkıyor kahvelerde takılıyo çok şükür. Deli oluyorum ya. Allahım istemediğim ot burnumun dibinde bitmesin

Hahahaha süpermiş ama benim öyle bi şey yaoma durumum olmadı. Görümceden bana geçtiler (
ufffne desem ki . Tam da kötü gelin Gökçe ye denk geldin ben yazmayim hiç iyidusuncelerim yoktur maalesef

Kaynata sinir bozucu fare gibi mutfaklarda. Muhabbeti desen oda sinir bozucu. Göresim yok. Herşeyi sinir bozucuuuu hemde. Tahammül etmek çooookk zor
oy oy sabır desem...

aynen bizi de idare etmeye çalışıyor. her şeyi kendine gore düzenlemeye evime karışıyor cildiriyorum

aslında haftalık yemek listesi olusturmaliyim. ama bazen esim yemege gelmiyor ertesi gun yiyoruz kalanlari. siz nasil yapıyorsunuz yemek durumlarını.

aslında haftalık yemek listesi olusturmaliyim. ama bazen esim yemege gelmiyor ertesi gun yiyoruz kalanlari. siz nasil yapıyorsunuz yemek durumlarını.
her kadının kabusu sanırım bu, bugün ne pişirsem:)
kış döneminde şöyle yapıyorum; haftasonu bir çeşit çorba, bir çeşit etli sebze yemeği yapıyorum. bu pazartesi/salı için oluyor. salı akşamı da yine bir çeşit yemek yapıyorum. bu çarşamba/perşembe için oluyor. birini sebze diğerini bakliyat olarak ayarlamaya çalışıyorum. cuma kalan yemekler varsa onları yiyoruz yanına kahvaltılık, nuget falan pratik şeyler, buzluktan bazen karışık kızartma varsa kek, börek şeklinde yapıyorum.
cumartesi boş gün:)) bazen annemde oluyoruz, bazen dışarıdan söylüyoruz evdeysek köfte salata/kanat salata şeklinde yapıyoruz. pazar günü bizim et günümüz :) evdeysek öğlen ve akşam et/tavuk, salata, makarna/pilav günümüz, dışarıdaysak iskender.
et tüketmeyi seviyoruz ama dengeyi korumaya çalışarak yemeklerimi ayarlıyorum elimden geldiğince.
bazen hafta içi eşim geç gelince yemek yemez, ben sadece çorba ile doyarım, ya da ben mesaide olurum eve yiyip gelirim. böyle durumlarda haftada bir tencere yemek, bir çorba yetiyor.

hemen hemen benziyor bize de haftada 2 tencere yemek ancak bitiyor:) o yüzden mutfağa pek girmiyorum :)yaptı mı niyeyse çok yapıyorum :)

yaa kızlar şu eşinin tarafı ile görüşmeyenlere veya az görüşenlere o kdr özeniyorum ki ( dün kayınvalidemin işi varmış gündüz bize gelmemiş normalde çocuğa bakıcı bakarken bizde duruyo. dün akşam bebeğimle oynuyorum işte. o da bizde gitmedi. bebeğimi çağırıyo seviyo fln Ki ben sinir oluyorum ben evdeyken bebeğimi sevmesine çünkü bebeğim onu daha çok gördüğü için ona daha düşkün onu görünce bana gelmiyor. Mehmett mehmett gel fln diye seviyo (bebeğimin adı Mehmet değil farklı isim yazdım). Ben bugun seni hiç görmedim çok özledimm fln diy e seviyo. Ben de bişey demedim bana da mutlusey biz bugün hiç görüşmedik biliyomusun dedi, aa çok özlemişsinizdir dememi bekliyodu heralde. Ben de e ben her gün öyleyim anne dedim, hiç de öyle mii özlem giderin falan demedim. Eşim yanımda olmasa ben annesiyim sen babaannesi ben bile o kadar görmüyorum bile deyip terslerdim ama sonra eşim çok tepki veriyo anneme çok terssin diye. Sonra da çekti gitti.
hayır yani akşam sevmesen ölür müsün ertesi gün gündüz bütün gün görüyosun işte bu nası bi sevgi anlayışı yaa rahat bırak bizi akşam gördüğü 1.5 saat zaten o da yemek bez değişme fln gidiyo zaten yaa. bi gün yalnız yakaladığımda açıça söylicem anne sen yanında olunca benle hiç oynamıyor kusura bakma da ben evdeyken bize izin verir misin dicem yaaaa

kızlar aylık 4000 tl ödeme sizce çok mu 7000 tl maaş olarak düşünüldüğünde acaba?
bu çok detaylı düşünülerek cevap verilmesi gereken bir konu onun için hemen evet/hayır demek bence zor
7bin ikinizin toplam geliri mi, tek maaş mı?
eğer tek kişinin maaşı ise özel sektörde mi çalışıyor?
özel sektör ise iş yerinin geleceği?
işten çıkartılma durumunda alternatif bir plan gibi soruları cevaplayarak karar vermeniz gerektiğini düşünüyorum.

evet ikimizin toplamı diyebilirim. memuruz ikimizde.bebk yok ama düşünüyoruz. arabamız var 100 bin tl lık ama onu satmak istemıoyorum çünkü arabasız cidden çok çok zorlanmıştık.

evet ikimizin toplamı diyebilirim. memuruz ikimizde.bebk yok ama düşünüyoruz. arabamız var 100 bin tl lık ama onu satmak istemıoyorum çünkü arabasız cidden çok çok zorlanmıştık.
Yaşam şartlarına göre geçiminiz belli eder kendini. Bütçe yapın. Acil durumları hesaplayın. Ne kadar az kredi çekerseniz o kadar az faiz ödersiniz. Araba gereklilik evet ama daha düşük bir modelle değişririp ödemenizi kolaylaştırabilirsiniz.

evet o da olabilir ama ne bilim kafam iyice karıştı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…