Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yıllıl izin almıştım bu hafta sınavlara çalışayım diye. Kaynanaya denk geldi işte. Evde boyna yemek yapıoz. O yapıyo ben yardım ediom :))Eve gelirken markete uğradım ekmek, şu aldım.
Akşama mercimek çorbası köfte salata var.
Yarın için fasulye cikarmistim dondurucudan, etli fasulye koydum pişiyor.
Biraz da ortalığı toplayıp wcyi ciflemem gerek. Sonra yemek ve dizi fasliyla dinlenme zamanım başlar umarım
Canım kv gitmiyor mu hicBugün menüde içli köfte var kaynana durmuyor arkadaş
bendee geeliyorum nerdesinGel canım buzluğa attık yaparız yersin![]()
:)) benimki de hiç durmaz sarmalar börekler gözlemeler oğlu neyi severse onu yapar. Sabır canım sen ayıp olacak diye düşünme dersini filan çalış hayatın akışını bilerek kalır insan 1 haftadan Fazla. 1-2 gün değil kiBugün menüde içli köfte var kaynana durmuyor arkadaş
kesinlikle doğru söylüyorsun geldi 1 hafta kaldı benim kv baydı beni tuhaf kadin:)) benimki de hiç durmaz sarmalar börekler gözlemeler oğlu neyi severse onu yapar. Sabır canım sen ayıp olacak diye düşünme dersini filan çalış hayatın akışını bilerek kalır insan 1 haftadan Fazla. 1-2 gün değil ki
Ay benim babam başkasının evinde hayatta kalmaz 1 hafta annem de zorla kalır. Nasıl rahat ediyorlar acabakesinlikle doğru söylüyorsun geldi 1 hafta kaldı benim kv baydı beni tuhaf kadin
Yok canım konyalı benimkiler. Görümceme geldi kaldı biraz. Dönerken bana da uğradı. Gelirken 3 5 günlük geldiler sonra en fazla 10 dendi. 10 gün doldu bakalım kaça çıkacak dahaCanım kv gitmiyor mu hic
İzmitteyim buyrunuz beklerimmm tabiiiibendee geeliyorum nerdesin
babam senede 2 kez gelir 1 gece kalıp döner. böyle gelip uzun süre kalıyor saçma sapan hareketler işime karismalr kendinden soğutuyorAy benim babam başkasının evinde hayatta kalmaz 1 hafta annem de zorla kalır. Nasıl rahat ediyorlar acaba
aa yakınız cnm körfezdeyim hemen geliyorumİzmitteyim buyrunuz beklerimmm tabiiii
Bizde aynı şehirdeyiz bizimkilerle yarım saat mesafe. Gelmezler biz gideriz yaniAy benim babam başkasının evinde hayatta kalmaz 1 hafta annem de zorla kalır. Nasıl rahat ediyorlar acaba
Oo bi hemşehri daha çıktı. Her zaman beklerimmm. Sembol avm ye yakınımaa yakınız cnm körfezdeyim hemen geliyorum![]()
Hemşerimm bizim eşlerde hemşeri çıktı.Yok canım konyalı benimkiler. Görümceme geldi kaldı biraz. Dönerken bana da uğradı. Gelirken 3 5 günlük geldiler sonra en fazla 10 dendi. 10 gün doldu bakalım kaça çıkacak daha