Canım bende sen gibiyim üç konusunda. bugün gitti sanirim alindi. işlerimi yapıp 5 dk odama uzandım ben gidiyorum diye seslendi. oysaki 10 dk öncesi pazar akşamı gidecegim diyorduBende evdeyim nöbetten geldim bugün. Oturuyorum şimdi kaynanayla. Bir ara yatarım biraz. Bakalım ne zaman gidecekler haftası geldi artıkkkkkk
Ooo süper. Bende odama çekileyim diyorum artık yapamıyorum işte. Bakalım deneyeyim bir :SCanım bende sen gibiyim üç konusunda. bugün gitti sanirim alindi. işlerimi yapıp 5 dk odama uzandım ben gidiyorum diye seslendi. oysaki 10 dk öncesi pazar akşamı gidecegim diyordu
Valla süper fikir tatlım. Bir dönem kayıt yaptır en az 1 sene gider. Sona yine yaptırırsın acele etmeden oku işte
süpersin devamı da olsun insBen de bilezik aldım
İnş her ay bi tane almaya çalışıom ev için satmıştıksüpersin devamı da olsun ins
Ariel almayın diolar ya boşver omo alkızlar renkliler için hep ariel alıyorum bitmek üzere daha uygun fiyatlı önerebileceğiniz deterjan var mu
Kim niye diyor ?Ariel almayın diolar ya boşver omo al
Ben beyazlara Ariel sıvı kullanıyorum çok memnunum. Başka hiçbir deterjan aynı derecede temiz ve beyaz yapmıyor.ariel kesinlikle almam artık
imi nun da fiyatı yüksek abc rinso falan nasil acaba
Ya şimdi siyasi konu konuşamam malumKim niye diyor ?
Ben ne kullanıodum bakıp geliyimariel kesinlikle almam artık
imi nun da fiyatı yüksek abc rinso falan nasil acaba
Sadece Ariel ve pedler sorunluYa şimdi siyasi konu konuşamam malum
Ama bazı markalar bilerek bizi zehirlemeye öalışıomuş ben de Yen'i öğrendim
Pedler de öylekısır olmamıziçin
Yazık bize
Diil tabiki şuan aklıma gelenler bunlarSadece Ariel ve pedler sorunlu
Geri kalan herşey normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?