BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın kızlar.
çok yazmışsınız çok.10 dk da ancak bitti.
zeytin çok sevindim sigara içmemene.son zamanlarda uğramayınca acaba başladı mı demiştim,şükür devam ediyorsun.
farmasi sen nasıl oldun canım,fıtık olma ihtimaline karşı bir doktora git güelim.öyle sandığın gibi hemen ameliyat demiyorlar.öyle olsa benim fıtıklar çoktan gitmişti.

Hayırlı Cumalar...Evlernize huzur kalplerinize sükûnet Hanelerinize Bereket olsun..Ailemiz her daim yanımızda olsun...
amin canım,ne güzel yazmışsın.
günaydın kızlar
farmasi çok geçmiş olsun,
poetricity allah şifa versin, inşallah sorunsuz büyüsün bebecik..
ben bu ara bişey atamadım, kızın bayram harçlıkları var onlara göz koydum bakalım unutsun da parayı önce:)
ahahaaha çooook fenasın sütlükahve,çok.:KK48:

Günaydınlar ,hayırlı cumalar.
Rabbim kendine acılan elleri edilen duaları geri döndürmesin.

Zeytin çok sevindim tebrik ederim.:KK24:
Papatya ,Allah sabır versin cidden zor iş anne-baba olmak. Özellikle bu yüzden hep acabalarım var. Erteleyip duruyorum hazır değilim diyerekten.

Sütlükahve ve diger anneler cocuklarınıza verilen harçlıkları ne yapıyorsunuz? Bir yakınım altın yapıp çocuguma saklıyorum demişti hoşuma gitmişti. ilerde ben de mi öyle yapsam :KK53:

bu topik yüzünden para sıka sıka sıka :p:KK70::KK70:

dün hiçbir harcamam olmadı kumbarama 8 tl attım yine.:KK55:

Gittim iğnemi yaptırdım. Evdeyim şu anda kendime kocaman bir fincan Türk kahvesi yaptım. 250 tl para çektim. Öğlen oğlumla yemeğe gideceğiz. Sonra pazara sonra kozmetik markete sonra normal markete sonra osikoloğa. Akşam dönünce ne kadar harcamış olacağım bakalım.

Papatya ,Allah sabır versin cidden zor iş anne-baba olmak. Özellikle bu yüzden hep acabalarım var. Erteleyip duruyorum hazır değilim diyerekten.

Sütlükahve ve diger anneler cocuklarınıza verilen harçlıkları ne yapıyorsunuz? Bir yakınım altın yapıp çocuguma saklıyorum demişti hoşuma gitmişti. ilerde ben de mi öyle yapsam :KK53:

sımdıye kadar cocugun ınsıyatıfınde ne ısterse onu yaptım :KK70: vallahi ne ısterse aldım , ama bu bayram bende el koydum
GERCI COK olmadı yanı ben duyudm baskalarının 400 tl fılan toplanmıs :KK70: bızım aıle o kadar kalablık degıl zaten hepı topu annelerle 5 kapı 130 tl topladı onuda kumbaray attım acıkası :KK70:
bende kumbaryaa 50 tl atıcam bu aksam :KK70:

buarada zart zurt smıle cıkmıs ama bılıncsız cıkıyor bılıyorsunuz dımı

o hangi smile ?

Benim bu sıralar işlerim durgun acayip canım sıkılıyor işyerinde.
Alışkınım tempoya boşluğa düşüyorum resmen.
bende iki gündür yoğundum.bayram öncesi biriktirmiştim..bu gün bi kaç evrağım var.dinlenmek istiyorum :S

göbek atan smile , yani ben onu secmıyorum habıre satır aralarından ondan cıkıyor sinir oldum
yazdığım yorum lakayıt duruyor

benımde ıs yerınde ıslerım rahat genelde ama , bu ara konstre sorunum var var olan ısıde bıtıremıyorum sankı

Küçükken alıyorduk bir yere gidiyordu paralar şimdi hesaplarını kendileri tutuyorlar valla oğlan 5 kr eksilse anlıyor...bende kendi ihtiyaclarını aldırıyorum o paralarla....

bende iki gündür yoğundum.bayram öncesi biriktirmiştim..bu gün bi kaç evrağım var.dinlenmek istiyorum :S

benımde ıs yerınde ıslerım rahat genelde ama , bu ara konstre sorunum var var olan ısıde bıtıremıyorum sankı
Böyle boş zamanım olunca kendimi tuhaf hissediyorum o maaşı haketmemişim gibi.
Bazen kitap okuyorum hatta birşey diyen olmuyor.Kendime iş çıkartmaya bakıyorum hatta.
Tuhaf.
Yoğun olunca ahh bir nefes payı diyorum, boşken de sıkılıyorum diyorum bir dengesiz durumlardayım. :KK48:
Cute sen çalışırken oğluna kim bakıyor?

Selamlar arkadaşla srmpozyuma grldk. Bir saattir açılış konuşması ve sıkıcı ya aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar. Özel ünlerin sempozyumları çok çok kaliteli oluyo

X