Bende tutumluyum ama eşim hiç öyle değil.. yani 500 tl ver eline akşamına yoktur . ben bir pantalona 100 tl vermem içim gidiyor çünkü ama eşim 150 tl verir. bu durumda parasını tutamaz kendisi. ve önceden alışverişe çıktığımızda ben almam da eşime kıyafet alırdık. şimdi pek çıkmamaya çalışıyoruz. zaten avm lerden indrimde olmadıkça birşeyler almıyorum. çok pahalı geliyor çünkü.
pazara gitmeye çalışıyorum. hem hoşuma gidiyor hem de uyguna buluyorum bir çok şeyi
benim şöyle bir huyum var sizlere de söylemek istiyorum.
mesela aralık ayı bitti ocak ayında maaşım yattı ya.. ARalık ayından kalan bütün paraları kağıt para- bozuk para olsun hepsini bir köşeye atarım. şimdi kumbaram var ona atıyorum. yeni aya sıfır parayla giriyorum öyle öyle birikim yapmış oluyorum.
pazara gitmeye çalışıyorum. hem hoşuma gidiyor hem de uyguna buluyorum bir çok şeyi
benim şöyle bir huyum var sizlere de söylemek istiyorum.
mesela aralık ayı bitti ocak ayında maaşım yattı ya.. ARalık ayından kalan bütün paraları kağıt para- bozuk para olsun hepsini bir köşeye atarım. şimdi kumbaram var ona atıyorum. yeni aya sıfır parayla giriyorum öyle öyle birikim yapmış oluyorum.