Birikim..

genellikle sabahları markete gitme şansım olmuyor ama aklımda bulunsun bu da,
bugün boşum mesela bakabilirim :)
alışveriş tutarı çok değişiyor, atıyorum bir hafta muz, ananas vs alıyorum, başka bir hafta elma, portakal gibi.. ama şu ara yeni çıkan meyveler ve sebzeler dolayısıyla epey yüksek tutuyor o kesin.

Buharlı pişirici kullanan var mı ?

Yazlığıma tencere yerine fakir tolero buharlı pişirici mi alsam diye düşünüyorum ama yemeklerin lezzetinin nasıl olduğuna dair hiç bir fikrim yok

Buharlı pişirici kullanan var mı ?

Yazlığıma tencere yerine fakir tolero buharlı pişirici mi alsam diye düşünüyorum ama yemeklerin lezzetinin nasıl olduğuna dair hiç bir fikrim yok

Ben kullaniyorum. Tencereyle kiyaslayamam. Kimi yiyecekte daha iyi kimi yiyecekte yavan bir tat oluyor tencereye gore.
Tencere yerine alinabilecek bir urun degil bence. Ama cok pratik oluyor. O acidan bazi urunler icin tavsiye ederim.

Ben kullaniyorum. Tencereyle kiyaslayamam. Kimi yiyecekte daha iyi kimi yiyecekte yavan bir tat oluyor tencereye gore.
Tencere yerine alinabilecek bir urun degil bence. Ama cok pratik oluyor. O acidan bazi urunler icin tavsiye ederim.

Hisar çelik Sahan takımı alacağım inşaAllah
Bir de bunu alsam işimi görür mü diye düşündüm
Zaten haftasonundan haftasonuna gideceğiz onda da az yiyelim diye düşündüm ( normalde çok yiyoruz , bu bahanesi olur )

Hangi yemekler güzel , hangileri yavan oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…