- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
ben de aynen.bu ay çok yüklendim kk na maalesefBn diyeti hepten biraktim nakit azaldikca karta sardim.bu ay zaten bebek arabasinin 380 tl lik taksidide var.en az 1000 olur ama fazlasini bilmiyorum. Bir de bankayla 3 ay boyunca 1800 liralik alisveris yapacagimiza dair sozlestik.yine basa donduk yani. 3 ay gecsin karti tumden kullanmamayi dusunuyorum.
Bize 2500 geldi bu ay. Gecen ay ne guzel esim+bnm kartim 1300 liraydi.bu ay cok abartmisiz. Icime oturdu ya. Bu ay benzin haricinde pek kullanmayi dusunmuyrm
Aynen ya birde 380 lira harici taksitli bir urunde yok yani.2100 lira bu aylik harcama sadecebiraz fazla yüklenmişsiniz siz de bizim gibi.
bugün kredi kartımi ödedim. kalan taksitlerim var. bugünden itibaren tekrar kullanmama kararı aldım. maaşı silip süpürüyor resmen
benim de aynı bankada içim açıyor. ıns kullanmayacağım. şu an hiç kullanmasam 500 tl azalıyor ödemelerimMaaş ile kredi kartı aynı bankada benim
Maaş yatıyor 2 tık tık yapıyorum internetten hooop hesaptan kredi kartına geçiyor
Çok üzücü ya kartlara çalışmak
Bir bankaci olaraktan yalan olduğunu gönül rahatligiyla söyleyebilirim.Kızlar merhaba
Buraya da yazmıştım ben kredi kartımı iptal ettirdim ama şimdi de eşimin kredi kartına diktim gözü
2500 den 1500 indirmiştik limiti. Bu ay 956 tl olmuş borcu. Ben aylık 1000 lira da ödemek istemiyorum. İnsan ihtyacı olmayan şeyi ihtiyaçmış gibi alıyor. Eğer o kk olmasaydı karttan çektirdiklerimizin hiçbirini almıcaktık eminim.
Eşimin üzerine çekilmiş kredi olduğu için kk kapatılmıyor dedi işbankasındaki bankacı bu doğru mu??? Hiç güvenmiyorum bu bankacılara. Ayrıca üzerine açılmış ek hesap yatırım hesabı vadeli hesap da var. Yine aynı sebepten kapatılmıyor bunkar dedi kapatmadı
Bunlar doğru mu???
Yalanmış zaten vadeli hesabı mobil uygulamadan kapattım mesela. Geri kalanlar için de müşteri hizmetlerini arıycazBir bankaci olaraktan yalan olduğunu gönül rahatligiyla söyleyebilirim.
Yalanmış zaten vadeli hesabı mobil uygulamadan kapattım mesela. Geri kalanlar için de müşteri hizmetlerini arıycaz