• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikim Yapma Zamanı

Bu gun fena degildi derslere girmekten para harcamaya vakit bulamadim. Yemek yol 11,25 tl harcadim

alınan şeylerde 2 kere düşünüp bu gerekli mi, ihtiyacım var mı diye düşünerek bayaa birikim yapılıyor bence. gün işi de çok mantıklı da işte bende güne girecek cevre yok :)
Evet gun isi iyi oluyordu da bu sene benim icinde ortam yok

ben de yaklaşık 3 ay önce çalışmaya başladım ve birikim yapmaya çalışıyorum. ailemle yaşadığım için ev geçindirme derdim yok ama maaşım oldukça düşük. yine de iyi kötü birikim yapmaya başladım, bu ay bir cumhuriyet aldım ve kalanla kişisel ihtiyaçlarım yol vs halletmeye çalışıyorum. ben de artık harcamalarımı buraya yazayım, hoşuma gitti:KK48:

@harmonia33 sigara hem bütçene hem sağlığına en ağır darbe. bir an önce bırakmanı dilerim.

bugün harcadıklarım

0.95 kuruş ayran
1.5 lira 5ltlik su

bugün çok az harcamışım bravo:KK48: ama pantolonum olmayınca abur cuburu kesme kararı aldım, ondandır :)

dünkü harcamalarım

telefon kılıfı ve ekran camı 45 tl:KK43:
eti süt burger ve su 2 tl

bugün
ayran 1tl
mavi yeşil mısır patlağı 1tl

ben de yaklaşık 3 ay önce çalışmaya başladım ve birikim yapmaya çalışıyorum. ailemle yaşadığım için ev geçindirme derdim yok ama maaşım oldukça düşük. yine de iyi kötü birikim yapmaya başladım, bu ay bir cumhuriyet aldım ve kalanla kişisel ihtiyaçlarım yol vs halletmeye çalışıyorum. ben de artık harcamalarımı buraya yazayım, hoşuma gitti:KK48:

@harmonia33 sigara hem bütçene hem sağlığına en ağır darbe. bir an önce bırakmanı dilerim.
Aynen pratikte söylemesi kolayda uygulama kısmı zor geliyor azalttım ama artık günde bir paket almıyorum almadıgım gün parasını kumbişe atıyorum.Yaz tabi en azından birbirimizi firenleriz

Bir kaç gündür yazamıyoru hızlandırma haftasıydı dogum günüydü düğündü derken fırsat bulamadım yazmaya.Ay sonu her şey üst üste geldi.En başta kuaför takı kıyafet hediye derken üç gündür para atamıyorum kenara. :mad:

Merhaba hanimlar :KK3:
Bende elimden geldigince 3-5 kenara koymaya calisanlardanim.gecen sene daha iyi birikim yapiyordum acikcasi.
Evimiz kira sadece esim calistigindan öyle aman aman bir birikim yapamiyorum ama yinede ordan burdan kısarak geçen sene tam 1500 tl biriktrmistm.
Bu senede bakalm bakalm ocak ayinda 120 tl kenara koydm.
Subatta ne olacak Allah kerim umarm yine bir 100 tl civari koyabilirm

Herkese merhabalar hanımlar. bu birikim işine bende kafayı takmış durumdayım. nasıl oluyorsa para geldiği gibi gidiyor. ocak ayında işi sıkı tuttum bu kez. cuma günü 150 dolar aldım biriken paralarla. ama çoook mutlu oldum . temmuzda kısmetse doğumum var. o zamana kadar kenara biraz para koyayım istiyorum. şubatta Allah kerim.. Allah birikimlerimize bereket versin..

Herkese merhabalar hanımlar. bu birikim işine bende kafayı takmış durumdayım. nasıl oluyorsa para geldiği gibi gidiyor. ocak ayında işi sıkı tuttum bu kez. cuma günü 150 dolar aldım biriken paralarla. ama çoook mutlu oldum . temmuzda kısmetse doğumum var. o zamana kadar kenara biraz para koyayım istiyorum. şubatta Allah kerim.. Allah birikimlerimize bereket versin..
İnş sağlıklı sahhatli alirsın bebeğini kucağına. Bebek olunca birikim daha zor oluyor ozamana kadar ne atarsan kenara o kar

Merhaba hanimlar :KK3:
Bende elimden geldigince 3-5 kenara koymaya calisanlardanim.gecen sene daha iyi birikim yapiyordum acikcasi.
Evimiz kira sadece esim calistigindan öyle aman aman bir birikim yapamiyorum ama yinede ordan burdan kısarak geçen sene tam 1500 tl biriktrmistm.
Bu senede bakalm bakalm ocak ayinda 120 tl kenara koydm.
Subatta ne olacak Allah kerim umarm yine bir 100 tl civari koyabilirm
bence çok iyi ben bir yıl para biriktirmeyi başarsam çok mutlu olurum. Bu yıl güzel bir başlangıç olsun inş

Oglusumla bu aksam pet siseden kumbaralar yaptik ikimize de bundan sonra bozuklari orda biriktirecegim diger kumbaram cabuk dolsun istemiyorum kağıtlar orda biriksin. Hemde guzel vakit gecirdik :KK200:

Back
X