- 25 Mayıs 2013
- 13.907
- 20.283
- 598
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.001
o zaman ıyı canım ben de ozellde calıştım sadece uyumaya vaktım oluyodu her yerı oyle zannedıyorum bende
bende sıfır harcama :)ben bugünü sıfır harcamayla kapadım sizde durum nedir @mandaliina hanım
25 yaşındayım memurum canım :)shapee sen kaçlısın?
ya bende boşluktan sıze sardım
kızlar yazsanızza evlı mkısnız bekar mı ?
@mandaliinasempatik_kiz @pinarzengin34 sız bekarsınız
@kikikoko da evlenecekmiş nerdeyse 17 gun sonra
yaşlarınız kaç?
ne işle ugrasıyosunuz?
ben başlıım once
ben ögretmenım
29 yaşındayım evlıyım bıde cocugumuz olursa cok mutlu olcam bu aralar cok ıstıyorum ınsallah olur
Hiç kumbaramı dolduramadımAnnem sabah sehpanın üstüne bozuk para bırakmış hiç farketmemişim tam 41.85 TLdoğru kumbaraya gitti tabiki.Bu arada küçük kumbaram dolmuş. Sadece minik paralara atabiliyorum artık. 1 TL, 50 kuruş gibi büyük demirler sığmıyor. Bugün dışarı çıktığımda bir kumbara daha almam lazım
Bende öyleydim cnm bu bir ilk oldu.Hiç kumbaramı dolduramadım
Hep yarısında açtım
Sabredemiyorum
Maşallah sana
Annen 41 tl bozuk mu bırakmış sana :)Annem sabah sehpanın üstüne bozuk para bırakmış hiç farketmemişim tam 41.85 TLdoğru kumbaraya gitti tabiki.Bu arada küçük kumbaram dolmuş. Sadece minik paralara atabiliyorum artık. 1 TL, 50 kuruş gibi büyük demirler sığmıyor. Bugün dışarı çıktığımda bir kumbara daha almam lazım
merhaba hanımlar
sabah sabah bayağı stres yaşadık
sabah 7 civarı eşime mesaj gelmeye başladı ardarda- bankadan-, dolar alımı vs diyor. hemen aradık bankayı 5 dakika içinde 35 işlem yapılmış ve 2500 tl lık alışveriş olmuş. dilekçe yazdık bakalım ne olacak. sabah sabah cok can sıkıcı oldu
Güne kotu baslamissiniz :/ umarim ikisi de duzelir paraniz bosa gitmez. Gerci zaman kaybi olacak bi sürü ama artik yapacak bisey yok.Bir de babamın eskiden sonuçlanmış bir davası vardı, şimdi tekrar aynı davadan ceza kesilmiş yanlışlıkla. mahkemeye itiraz edilecek, teminat olarak 6000 tl gerekliymiş. hiç böyle bir şey duydunuz mu?
cok tesekkur ederim, umarım çözümü olurGüne kotu baslamissiniz :/ umarim ikisi de duzelir paraniz bosa gitmez. Gerci zaman kaybi olacak bi sürü ama artik yapacak bisey yok.
Oncelikle geçmiş olsun. Böyle şeyler insanı tedirgin ediyor lakin soğuk kanlı davranıp sakin sakin hareket etmekte fayda var. İnternet bankaciligindan gerçekleşmiş zannediyorum işlem. Sifre ile işlem yapılıyor ve tele sifre mesaj olarak geliyor ayrıca öncesinde parola vs istiyor işlem nasıl gerçekleşmiş anlamadım şahsen. Çok kısa yazmışsınız. Ama hemen bankayı bilgilendirip itiraz etmeniz iyi olmuş. Bankadan olumlu bir gelişme olmazsa savcılığa şikayet dilekçesi verin tespit edilebilir.merhaba hanımlar
sabah sabah bayağı stres yaşadık
sabah 7 civarı eşime mesaj gelmeye başladı ardarda- bankadan-, dolar alımı vs diyor. hemen aradık bankayı 5 dakika içinde 35 işlem yapılmış ve 2500 tl lık alışveriş olmuş. dilekçe yazdık bakalım ne olacak. sabah sabah cok can sıkıcı oldu
Bunlara buradan cevap vermek çok zor. Mahkemenin verdiği kararlara bakmadan birsey söylenemez öncelikle. Bir meslektaşımla mutlaka görüşün. Sonuçlanmış bir davadan tekrar ceza kesilmez. Hagb kararı verilmisse sonradan başka bir suçun işlenmesi halinde mahkeme eski hükmü aciklayabilir. Böyle bir durum olduğunu düşünüyorum. Ya da o dosya ile bağlantılı başka bir dosya daha olabilir. Ama ne hagb kararlarına itirazda ne de temyizde bir teminat yatirilmaz. Süresi içinde dilekçe ile başvurmanız yeterlidir.Bir de babamın eskiden sonuçlanmış bir davası vardı, şimdi tekrar aynı davadan ceza kesilmiş yanlışlıkla. mahkemeye itiraz edilecek, teminat olarak 6000 tl gerekliymiş. hiç böyle bir şey duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?