- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.641
günaydın gece ve hafta sonu yazan fiyattan vermiyorlar. misal 2.85 yazıyor dolar için, satın almaya bastıgında 2.90 yazıyor. hafta sonu dolar bozayım dersen alış ve satış arasında makas aralığı çok oluyor.Bi altın hesabı açmam lazım artık gece alıp sabah satsak bile kar etmiştik. Şimdi işin yoksa düşsün diye bekle dur
Tam anlamıyla araştırmadığım için hesap falan açmamış, fiziki altına yönelmiştim. Sanırım detaylı bir araştırma yapıp öyle girmem lazım bu al sat olaylarınagünaydın gece ve hafta sonu yazan fiyattan vermiyorlar. misal 2.85 yazıyor dolar için, satın almaya bastıgında 2.90 yazıyor. hafta sonu dolar bozayım dersen alış ve satış arasında makas aralığı çok oluyor.
sadece forex üzerinden mesai saati dışında işlem yapılınca kar elde edebiliyorsun. onun içinde avrupa ve amerika piyasalarını takip etmek gerekiyor
Bende aynı fikirden. Hatta 115 de yakaladığımız anda almak lazım. Yoksa bu yükselişte almak çok zor olacak.Bundan sonra altının düşeceğini pek sanmam...en azından 115'in altını bile göreceğini pek sanmıyorum...
yakalamışken alayım dedim şu işe bakBende aynı fikirden. Hatta 115 de yakaladığımız anda almak lazım. Yoksa bu yükselişte almak çok zor olacak.
Bugün sadece halıları yıkayıp, market alışverişi yaptım. Birde iftara bir arkadasımı davet ettim. Ama yakın arkadasim yemekleri birlikte yaptik. Yarında pazar ve kasaptan eksikler alınıp, camlar silinecek.
2 Kilo pirinç
2 Kilo ince bulgur
Pilavlık bulgur
Yeşil mercimek
Tel şehriye
Ekmek
Kurabiye
2 kutu süt
Yoğurt
Süzme yoğurt
2 paket mantı
3 kutu dondurma
Konserve mısır
2 paket cips
3 top kek
10 tane gofret aldım. 102 TL ödedim. Abur cuburlar azıcık fazla oldu. Ama ne yapayım iftardan sonra canım direk bunları istiyor.
evet cnmBu aylik alisveris degil dimi cnm :)
evet cnm
hımm sizin çokmuş bizim aylık 200ü geçmez geneldeBen daha 300 tl nin altina hic dusemedimAy basinda cikiyorum markete hafta ici sadece su ekmek yogurt sut ve pazar alisverisi yapiyorum benim aylik mutfak masrafim 500 u buluyor
hımm sizin çokmuş bizim aylık 200ü geçmez genelde
aynen canımKızlar yapacağımız iş sürekli para biriktirmek...elimizde para olsun ki düştüğünde fırsatı yakalayalım...tabiki sürekli takipte olmak gerekli...
Hepsini onunla karsiliyorsunuz alışverişin.evet cok malesef bi turlu dusuremedim oda bizde sodexo var o da bi markette geciyor gidanin cogunu ordan yapiyoruz.O biraz masrafli oluyor.
Hepsini onunla karsiliyorsunuz alışverişin.
beeli başlı şeyleri alsanız gerisini daha uygun bir marketten alsanızHepsini degil sadece gida temizlik urunleri gecmiyor.
Bekleyelim bakalım..hayırlısı hakkımızda...bu ay yatırım olarak sadece 1 ceyrek alabılırım diyordum sanırım onuda alamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?