birikim yapabilmenin yolları

Bi altın hesabı açmam lazım artık gece alıp sabah satsak bile kar etmiştik. Şimdi işin yoksa düşsün diye bekle dur
günaydın gece ve hafta sonu yazan fiyattan vermiyorlar. misal 2.85 yazıyor dolar için, satın almaya bastıgında 2.90 yazıyor. hafta sonu dolar bozayım dersen alış ve satış arasında makas aralığı çok oluyor.
sadece forex üzerinden mesai saati dışında işlem yapılınca kar elde edebiliyorsun. onun içinde avrupa ve amerika piyasalarını takip etmek gerekiyor

Tam anlamıyla araştırmadığım için hesap falan açmamış, fiziki altına yönelmiştim. Sanırım detaylı bir araştırma yapıp öyle girmem lazım bu al sat olaylarına

Bundan sonra altının düşeceğini pek sanmam...en azından 115'in altını bile göreceğini pek sanmıyorum...
Bende aynı fikirden. Hatta 115 de yakaladığımız anda almak lazım. Yoksa bu yükselişte almak çok zor olacak.

Bende aynı fikirden. Hatta 115 de yakaladığımız anda almak lazım. Yoksa bu yükselişte almak çok zor olacak.
yakalamışken alayım dedim şu işe bak
dün mesaiden 2 saat erken çıkmam bana nelere mal oldu

Bu aylik alisveris degil dimi cnm :)

Dun bende pazar alisverisi yaptim.

43 lira odemisim. Hamis olunca meyveyi cok tuketiyorum.

3 kilo muz 15 TL
Domates 2 kilo 3 TL
Salatalik 2 kilo 3 TL
Sogan 2 kilo 4 TL
Karpuz 7 TL
Nektari 2,5 TL
Yarim kilo Armut 2 TL
Elma 2,5 TL
Taze fasulye 2 TL
Patlican - 1 TL
Ekmek 1 TL

Kızlar yapacağımız iş sürekli para biriktirmek...elimizde para olsun ki düştüğünde fırsatı yakalayalım...tabiki sürekli takipte olmak gerekli...
aynen canım
bende nakitte kalmaya devam edicem
116-117 civarı almak için beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…