birikim yapabilmenin yolları

En basitinden bayatlamıs ekmeklerimi eksili yemek yapıyorum o da olmazsa hafiften sulandırıp penceremin öüne koyuyorum kuslar yiyor. Cok güzel bir düsünce.

hahhaha çok tatlısın ya :)
inşallah çil çil altınların olur
motivasyon olsun bu rüya da sana
canım yol parası harcama sayılmaz :) bende işe gelirken servise biniyorum ama servisi aylık ödüyorum :)
kurban kurban dedim 670 lira ekstra bi ücretim yattı bugün :) 2 yıl önce ödenmesi gereken bi tutardı. helal olunca dönüp dolaşıp geliyor umudumu kesmiştim halbuki :)
550 lirasını kurban kumbarasına atıcam akşam kumbaram 600+ duruma gelicek inşallah :)

Amin cnm inşallah olur, yalnız bak aklıma geldi rüyamda altınları çıtçıtlı şeffaf poşetlerde varya onlarda saklıyodum ne alakaysa
Niyetin iyiydi ya bir anda denkledin bak kurban parasını. Allah bereket versin inşallah

Kızlar dün sahur için ekmek almayı unutmuşuz. Gece de fırına gidip almak istemedim. Ramazan öncesi mayalı hamur koymuştum buzluğa ya hemen onu çıkardım çözdürdüm ve içine peynir koyup tavada kızarttım. Çok güzel oldu ve işe yaradı. Ayrıca şekere yatırdığım kayısılar vardı onları da sabah kalkınca kaynattım. İki kavanoz kayısı reçelim var kış için şimdilik...

çerez poşetleri
demekki o altınlar senin için çıtır çerez gibi olcak
nasıl yorarsan öyle olurmuş güzel yor..

Kiraz turşusu hiç duymadım ve yemedim...
Ben bezelye koydum kış için... fasülye ben de daha koymadım...yaz sonu koyarım nasipse...

çerez poşetleri
demekki o altınlar senin için çıtır çerez gibi olcak
nasıl yorarsan öyle olurmuş güzel yor..
Hadi inşallah çok ümitlendim bak şimdi
Kızlar ya altın bence yüksek...cuma günü gelecek paralarım var ne yapayım bilemedim...
siz ne yaptınız? tl'de mi kalıyorsunuz?
Bence suan icin TL de kalınmalı en az 117e düşmesi lazım almak için..

Evet özlettin kendini :)

Bende özledim canım yazamasamda okuyup takip ediyorum sizi
Ben bu arada bayram alışverişini hallettim kalabalığa kalmayim diye
Kartımın kesim tarihini bekledim kızıma hem yazlık alışveriş yaptım ekonomik bişekilde halloldu. Daha once önüme ne çıkarsa yani begenirsem düşünmeden alır çıkardım Ama busefer alışverişe gitmeden önce hem kendime hem kızıma ne lazım diye ihtiyaç listesi hazırladım çok isime yaradı herseyden fazla fazla aldım çok şükür bütün bi yaz bişey almam artık
K.kartına toplam 234 tl degisik mağazalarda 6 taksit yaptırdım
80tl de nakit harcadım+
30 tl de yemek hallettim iyiki liste yapmışım. Şimdi her türlü ihtiyaç için bi not defteri tutuyorum. Alınca üstünü çiziyorum böylece gereksiz harcamada yapmamış oluyorum tavsiye ederim kizlar

Ben bugün Allahın izniyle bayram temizliğine başlıycam inşallah kızlar. Herkes daha erken desede anca bitiririm. Bugün halıları yıkıycam, normalde yıkamaya gönderirdik ama daha geçen ay silmistim temiz zaten sadece tozlari gitsin diye bir kere yikasam içim rahat olur.
Bugün yüklü bir market alışverişi yarında pazar eksiklerini alıcam. Ee sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…