- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
- 78
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.601
En basitinden bayatlamıs ekmeklerimi eksili yemek yapıyorum o da olmazsa hafiften sulandırıp penceremin öüne koyuyorum kuslar yiyor. Cok güzel bir düsünce.günaydın hanımlar :)
bu israfı önleme çabasını paylaşmak istedim
http://listelist.com/zinnur-celik/
inşallah tüm insanlar israf konusunda bu kadar duyarlı olur. şimdilik tek yapabildiğim evdekileri israf etmemeye çalışmak
amin canım, inşallahSen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. :)
Rüyan gerçek olur inşallah canım
hahhaha çok tatlısın ya :)@mandaliina bende bugün otobüs parası dışında bir şey harcamayı düşünmüyorum oda kent karttan zaten. Benimki de 0 harcama sayılsın.
Yalnız para harcıyorum diye nasıl vicdan yaptıysam rüyamda bir kese altınım vardı. Yalnız ne kese içi çil çil altın doluydu. Birde kendi kendime evet sempatik_kiz bak kendini tuttun bir sürü altının var falan diyorumsabah bir uyanmışım altınlarım diyorum, annemde tuhaf tuhaf suratıma bakıyor ne altını kalk sabah oldu diye. Yalnız çok gerçekçiydi be
Amin cnm inşallah olur, yalnız bak aklıma geldi rüyamda altınları çıtçıtlı şeffaf poşetlerde varya onlarda saklıyodum ne alakaysahahhaha çok tatlısın ya :)
inşallah çil çil altınların olur
motivasyon olsun bu rüya da sana
canım yol parası harcama sayılmaz :) bende işe gelirken servise biniyorum ama servisi aylık ödüyorum :)
kurban kurban dedim 670 lira ekstra bi ücretim yattı bugün :) 2 yıl önce ödenmesi gereken bi tutardı. helal olunca dönüp dolaşıp geliyor umudumu kesmiştim halbuki :)
550 lirasını kurban kumbarasına atıcam akşam kumbaram 600+ duruma gelicek inşallah :)
çerez poşetleriAmin cnm inşallah olur, yalnız bak aklıma geldi rüyamda altınları çıtçıtlı şeffaf poşetlerde varya onlarda saklıyodum ne alakaysa
Niyetin iyiydi ya bir anda denkledin bak kurban parasını. Allah bereket versin inşallah
Kiraz turşusu hiç duymadım ve yemedim...ne güzel benimde az kirazım var evde kiraz turşusu yapmak istiyoruum bir şişe akşam balkonu yıkıyayımda iftara kadar onu yapayım çilek reçeli yapmıştım 1 kilo çilekten bende fasulte falan koyacağım ama hiç dışarı çıkma fırsatım olmuyor korkuyorum birde malum olaylar
karadenizde yaparlar ben çok seviyorum kendime göre bir kola şişesi yapsam yeterKiraz turşusu hiç duymadım ve yemedim...
Ben bezelye koydum kış için... fasülye ben de daha koymadım...yaz sonu koyarım nasipse...
Hadi inşallah çok ümitlendim bak şimdiçerez poşetleri
demekki o altınlar senin için çıtır çerez gibi olcak
nasıl yorarsan öyle olurmuş güzel yor..
Bence suan icin TL de kalınmalı en az 117e düşmesi lazım almak için..Kızlar ya altın bence yüksek...cuma günü gelecek paralarım var ne yapayım bilemedim...
siz ne yaptınız? tl'de mi kalıyorsunuz?
Evet ya biraz düşse de biraz da biz sevinsek... Biraz alabilelim bariAltin dusmesi iyi oldu keske biraz daha dusse
Evet özlettin kendini :)Selam Kızlar
Herkese hayırlı ramazanlar ne zamandır yazamıyorum ama tutumlu olmayı da ihmal etmiyorum tabi. Ben bu ay 1 çeyrek alabildim henüz gerçi daha kumbarayı acmadim ay sonu gibi ondan da bişeyler çıkarsa 1 tane daha almak hedefim
Bu aralar hava çok sıcak ama öyle böyle degil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?