- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.561
Bu arada atlamışımEvet bekarım :) Çalışmıyorum cnm okuyorum, ama üniversitem yaşadığım şehirde bu yüzden hic masrafım yok :) Notlarım da çok iyi Allaha Şükür bu yüzden bir vakifdan da başarı bursu alıyorum. Bursumun bir kısmıyla aylık güne girdim kalanıylada kumbarada birikim yapiyordum annemde destek oluyor tabi. Bu zamana kadar biriktirdiklerimizi saglik sorunlari yada baska durumlar yuzunden hep harcadık inşallah bu aydan sonra kalıcı olucak.
Yaşlı mı hissettiriyorum... Hımmm... Bi düşünmem lazım.... Bu yaşımda benim saçımda aklarım acayip derecede belirginleşmeye başladı. Asıl benim bu yaşta kendimi yaşlı hissetmem lazım :)Kendimi yaşlı hissettiriyorsun Pınar
Sevmiyom seni
Şaka yapıyorum Can'ım alınma sakın :)Yaşlı mı hissettiriyorum... Hımmm... Bi düşünmem lazım.... Bu yaşımda benim saçımda aklarım acayip derecede belirginleşmeye başladı. Asıl benim bu yaşta kendimi yaşlı hissetmem lazım :)
Yok canım. Ben kolay kolay alınmam zaten :)Şaka yapıyorum Can'ım alınma sakın :)
Dediğim gibi okuyorum aslında ben buraları :) Alanya sanırım dimi? Öğrenci olduğunu okudum ama baya birikim yapıyorsun Bi gelirin var gibi geldi. Kışlık falan hazırlıyordun sanırım :) ben hala o işleri bilmediğimden ben mi karıştırıyorum demiştim :) meğer sen hamarat çıktın. Umarım okulun biter iş dünyasına girersin daha çok birikimin olur.. Bursla kurban parası falan ayarlaman gerçekten taktire şayan.. Ben çalışıyorum kurbanı üstleniyorum diye kendimi bişey sanıyordum meğer neler varmış :) maşallah sana da birikimlerine de
Amin cnm bizde elimizden geldiğince bir şeyler çıkarmaya çalışırız genellikle. Hatta bir söz duydum cok hosuma gitmisti. Bir arkadaşım kaza yapmisti hastaneye gittiğimde verilmiş sadakan varmış dedik. Yengeside ordan verilmiş değil verilecek sadaka varmış dedi. Gerçekten çok doğru gelmişti bana.Bu arada atlamışım
Allah sağlık sıhhat versin de hepsi olur
Bende ilk yıl hep hastaneye çalışmıştım o geldi aklıma :) arada sadaka falan vermek işe yarıyo diye düşünürüm hep
Ben tarih okuyırum. Onun dışında şuan tarih oğretmenliğinin yanında işaret dili öğreticisi de olmak istiyor. Hatta bir kuruma başvurdum kurs verebilmek için. :)Ek iş olarak eğer öğretmenseniz halk oyunları sertifikası alıp, kendi okulunuz dışındaki yerlerde gösteri hazırlayabilirsiniz
Yine halk eğitim merkezlerinde branşla ilgili ek ders karşılığı kurs düzenleyebilirsiniz
Çeşitli kurslar oluyor. Misal bazı öğretmen arkadaşlar maket model uçak yapım kursuna gidip sertifika aldı. Kursu ek ders karşılığı veriyorlar
Sınav gözetmenliği yapılabilir
Öğrencilere ders verilebilir
Hemşire iseniz sürücü kurslarında sağlık dersi verebilirsiniz
İş güvenliği uzmanlığı belgesi alabilirsiniz ki çok para var
Ev hanımı iseniz nikah şekeri yapabilirsiniz Fason olarak
Öğrenci iseniz hafta sonları otel düğünlerinde garson ya da yardımcı yer gösterici olarak çalışılabilir
Benim aklıma gelen bunlar. Şimdiye kadar ek iş yapmadım. En hoşlanmadığım ise katalogla ürün satışı. Zorla bir şeyler satıyorlar
Bende işaret dili öğrenmeyi çok istiyorum. Eğer sertifikan varsa adliyeye de Başvur cnm iyi para geliyorBen tarih okuyırum. Onun dışında şuan tarih oğretmenliğinin yanında işaret dili öğreticisi de olmak istiyor. Hatta bir kuruma başvurdum kurs verebilmek için. :)
Daha yeni tercüman oldum canım. Biraz geliştireyim kendimi. Derneklere filan gidip gelişmem lazım. Bazen işaretleri anlamıyorum kaçırıyorum filan. Ama arada oluyor. Bunu bi hslledersem adliyelere başvurmayı düşünüyorum :)Bende işaret dili öğrenmeyi çok istiyorum. Eğer sertifikan varsa adliyeye de Başvur cnm iyi para geliyor
Hadi hakkında hayırlısı o zamanDaha yeni tercüman oldum canım. Biraz geliştireyim kendimi. Derneklere filan gidip gelişmem lazım. Bazen işaretleri anlamıyorum kaçırıyorum filan. Ama arada oluyor. Bunu bi hslledersem adliyelere başvurmayı düşünüyorum :)
Allah bin bereket versin Can'ımAmin cnm bizde elimizden geldiğince bir şeyler çıkarmaya çalışırız genellikle. Hatta bir söz duydum cok hosuma gitmisti. Bir arkadaşım kaza yapmisti hastaneye gittiğimde verilmiş sadakan varmış dedik. Yengeside ordan verilmiş değil verilecek sadaka varmış dedi. Gerçekten çok doğru gelmişti bana.
Birikimlerin yüksek olmasınin nedeni annemde maaşı bana verir hesap kitapla ben ilgilenirim o yüzden böyle birazda :)
İlk gördüğümde ben bile inanmamıştım.Gerçekten çok gereksiz faturalar ödemişiz
Eşim birikim hesabıma 400 tl daha göndermiş dün, toplamda 1800 tl birikime aktardık bu ay, seviniyorum.. Bu gidişle öğrenim kredisini halledicez kısa sürede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?