birikim yapabilmenin yolları

Ben de geriden geliyorum
13 tl ye ne aldınız fikir olsun diye
Ben hiç uyguna hediye alamıyorum
Ben bütçem kısıtlı olduğu Zaman'lar esprili hediyeler alıyorum
Arkadaşın lakabı pelinsu :) bende ona englsh home'dan hanı şu kağıt strbcks bardakları varya onların porseleninden aldım. Hoş Bi deseni vardı. Çok da güzel kutusu vardı. bide esprili not.. Tamamdır :)

İyi akşamlar kızlar
iftarimizi yaptık. Oglanlar Teravihe gitti. Ben de mutfağı topladım. Bulasiklari hallettim yaptım kahvemi bakayım dedim.
Bugün mantı yaptım. Bir poşet de buzluga koydum. Çok zahmetli ama çok güzel olmuştu.
Pide ve yoğurttan başka bir şey almadik bugün.
Bugün patatesli bezelye de yapmıştım. Hepsi bitmedi. Yarın bir çeşit daha yemekle birlikte iftarda yenir.
İki makina çamaşır yıkadim. Evi sildim supurdum. Tatil işte azıcık dinlen dimi yok illa is bulacam kendime

Ben instagramda bi mantı yapma formülü gördüm. Şöyle yapıyo... Şimdi bu narmatikler var ya... Delikli olan kısmı alıyor. Üstüne açtığı yufkayı seriyor. Deliklerin yeri belli oluyo yufkada. Sonra belli olan yerlere kıyma koyuyor. Sonra üstüne bir tane daha yufka seriyor. Sonra oklavayla delikli şeyin üstünde oklavayı bastırıyor. Bastırdıkça yuvarlakların olduğu kısımlardaki mantılar kesiliyor. Kenarlarda kalan yufkaları toplayıp deliklerin arasındaki mantıları döküyor. Kendimize yapacağımız zaman fazla uğraştırmayacak yöntem aslında.

Sempatik kız görünmüyor iyidir insallah görüyorsa bir ses versin
İyiyim Allaha şükür canım, arada okudum burayı ama yazamadım, babamın sene-i devriyesi vardı...
Kız Allah iyiliğini versin, cnm o bahsettiğin narmatiğe benziyor ama narmatik değil. Onun 3 katı boyutunda bir plastik. Mantı açmak için özel olarak yapılmış bir şey mantı kasnağı diye geçiyor

Mutfak eşyalarının hızına yetişemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…