birikim yapabilmenin yolları

inşallah amin

Kızlar yeter ki sabredelim. İyi gün de kötü gün de bizler için. Kimsenin hayatı inanin dört dörtlük değil. Öyle göstermeye çalışanlara da inanmayın. Gayretle çalışarak ulasamayacagimiz şey yok. Yeter ki güçlü olalım umudumuzu yitirmeyelim.
Bakın size ne anlatacağım. Ben eşimle evlenirken eşimin ne evi ne de arabasi vardı. Hatta bir gün sekreterimiz abimin evlenirken evi ve arabasi var mıydı abla diye sordu. Yoktu deyince de ben olsam varlığı olmayan biriyle evlenmem sen niye evlendin demişti. Sevginin kıymetini değerini bilmeyenlere bunu anlatamazsin işte. Mutlu muydum hem de çok...Bu bana yetiyordu ve zamanla Allah hepsini verdi. Yeter ki kenetlenin yeter ki sabredin Rabbim büyük. Zamanla her şey oluyor. Sıkıntı çekmeden de hiçbir şey olmuyor maalesef. Fedakarlık yapmadan katlanmadan olmuyor. Benim oglanlar bir yıl arayla doğdu ve ben tam kriz döneminde eve aylarca para girmediğini bilirim. Öyle ya da böyle idare ettik. Aç açık kalmadık bin şükür. Kimselere duyurmadan evde ne varsa pisirmistim eşim zaten Üzgün bir de ben üzerine gidip uzmemistim. Yanınızda sizi seven bir esiniz aileniz çocuklarınız varsa çok da takmayin derim. En önemlisi huzur, sevgi ve sağlık...

iyi olduğuna sevindim tatlım :) evet ramazan bi durrgunluk getirdi haliyle..mesela ben uykumu alamıyorum o beni zorluyor biraz..

çok güzel ifade etmişsin canım benim...Dediğin çok doğru yüreği güzel tutmak gerekiyor Rabbim neler neler veriyor..Bizde evlendiğimizde O dan başladık..eşimin babası yoktu..eşya düğün borcuna kadar kendimiz ödedik..Rabbim yardım ediyor.. Sabır VE AZİM herşeyin ilacı anlayana........

ıyı aksamlar kızlar
çalışınca ramazanda dolayısıyla bıraz yorgun ve uykusuz bır sekılde gecıyor olsun Allah sabrını verır
sevgı, sabır, azim, borc odemekten bahsedılmış
kesınlıkle parayla ılgılı seyler hayatta kafaya takılmamalı
saglık sıhhatolduktan sonra calışınca da Allah her seyı verıyor
cenazemız vardı ve benı cok etkıledı bu olay hala etkısındeyım
hayatta her seyı yarım bırakıp gıtmıs bır baba vefat ettı
çok neselı şen şakrak bı ogretmen ogrencılerını kurtarayım derken oldu
bu olay bı kez daha hıc bıseyın onemının olmadıgını anlamamı sagladı
sabır, dua, çalışma ve elımızde olan her seye şükür...

Allah analı babalı büyütsün canım :)

günaydın hanımlar
sabah gelirken 10 tl düşürmüşüm, büyük bi para değil ama üzüldüm
dün de eve giderken markete uğradım 38 tl tuttu, bugünkü yemeğim hazır gece pişirdim
Sağlık olsun canım. Çıkacağı varmış çıkmış ne diyelim :)

Bende lideden beri kullandığım tişortler vardı. Nereden baksan 7-8 sene oldu. Hepsini toparladım attım atacaklarımı. Biraz daha iyi gibileri gece yatarken kullanıyorum yada evin içinde.

başınız sağolsun allah ailesine sabır versin

Kola gazoz kinder ve danotte
Zararlı olduklarından alınmasa , tasarruf etmiş olursunuz

Kaşar uygunmuş ne marka ?
Ben pazarın kurulduğu gün bizim yakındaki market indirim yapıyor diye oradan alıyorum , ona göre sizinki baya uygun kaçtı. Demek ki ben çok pahalı alıyorum. Ben de pazara çıkmalıyım

1 limon 1 portakaldan 5 lt limonata nasıl yapılıyor , tarif verir misiniz?

Güzelmiş
Bu tarz detayları yazdığınız blogunuz falan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…