birikim yapabilmenin yolları

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Janita canım birkeç şey saydı. Onlardan olabilirmiş. Ortak kullanılan havlu da olabilirmiş, dışarıda filan gözümüze toz kaçtığında da yağabilirmiş. Ama ben havluyu düşündüm abim lens kullanıyor. Aslında tek kullanımlık peçete kullanır ama sanırım o an banyo dolabımda kalmayınca elini havluya silmiş olabilir.

Canım çok geçmiş olsun.
Bu arada abin çok bakımlı çok süslü gözümden kaçmadı hani

Bebek şampuanıyla arada bir çok bastırmadan kirpik diplerini vs yıkayabilirsin. Bana da doktor tavsiye etmişti. Genel olarak gözlük ve arada bi lens kullanıyorum. Hijyen açısından hepimiz yapabiliriz aslında. Ben nadirde olsa göz makyajı yaptığımda temizledikten sonra, bir de bebe şampuanıyla temizliyorum.

Kızlar çok yoruldum. Ramazan günü bir de sıcak var ki sormayın. Artık bana iftar olmaz bir türlü.
önce pazar alışverişi ardından market derken bir sürü para harcadım.
Ramazandayken her şeyden canımız çekiyor. Almayacagim şeylere bile elim gidiyor. Maalesef çoğu abur cubur içecek tatlı ve dondurma olmak üzere bir sürü şey aldım. Kahvaltılıklardan eksilen peynir sucuk helva yumurta falan derken 100 tl markete gitti. Pazarda da sebze meyve derken 35 tl gitti.

Canım çok geçmiş olsun.
Bu arada abin çok bakımlı çok süslü gözümden kaçmadı hani
sağol canım :) sorma sorma çok süslü :) sabahları saçını yıkayıp çıkar birde jöleler. jöleyle istediği şekli veremezse saçına tekrar yıkar. sırf bu huyu yüzünden işine geç kaldığı zamanlar oldu ben kız olmama rağmen onun kadar kokana değilim abimle bazen dalga geçiyorum abi cinsiyetlerimiz yanlış olmuş diye

teşekkür ederim. deneyeceğim :)

anladım çok geçmiş olsun

günaydın hanımlar
dün iş çıkışı markete gittim 30 tl oraya gitti, gece yemeğimi yaptım akşam gidince rahat olacak
bu arada burs vermekten bahsetmişsiniz ya, ben de ilkokula başlayacak bir çocuğu okutmak istiyorum ama nasıl yapılır bu işler nerden başlanır hiç bilmiyorum. yardımcı olabilir misiniz bana

bu ay yaylada aannem abimler felan kalınca harcamalar arttı..
bi şeyler eksik oluyor ve merkeze giden delen ben olduğumdan alışverişler harcamalar ben den oluyor..
bir de günlük 80 km yol yaptığımdan yakıt masrafımızda arttı..
ancak tüm bunlara rağmen eşimin yaylada olup hem ramazan da sıcaktan etkilenmemesi ve de ders çalışmasına değer..
az sabır aksi bidurum olmadıkça bu hafta hariç 3 haftam kaldı doğum iznine çıkmak için :)
sabır..

dün elbise diktirdim 40 tl ödeme yaptım ..
markette 7,5 harcadım..

başka harcama yok

bin şükür

günaydın
çevrende muhtaç bir aile varsa aylık sabit yardım yapabilirsin..ayrıca ailenin çocuğa verdiğin yardıma el koymayacağından da emin ol..
kimisi çocuğuna değil kendine sigara parası yapıyor..
yok güveneceğin kimse yoksa ben bi yardım kuruluşunda 3 yıldır görmediğim tanımadığım farklı şehirde olan bir yetime aylık yardım yapıyorum onu da deneyebilirsin...

cevabın için teşekkürler
ihtiyacı olan bi aile için erzak vs alıyorum düzenli bi şekilde, ama aynı senin gibi bi yetim olursa hem de daha da sevinirim. benim de ilkokula giden bir kızım var ona ne alırsam diğerine de alayım vs diye düşünüyorum ama, muhtarlığa mı gitsem?

o da olabilir..
mıhtardan da sorabilirsin..
ya da aylık değil de okul başlarken kırtasiye eşyası alıp 3-5 ailenin çocuğuna da verebilirsin..
hem birden fazla kişiye desteğin olur..
yetime yapılan yardımlar çokçok önemli...

bak bu dediğin de mantıklı, kırtasiye çanta beslenme ayakkabı olabilir. ben en iyisi izinli olduğum bir gün muhtara gidip konuşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…