- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.981
valla bunu denemeli.ilk ben yazıcam sanırım. :) 30 ağustosta başladım brn. :)
valla benim şuanki hasılatım düşük. ama kendime göre baya büyük bi hasılatooo senin ki baya az kalmış
Hasılatı 4 gözle bekliyoruz
valla benim şuanki hasılatım düşük. ama kendime göre baya büyük bi hasılatağustosun sonuna kadar kalkındırıyım hasılatımı
ben öğrenciyken birikimin b sini bilmezdim..sen bu halde bile takdire şayansın :)valla benim şuanki hasılatım düşük. ama kendime göre baya büyük bi hasılatağustosun sonuna kadar kalkındırıyım hasılatımı
hele ki benim gibi bir öğrenciyse..Öyle deme herkesin bütçesi farklı.
Ekonomik duruma göre değişir.
Çalışan insanla öğrenci insanın birikimi bir olabilir mi?
Mümkün değilHepimiz kendimizce iyi kötü
toplicaz işte 3-5
inşallah canım :)bende ocak 1 de başladım kızlar birikime... altın borcum var.yazmıştım burda..ev aldık 1700 krediye gidiyor 1500 de aylık atmaya çalışıorum..toplam 30 bin tl kadar borç... dün eşim iş yaptığı bi bi firmadan parasını alalmıştı onu almış 3000 tl birikime ilave oldu acaip mutlu oldum anlatamam.. 7000 birikmişti bununla beraber oldu 10 000..şuanki hesabıma göre 2017 nisanda bu borç biter Allahın izniyle..ondan sonrada arabamı değiştircem :) Rabbim hepmizin gönlüne göre versin
teşekkür ederim :)ben öğrenciyken birikimin b sini bilmezdim..sen bu halde bile takdire şayansın :)
Mayalı hamur mu canım o..bu arada adın ne canım senin ya..hitap ederken ne dicemi bilemiom :)Geçen gün buzluga hamur koymuştum ilk kez. Bugün çıkardım ve tavada içine peynir maydanoz karışımı koyarak kızarttim. Ay harika oldu. Bundan sonra sürekli koymayı düşünüyorum. Yanına çay yaptım domates salatalık zeytinle harika bir yemek oldu bu aksam için.
İsmim Nihal canımMayalı hamur mu canım o..bu arada adın ne canım senin ya..hitap ederken ne dicemi bilemiom :)
Hoşgeldin canım :)Merhaba kızlar
Birikim topiklerini severim
Ben de geleyim mi aranıza
HoşbuldukHoşgeldin canım :)
Merhaba kızlar
Birikim topiklerini severim
Ben de geleyim mi aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?