birikim yapabilmenin yolları

valla benim şuanki hasılatım düşük. ama kendime göre baya büyük bi hasılat ağustosun sonuna kadar kalkındırıyım hasılatımı

Öyle deme herkesin bütçesi farklı.
Ekonomik duruma göre değişir.
Çalışan insanla öğrenci insanın birikimi bir olabilir mi?
Mümkün değil Hepimiz kendimizce iyi kötü
toplicaz işte 3-5

bende ocak 1 de başladım kızlar birikime... altın borcum var.yazmıştım burda..ev aldık 1700 krediye gidiyor 1500 de aylık atmaya çalışıorum..toplam 30 bin tl kadar borç... dün eşim iş yaptığı bi bi firmadan parasını alalmıştı onu almış 3000 tl birikime ilave oldu acaip mutlu oldum anlatamam.. 7000 birikmişti bununla beraber oldu 10 000..şuanki hesabıma göre 2017 nisanda bu borç biter Allahın izniyle..ondan sonrada arabamı değiştircem :) Rabbim hepmizin gönlüne göre versin

Öyle deme herkesin bütçesi farklı.
Ekonomik duruma göre değişir.
Çalışan insanla öğrenci insanın birikimi bir olabilir mi?
Mümkün değil Hepimiz kendimizce iyi kötü
toplicaz işte 3-5
hele ki benim gibi bir öğrenciyse.. yol parası diyip evdekileri çarpıyorum resmen

inşallah canım :)

Mayalı hamur mu canım o..bu arada adın ne canım senin ya..hitap ederken ne dicemi bilemiom :)

Kızlar hem pazar hem market alışverişi yaptım. Çok yoruldum. Çok harcadım.
Pazarda 45 tl harcadım. Domates , biber , salatalık , yeşillik , marul , taze fasulye, barbunya , bezelye , patates , soğan , kiraz , erik , kayısı , çilek ve karpuz aldım. Markette ise 170 tl harcadım. Sucuk , sosis , kaşar peyniri , tulum peyniri, yumurta , zeytin , salca ,kıyma , tavuk , yeşil ve kırmızı mercimek , Şehriye , pirinç , bulgur, süt , kahve , içecek ve bol miktarda abur cubur, çerez aldım.
Akşama köfte yapip buzluga koyacağım.
Buzdolabım, dondurucum ve kilerim doldu çok şükür. Allah güle güle yemek nasip etsin olmayanlara da versin.

bende Allah kısmet ederse hem borclarımı odeyıp hemde bırıkım yapacagım gunlerı ıple cekıyorum
10bın lıralık borcun temmuzda 3000 lıralısını dıger aylarda kalan 7bınını kapatmaya calışıcam
hatta hedefımı yaziim temmuzda borcumuzun 6bınını kapatmak
kartlarda da 14bın borc var onları da ay ay kapatıcaz ınsallah
Allah hepımıze odeme kolaylıgı versın ınsallah

Hoşgeldin canım :)
Hoşbulduk
Kendimi tanıtayım
25 yaşındayım çalışıyorum
Nur topu gibi kredi borcumla kredi kartı borcum var
İkisi birden olunca mecburen sıkıyorum
Hedef kartını sıfırlayıp nakite geçmek
Bu topige yazdım mı hatırlamıyorum ama uzun zamandır birikim topiklerinde takılıyorum (yaklaşık 2 yıl)
Zaten içten gelen Bi birikim ruhu da olunca kendi çapımızda bişeyler yapıyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…