birikim yapabilmenin yolları

Bereketli olsun insallah.

2 hafta da eşimle toplam 305 tl harcadık..

kk kullanmadık ..sabrettik .. 10 gün daha sabredersek eldekilerle inşaallah benim maaşım gelecek...

haziran ayı bütçesini hazırladık şimdiden

olağanüstü bir durum olmazsa 1700 tl felan kalacak borçlar çıkınca..
onun da bi kısmına beşik alacağız kısmetse bi kısmına da mobilya borcu vardı onu vereceğiz...

bakalım idareli olunursa başarabiliriz inşaallah..

Öyle kocaya can kurban. yani valla çok şanslısın canım koca yönünden. Organik ürünlerde isabet olmuş. :)

İnşallah canım :)

Öyle kocaya can kurban. yani valla çok şanslısın canım koca yönünden. Organik ürünlerde isabet olmuş. :)

Sağol canım benim, sağolsun kırmaz beni hiç düşüncelidir Tabi karşılıklı her şey ''kendimi de öveyim'' Organik ürünlere bayıldım valla akşam eve geçmeden uğrayacağım komşuma sağolsun, özenli bir bahçeleri var bizi de düşünmüşler insan seviniyor böyle düşünceli insanlarla karşılaştığına.

Bensendetutuklukaldim doları önceen alanlar şanslı..

altın ne alemde bayadır bakmadım..

malum şu sıra harcama yapmamaya çalıştığım için :)
elimde 30 dolarcık var benimde... 2,80 seviyelerindeyken elimde para yoktu alamamıştım. altının gramı 120 lira. çeyrek 196 lira canım :)

Merhabalar...
Sabah erkenden kalktığım için bu saate kadar bir sürü işimi hallettim.
51.5 ev elektrik, 22 su, 358 emlak vergisi, 500 oğlanın dersane taksitini yatırdım.
Geçen ay su ve elektrik az gelmişti ama bu ay makineler temizlik sebebiyle durmadan çalıştı. O yüzden faturalar kesin ikiye katlayacak.
Sabah oğlum okuldaki yıl sonu balosu için 80 tl istedi onu verdim. Yarın da kermes için 30 tl götürecekmiş.
Balo için kıyafet almamız gerek bu hafta sonu. Gömlek ve pantolon alırız sanırım. Ayrıca gitmişken bayram alışverişini de aradan çıkarayım diyorum. Büyük oğlan da yeni spor ayakkabı istiyor. Hafta sonu avm yolu göründü bize.
Eve Ramazan öncesi büyük alışveriş de yapmam lazım.
Bugün duruşma beklerken baro odasında gazetede şok marketin indirimlerini gördüm. Çiçekyağı, kaşar peynirini falan oradan alayım diyorum. 25 tl lik alışverişe büyük paket kaşar 10 tl imiş. İhtiyacı olanlar yarın baksınlar.
Dolar arttı. Neyse ki ucuzken almıştım. Bu artış tahmin ediliyordu. Bozdurabilirim aslında. Çok da güzel olur.

İhtiyaçlar bitmiyor , çok şükür rabbime ki alabilme gücü nasip ediyor. Okul-kreş gösteri doğum günü muhabbetleri hiç bitmiyor.
Şok benim de kahvaltılık ürünler için favori marketim: )

Bensendetutuklukaldim ya altında bariz düşüş yok..

aylık iki çeyreklik günümüz var...
neyse ki bir kaç ay önce 170 tl den almıştık 4-5 tane de iki aydır onları kullanırız..
bana da ne zaman sıra gelecek bakalım bilemiyorum...

bir yudum mutluluk kesinlikle katılıyorum bozdurulabilir..
elektrik su bu ay bana da ucuz geldi elektrfik 36 su 27 tl idi..
ama buara çok çamaşır mak çalıştı.. malum bebişe hazırlık da var...ev de baştan sona elden geçiriliecek..e yazda geldi günlük hatta bazen günde iki defa duş alınıyor..
Allah tan gelirimiz var da yetirebiliyoruz

öyle canım valla.. bende en son nisanın başında aldım 185 liradan. oda bu yıl tarihli çeyrek. ondan sonra dolara yöneldim oda bariz arttı. şimdi bilmiyotum alsam mı almasam mı diye. en azından biraz daha bekliyim diyorum ona göre kumbaramı kırıcam. çıkanla dolar alırım diyordum

evet olabilir ..beklemek gerek ortamı görmek mantıklı karar vermek için..
ben altını da sırf nakit biriktiremiyoruz diye almamdı..
eşimi de ikna ettim o da girdi güne yoksa nakit birikmiyor bizde..gerçi ben gizliden birikim hesabıma aktarıyorum arada ama

bende çalışmıyorum. o yüzden altın döviz yapıyorum. nakit kalsa elimde durmaz çünkü. o lazımdı bunu almak istiyorum derken bitiririm ben nakiti. bende bir ara gün yapıyordum. dört kişiydik. daha fazla kişi bulacağımı bilsem tekrar yapıcam da. bulamıyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…