- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.801
1 aylık bır suremız var bakalım ıcıne gırmeden ınsallah uyguna yaptırırız tek tek olacak mecburenEğer aciliyeti varsa tek tek yaptırmanızı öneririm. Gerçi siz şuan o evde oturuyorsanız hepsini aynı anda da yaptıramazsınız. Nerede yatacaksınız gibi dertler olabilir. :)
Amin inşallah..Rabbim önce sağlık sıhhat sonrada mutlu ve huzurlu bir ömür versin..Şu mübarek cuma Günü Rabbim herkesin gönül muradını versin..sanada hayırlısıyla bir ev versin inşallah...Kızlar günaydın.. Hayırlı, bol bereketli cumalarımız olsun..Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Dün eşim bana bir tane küçük altın yapmış getirmiş. (tabi benim yaptığım altınlardan haberi yok) Düğünde takılan bileziklerim ve takı setim vardı 2 yıldır sakladığım ev alırken bozdurcam, onların yanına ekle dedi. Nasıl sevindim Damlaya damlaya göl olur inşallah, ev için peşinatımız çıkar ... Rabbim benide ev sahibi yapsın. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin, birikimlerimiz bereketlensin
ne güzel spor yapmaya vakit bulabiliyorsunuz..Bende çok istiyorum ama çalıştığım için olmuyor bir türlü.. Akşam yorgun argın git yemek yap ev topla kızın ödevler..kişisel bakımıma bile zaman ayırmakta zorlanıyorumMerhabalar.
Bugün diş bakımına gittim. Bir sene gibi bir vakit düşünüyoruz bebek için öncesinde diş bakımını tamamlamak çok iyi oldu benim için.
Bu ay biraz kredi kartına yüklendik onun için. Kredi kartını genellikle sağlık,eğitim veya büyük meblağlı alışverişler için kullanıyoruz.
Nisan ayını hayırlısı ile atlatırsak sonrasında rahatlayacağız inşallah.
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
Şimdi biraz spor yapıcam.
Sevgiler.[/
Merhabalar.
Bugün diş bakımına gittim. Bir sene gibi bir vakit düşünüyoruz bebek için öncesinde diş bakımını tamamlamak çok iyi oldu benim için.
Bu ay biraz kredi kartına yüklendik onun için. Kredi kartını genellikle sağlık,eğitim veya büyük meblağlı alışverişler için kullanıyoruz.
Nisan ayını hayırlısı ile atlatırsak sonrasında rahatlayacağız inşallah.
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
Şimdi biraz spor yapıcam.
Sevgiler.
çok geçmiş olsun canım ya..umarım kısa sürede halledersiniz inşallah
hayırlı olsun canım :) birikim yapmanın avantajları. kendimizi fazla zorlamadan işleri halledebiliyoruz :)selam tutumlu hanımlartemmuz ayında hayırlısıyla nikah günüm netleşti. 3 temmuzda nikah ve akşam için de 120 kişilik yemek vereceğiz. parasını kenarı koymuştuk, çok şükür ki yetiyor. hatta 350 TL kadar arttı bile.
geçen hafta iki gün evdeydim. ben de fırsat bu fırsat dolabımı düzenledim. uzuuuuun zamandır kendime hiç kıyafet almamıştım. malum düğün hazırlıkları, çeyiz masrafları. ne kazandıysam hep bunlara gitti. kıyafetlerim yıpranmış hep.
oturdum bir güzel liste yaptım. eksiklerimi, ihtiyaçlarımı çıkardım. hazır indirimler de varken kış sezonu dolabımı bir güzel yeniledim. nişanlımla arkadaş ziyaretine boluya gittik. fırsat bu fırsat dedik outlet AVM varmış orda. kışlıklarımı ayakkabı, çizme, çanta, kaban, kazak, pantolon vs hepsini yeniledim. inşallah evlenirken giyilebilir halde olanlar dışında eski kıyafet götürmeyeceğim. toplamda 3500 TL harcadım ama anneme, kardeşime ve babama da hediyeler aldım. nişanlım da benden özenerek o da kıyafetlerini yeniledi.iyi para harcadık ama bence değdi.
inşallah bahar sonunda da böyle bir alışveriş düşünüyorum. mevsimlik ihtiyaçlarımı alırım, yıpranan kıyafetlerimi yenilerim.
yolunuz boluya düşerse mutlaka gidin. çok kaliteli ürünleri oldukça uygun fiyatlara almak mümkün.
booool bolll birikimleriniz olsun inşallah
aynen canım. kaç yıldır hep aynı kıyafetlerimi giyiyordum. hep çeyizime alırım, yeni evliyken şıkır şıkır olsun dolabım diye idare ettim. yeniledim çok şükür. birikim güzel şey. ihtiyaçlarını sanki başkası para vermiş de alıyormuşun gibi oluyor.hayırlı olsun canım :) birikim yapmanın avantajları. kendimizi fazla zorlamadan işleri halledebiliyoruz :)
aynen canım. kaç yıldır hep aynı kıyafetlerimi giyiyordum. hep çeyizime alırım, yeni evliyken şıkır şıkır olsun dolabım diye idare ettim. yeniledim çok şükür. birikim güzel şey. ihtiyaçlarını sanki başkası para vermiş de alıyormuşun gibi oluyor.
Duraklama dönemi olur hep.Merhaba kızlar. Bir bakıp kaçacagim hemen. Selam vermeden geçemedim. Nasıl gidiyor birikimler? Ben buradan uzaklaştım biraz hemen tasarrufu birikimi de rafa kaldirdim. Bu topikler motive olmak açısından çok önemli. Bunu bir defa daha gördüm. Neyse bu hafta ici bir miktar dolar alıp kenara atayım ben de. Nisan gibi gelecek büyük bir param var onu da direkt birikime atayım istiyorum.
kk'ya pek giren yok bu aralar... kimse bişey atamıyor ya da yapmıyor.Topik çok sessiz kalmış. Nerde bu kızlar?
Aynen canim kenara bisey atamayincakk'ya pek giren yok bu aralar... kimse bişey atamıyor ya da yapmıyor.
Ben az çok atıyorum da bazen kuruş atıyorum yazasım gelmiyoAynen canim kenara bisey atamayinca
Şu ay bitsin gitsin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?