- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.721
Ev taşırken maalesef öyle oluyor..bende geçen yıl taşındığımda çok masrafa girmiştik..Merhaba kızlar bugün yine cok harcadım yeni ev tasıdıgım için eskiyen seyleri atmıştım bazıları da yırtıldı kayboldu ufak tefek yine 34 lira tuttumasa örtüsü, mandal, dolap içi örtüsü, çekmece içi kaşıklık, lastikli çarşaf, aliminyum folyo, çöp torbası aldım kalan 4 lirayı da kumbaraya attım bu sıralar istemesem de cok harcıyorum bi düzenimi oturtamadım neyse saglık olsun
Merhaba kızlar bugün yine cok harcadım yeni ev tasıdıgım için eskiyen seyleri atmıştım bazıları da yırtıldı kayboldu ufak tefek yine 34 lira tuttumasa örtüsü, mandal, dolap içi örtüsü, çekmece içi kaşıklık, lastikli çarşaf, aliminyum folyo, çöp torbası aldım kalan 4 lirayı da kumbaraya attım bu sıralar istemesem de cok harcıyorum bi düzenimi oturtamadım neyse saglık olsun
aslında doğru söylüyorsun 260 tlye geçen yıl aldığımız ev şuan 300 bin diyorlar.. 0,75 faiz oranıyla evin yarısını çektik biz..şuan faizlerde uçtu..her anlamda kardayız zaten..bitek altında totalde 15 bin zarar var onuda görmemek lazımvalla bızde ev alırken altınlarımızı sattık 170ten altın 200e cıktı ama uzulmuyorum cok şukur evım var dıyorum ve zaten banka faızlerı de daha da yukseldı sanırım
faızlerden haberı olan var mı mart ayı içinde?
canım ben Ankaradayım 2015 şubatta aldık evi.. 0,85 ti konut kredileri eşimin kendi işi yıllardır vakıfla çalıştığından kolaylık sağladılar 0,75 e düştü.. kiralar 800-1000 civarı burda.. sizinkide hayırlı olsun güle güle oturun..dahada yükselecek diyorlar..almakla iyi yapmışsınız..eylul sena ben sıze soyle soylıım 400 bıne evı aldık ve 1,10dan faızle gerı odememız var gercekten ıyıye almıssınız suanda faılzer ucuk ama ben yıne de almak ıstedım pekı bulundugunuız yerdekı ev kıraları ne kadar?
düzelttim canım :)2016 subat mı yanı gecen ay mı aldınız?eylul sena
1500 tl getirisi yüksek bir yatırım olmuş..Güle güle kullanınhehh bende dedım kı 2016 subatta faızler boyle degıldı cunkubakalım belkı faızler duserse yapılandırırız dıyorum ama olmazsada kıra getırısı yuksek bır yerde ev 1500 cıvarında evler ve eskı ev olmasına ragmen tutuluyor
gercı ız oturmak ııcn aldık ama ılerde kıraya verırsekde basımız agrımaz yanı oyle ıste
Neden bu kadar oynuyor altınEki Görüntüle 1792808
TV de altının gramı 115.5 di en son. :/ euto da 3.17 idi ama birden bu kadar fırlaması aklıma yatmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?