- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.541
Him sizin gecmis bizim 14 marttaSon ödemesi geçti ya... 23 şubattı son ödeme. Ayın ilk günlerinde okunuyo geliyo su faturası bizde.
Canım havalar iyi gidiyor ya bu fiyatlara yansımış. Ben ege de bir ilçede yim. Genelde hep uygundur. Bir de meslek gereği herkes tanıyor ve en güzelini en uyguna veriyor bana sağolsun lar.Çok iyi harcamışsın ya ağzım açık kaldı. :-o bizim burada aldıklarını 40 liraya kapatırsın. Buralarda böyle dolandıkça diğer arkadaşlarında yaptığı birikimleri görünce ben daha çok motive okuyorum. Maşallah nasıl biriktirmiş diyorum. :) uğraşmış yapmış diyorum. :)
Evet orada daha uygundur.. Ben istanbulda yaşıyorum yeşillik sebze meyve istanbula gelene kadar para ustune para biniyor. Karnıbahar bile (bebek kafası buyukluğunde) 3.5 lira civarıCanım havalar iyi gidiyor ya bu fiyatlara yansımış. Ben ege de bir ilçede yim. Genelde hep uygundur. Bir de meslek gereği herkes tanıyor ve en güzelini en uyguna veriyor bana sağolsun lar.
İşten artmaz dısten artar diyorlar. Ben ikisini de yapmaya uğraşıyorum.
Yeşillik üç tane 1 lira , marul 1 lira karnibahar 2 lira burada...2 tl den harika salkım domates aldım mis gibi domates kokuyor...her şey tazecik ve ucuz...Evet orada daha uygundur.. Ben istanbulda yaşıyorum yeşillik sebze meyve istanbula gelene kadar para ustune para biniyor. Karnıbahar bile (bebek kafası buyukluğunde) 3.5 lira civarı
Ooo... Egeye mi yerleşsem napsamYeşillik üç tane 1 lira , marul 1 lira karnibahar 2 lira burada...2 tl den harika salkım domates aldım mis gibi domates kokuyor...her şey tazecik ve ucuz...
Ayy icim gitti ya gecen marula 3.5 verdim bizim bura cok pahaliiiYeşillik üç tane 1 lira , marul 1 lira karnibahar 2 lira burada...2 tl den harika salkım domates aldım mis gibi domates kokuyor...her şey tazecik ve ucuz...
Dimi gel beraber herşeyi bırakalım egeye gidelim.Ayy icim gitti ya gecen marula 3.5 verdim bizim bura cok pahaliii
Ay evt ya sebze meyve burdada ucuz olsa daha cok para biriktiririm valaDimi gel beraber herşeyi bırakalım egeye gidelim.
Evden ek iş yapmanın yollarını ara... Avon yap... Mantı, sarma, içli köfte neyin yap sat. Şimdi gunumuz çalışan kadınları rağbet eder. Hele istanbuldakiler artık hazırcı oldukları içinAy evt ya sebze meyve burdada ucuz olsa daha cok para biriktiririm vala
Ilcedeyim ve hic cevrem olmadigindan yapamam malesefEvden ek iş yapmanın yollarını ara... Avon yap... Mantı, sarma, içli köfte neyin yap sat. Şimdi gunumuz çalışan kadınları rağbet eder. Hele istanbuldakiler artık hazırcı oldukları için
aa kımmıs o:)Yapanlar yapmış ama
Bimden alışveriş yapmazdan önce biraz önyargılıydım. Markası falan tanıdık gelmediği için. Ama insan deneyince bunu aşıyor. Çoğu ürünü gerçekten güzel. Hiç alışveriş yapmadıysanız önce az az alın deneyin. Beğendiğiniz ürünleri sonraki alışverişlerde tercih edersiniz. Devir hesap devri. İyiyi ucuza almak önemli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?