• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Kesinlikle secim falan derken baya costu
Cumhuriyeti alirlen 575den almistim mesela suan 700lerde sanırım
Bilezikleride hevesle almistim 5 tane dugunde özel bsde takarim diye svmem normalde takmam
Ama dusman ya takmaya korkmakdan takamadim hic öylece duruyo

Bu zamanda başka turlu birikim yapılmıyor... Hele ki istanbul gibi bir yerde. Hiçbir şey yapmadan bile kiralar insanın belini büküyor. :)

Bu zamanda başka turlu birikim yapılmıyor... Hele ki istanbul gibi bir yerde. Hiçbir şey yapmadan bile kiralar insanın belini büküyor. :)
Aynen ya sormayın
Adımımız para
Hersey masraf.
Hesap yaptik esimle
Sirf bu ay 4.500tl tutuyo harcayacaklarimiz harcadiklarimiz falan kabaca.
Daha nekadar tutumlu olunur biraz daha arastirmam lazım

Evet hanımlar forex hakkında bilgisi olan var mı? Veya çevresinde birisi yapan var mı?
Dünya ekonomisini iyi takip edersen dolarla euro falan alım satım yaparsan bir günde gireceğin para miktarına tabi ki bağlı olarak 1000 lira da kazanabilirsin 150 lirada. Aza kanaat edersen gün içinde ufak ufak çok kazanırsın. Eğer daha çok olsun diye beklersen bazen ana paradan olabiliyorsun. Hem de 1 günde ana paradan 2 bin 5 bin gidebiliyor. Tersi de olabilir. Yatırım uzmanını ve ekonomiyi iyi takip etmen gerekir.

Ben de pAra biriktirmeye başlayacağım ancak şu an ekonomik ortam çok Karışık. TL de beklemeyi tercih edeceğim. Eşimin kredi kartını kullandığım için gün için nakit paraya hiç ihtiyaç duymadığından eşimde çok bırakmaz. Pazara falan da gitmiyoruz oradan da tırtıklamanın imkanı yok. Gizli birikim düşünüyorum güya. Başarılı olabilir miyim bilmiyorum. Şu Sn için birikim amacım yok. Az miktarla ne alınır bilmiyorum. Belki ileride kendime araba alırsan en azından bu para model ve yıl arttırmaya yardımcı olur.

Ben de pAra biriktirmeye başlayacağım ancak şu an ekonomik ortam çok Karışık. TL de beklemeyi tercih edeceğim. Eşimin kredi kartını kullandığım için gün için nakit paraya hiç ihtiyaç duymadığından eşimde çok bırakmaz. Pazara falan da gitmiyoruz oradan da tırtıklamanın imkanı yok. Gizli birikim düşünüyorum güya. Başarılı olabilir miyim bilmiyorum. Şu Sn için birikim amacım yok. Az miktarla ne alınır bilmiyorum. Belki ileride kendime araba alırsan en azından bu para model ve yıl arttırmaya yardımcı olur.

Şöyle birşey yapabilirsin mesela minibüse bindiğimde bir indi bindi 1.65. 2 lira verdiğini duşunursek şofore kalan 35 kuruş kumbaraya atılabilir. Veya bazen faturalar küsuratlı gelebiliyor. Ondan kalan para ustu atılabilir.

Benim esim cok merkli bozuk para biriktirmeye fakat butunletmekde sıkıntı yasiyoruz
Simdi kagıt para biriktiriyo
200tl kadar da bozuk para biriktirdigimiz bir kumbaramız var
Esim cebindekileri ona atar hep alıskanlik
Onu oglumun okul harcligi olarak kullanmayi dusunuyorum
Ne de olsa her aksam 3-5tl giriyo icine
25krs 10krslarlada pazardan maydanoz,dereotu,kıvırcik vs alip bitirmeye calisiyorum
Mah bakkalimizdan bisiler aliyorum biliyo saymakda falan sorun etmiyo sagolsun.
Bakalım bu kıs nekadar birikim olcak.

Benim esim cok merkli bozuk para biriktirmeye fakat butunletmekde sıkıntı yasiyoruz
Simdi kagıt para biriktiriyo
200tl kadar da bozuk para biriktirdigimiz bir kumbaramız var
Esim cebindekileri ona atar hep alıskanlik
Onu oglumun okul harcligi olarak kullanmayi dusunuyorum
Ne de olsa her aksam 3-5tl giriyo icine
25krs 10krslarlada pazardan maydanoz,dereotu,kıvırcik vs alip bitirmeye calisiyorum
Mah bakkalimizdan bisiler aliyorum biliyo saymakda falan sorun etmiyo sagolsun.
Bakalım bu kıs nekadar birikim olcak.

Ben bieiktirdiğim bozuklukları bim a101 gibi yerlerde bütünleştiriyorum. Tabi haberdeki adam gibi beklemiyorum duruma göre 5 lira 10 lira olarak götürüyorum butunlertiriyorum. :)

Hahahaha kızlar esimde laz :)))
Lazlarda var demekki boyle bozuk para takintisi
Esim daha oncede 1 damacana biriktirip borc odemisti

Damacana ha :KK70: ne varsa Karadeniz insanında var. Anında çözüm bulabiliyorlar :)
Sorma canım ya bıktırıyo beni
Biriktirmeye merakli
Simdiye kadar hep borc falan ödedik simdi borclar bitti birikime kalcak artık
Bu da kagit para kumbarası esimin ben atmiyorum ne yalan soylim
Bi yere giderken saklıyo falan koca sise saklanmiyoda :))
Beklentimiz 3000diyoruz bakalım ne cikcak
Sise 10lt
IMG_20150914_105853.jpg

Sorma canım ya bıktırıyo beni
Biriktirmeye merakli
Simdiye kadar hep borc falan ödedik simdi borclar bitti birikime kalcak artık
Bu da kagit para kumbarası esimin ben atmiyorum ne yalan soylim
Bi yere giderken saklıyo falan koca sise saklanmiyoda :))
Beklentimiz 3000diyoruz bakalım ne cikcak
Sise 10lt
Eki Görüntüle 1631501

Aslında mantıklı bu kullandığımız su şişeleri. Mesela ağzı açılmayan kumbaralar 1 lira 1 buçuk lira bile. Kilitliler ise en az 2 buçuktan başlıyor. Ona vereceğine böyle bişey yapılabilir.

Merhaba kızlar
Beni de aranıza alırmısınız çok güzel bir konu olmuş hele bu damacana örneği bir harika
Bende kendime göre bişeyler yapıyorum kağıt paralar ayrı bozuklar ayrı ama daha yolun çok başındayım
Burda sizleri görerek daha çok istek geldi bana

Merhaba kızlar
Beni de aranıza alırmısınız çok güzel bir konu olmuş hele bu damacana örneği bir harika
Bende kendime göre bişeyler yapıyorum kağıt paralar ayrı bozuklar ayrı ama daha yolun çok başındayım
Burda sizleri görerek daha çok istek geldi bana

Hoşgeldin.. :)
Birazda birbirimizden destek almak amacıyla açtım. Tek başına olunca birikim yapmak daha da zorlaşıyor :)

Merhaba ,biz de bozuk para biriktiriyoruz küçük bir kumbaramız var,en fazla 800 tl birikmişti yardım Amaçlı kullanmıştık onu,daha sonra biriktirdiklerimize de adaklık kurban aldık.bir ara her ay bir tane çeyrek altın alıyordum ama bıraktım ,şimdi tekrar başlamak istiyorum,biz de ev almak istiyoruz

Merhaba ,biz de bozuk para biriktiriyoruz küçük bir kumbaramız var,en fazla 800 tl birikmişti yardım Amaçlı kullanmıştık onu,daha sonra biriktirdiklerimize de adaklık kurban aldık.bir ara her ay bir tane çeyrek altın alıyordum ama bıraktım ,şimdi tekrar başlamak istiyorum,biz de ev almak istiyoruz
Hoşgeldiniz. . :)
Umarım hepimiz için hayırlı birikimler olur... :)

Back
X