- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Ben de 1 ay önce kumbara aldım. Ama ben bozuk para değil gram altın atıyorum içine :) Ben de ev pesinati için para biriktiriyorum.Bugün bir kumbara aldım kendime. 12 buçuk lira koydum şimdi. Benim ev alma hedefim var hanımlar en azından belli bir miktarda peşinatı biriktirsem krediye girerim sonra
gram altın bozdururken değeri o günkü altının gram fiyatıyla aynı oluyo değilmi altın konularında hiç bilgi sahibi değilimdir de :)Ben de 1 ay önce kumbara aldım. Ama ben bozuk para değil gram altın atıyorum içine :) Ben de ev pesinati için para biriktiriyorum.
Satın alış fiyati 105 tlyse bozdurma fiyati 2-3 daha düşük oluyor. Yani aynı çeyrek altın yarım altın gibigram altın bozdururken değeri o günkü altının gram fiyatıyla aynı oluyo değilmi altın konularında hiç bilgi sahibi değilimdir de :)
Ben de 1 ay önce kumbara aldım. Ama ben bozuk para değil gram altın atıyorum içine :) Ben de ev pesinati için para biriktiriyorum.
çok güzel bi konu bende evde saçak işi yapıyorumparamı harcamayıp birikim yapmak istiyorum ama başaramıyorum bende kumbara mı alsam ama para lazım olunca ben o kumbarayı bi şekilde açar o parayı gene alır harcarım altın daha mantıklı gram altınla başlayabilirim
E altın bu gitgide bir inecek bi çıkacak yüksekte kalacak. Tekrar inecek çıkacak tekrar yüksekte kalacak. Gitgide yükselecek yanişuan altın baya yüksek. Bu gidişle de duşeceğe benzemiyor. Ama altın yapıp kumbaraya atma fikri iyiymiş. :)
E altın bu gitgide bir inecek bi çıkacak yüksekte kalacak. Tekrar inecek çıkacak tekrar yüksekte kalacak. Gitgide yükselecek yani
Bende altınları hali hazirda yukselmisken bozdurup bankaya atim diyorum
Gunden de gelicek 3000tl
Evdeki kumbaradanda cikar en az 3000
Bankada dursun diyorum kafam karisti iyice
Bende altınları hali hazirda yukselmisken bozdurup bankaya atim diyorum
Gunden de gelicek 3000tl
Evdeki kumbaradanda cikar en az 3000
Bankada dursun diyorum kafam karisti iyice
Evde birakinca aklim evde kaliyoEv sakat biraz bence bankaya atman daha iyi olur...yazik emek etmissin birsey olursa uzulursun.
Kesinlikle secim falan derken baya costuBence de bozdur hele altının gramı 108 lerde gezinirken iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?