Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu gün dışarı çıkmadım, temizlik yaptım akşama kadar, geldiğimden beri büyük temizlik yapmamıştım bana da iyi geldi. Bu gün 0 harcama ile kapadım kumbaraya bişey atmadım. Bu ay kumbara konusunda çok ümitli değilim.
Dün dışarı çıkmadım 0 harcama Akşam ailemin yanına gidiyorum yol parası vericem taksiyle birlikte 120 tl Annemlere biraz alışveriş yapıcam 100 tl limit koydum. Bütün paramı altın hesabına yatırdığım için kumbaradan alıcam biraz ay başında yerine koyarım. Ay başına kadar elimde kalan 500 tl civarı umarım 15 gün daha idare edebilirim birikimden harcamak istemiyorum.
Ben de katılayım aranıza dün 65 Tl gitti markette, bugünn pazarda 50 tl yine markette 30 tl harcadım .MArkette çok harcıyorum bazen 100 ü buluyor şimdi yarıyıl tatili çok çıkmıyorum dışarı ama okul dönüşü hemen hemen her gün uğramak zorunda kalıyorum ekmek almak için giriyorum bi bakmışım 60-70 tl tutmuş aldıklarım lazım olan şeyler aldıklarım ama neden böyle oluyor anlamıyorum aylık toptan alışverişe çıkmadım 2 aydır toptan markete aylık alışverişte 200 tl falan tutuyor.
80+20 TL yol parası verdim dükkan kapalıydı alışveriş yapamadım. Dünü 100 TL ile kapamış oldum. Kumbaraya bişey atmadım bi 10 gün ablam ve babamı sömürcem kumbaraya da yazık
Merhabalar, bugun temizlik yaptim ama hala bitmedi isler... Kumbarama minimum gunde 1 tl.atmaya karar verdim! Mutlaka o 1 tl.atilacak! Suan toplam 31 tl.var.attigimi yazdim.kavanoz dan kumbara yaptigim icin bu en fazla 2 aya dolar diye dusunuyorum ..Markete de 12 tl.harcandi.
Bugun pirinc yoktu evde esimden onu istedim ben disari cikmadim Dun pazara gitmistim 40 tl harcadim 5 tl de kumbaraya attim 2 gorumcem misafirim birkac gundur Bugun oturduk sarma sardik Sagolsunlar buzluga atmak icinde sardilar Bu da birikim sayilir
Ocak ayı hedefim olan 1 ceyrek altini aldim ama bildirim yapmayi unuttum Kumbaram 350 tl oldu Onu da bir yarim altin fiyatina tamamlayip alirim insallah Harcamalara gelirsek; Esime tel : 1300 tl Buzdolabi: 1400 Stor perde : 400 ama 350 ye incek gibi Esimle kacamak; 200 Mutfak giderleri yol parasi ivir ziviri saymiyorum artik Duzenli bir gelirimiz yok bu aralar Ama kredi karti harcamamiz yok Sadece taksit prim ve faturalar odeniyor o kadar