birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Merhabalar
Bugun baya yoruldum camasir katladim
Bir makina daha yikayip astim.Bulasiklari yikadim.Yerleri supurdum.Kucuk sökükleri diktim.Yemek yaptim.
Yazdan yaptigim konserve karniyarik vardi onu yaptim.Yanina pilav yaptim , buzluktaki salatalik ve sarimsaktan cacik.Pratik oldu :KK66:

Meyve ve yogurt bitti yarin alirim.

Bu hafta toplam 40 tl harcadım, kumbaraya 28 tl attım.Bu gün evdeydim 0 harcama.
Ev arkadaşımdan 325 tl yakıt parası aldım kumbarayla birlikte bir yarım altın almak istiyorum ama altın çok çıktı. Artık reel altın alabilir miyim bilmiyorum kararsızım bu konuda:KK43:

Bu aralar altın ya da döviz hesabı açıp kısa süreli dalgalanmalarda kazanç sağlama konusunu düşünüyorum, yapan arkadaşlarım var haftalık 50 tl civarı kazançları olduğunu söylüyorlar. Aranızdan yapan var mı kızlar?

Bu hafta toplam 40 tl harcadım, kumbaraya 28 tl attım.Bu gün evdeydim 0 harcama.
Ev arkadaşımdan 325 tl yakıt parası aldım kumbarayla birlikte bir yarım altın almak istiyorum ama altın çok çıktı. Artık reel altın alabilir miyim bilmiyorum kararsızım bu konuda:KK43:

Bu aralar altın ya da döviz hesabı açıp kısa süreli dalgalanmalarda kazanç sağlama konusunu düşünüyorum, yapan arkadaşlarım var haftalık 50 tl civarı kazançları olduğunu söylüyorlar. Aranızdan yapan var mı kızlar?
Benim bilgim yok malesef :KK43:bir ara hesap acmayi dusunuyordum sonra vazgectim.

Maaşa 10 gün kaldı ama 35 tl nakit kaldı
Umarım yeter
Çocukları Sömestr tatili için ananeye getirdim zaten harcamamız az olur diye düşünüyorum.
Ekstra harcamalar yaptım bu ay o yüzden nakit az kaldı.
Seneye giymesi için büyük oğluma mont aldım kendime de aldım.
Bunlara bütçede yer ayırmamıştım

Bugun biraz harcamali gecti
Kizim artik buyumeye basladigi icin dolaplari karistirmaya basladi
O yuzden dolap kilidi aldik 20 lira ona verdik
Disarda biseyler yedik 30 lirada ona verdik
Eve donerkende biraz meyve aldik 10 lirada ona verdik
60 lirayla kapattik gunu
5 lirada kumbaraya attik

Akşam apartman giderini ödedim 20 TL
12 TL yemek yedik 3 TL kumbaraya attım böylece dünü 41,5 TL ile kapadım kumbaraya 10,5 TL atmış oldum.
Bu gün dışarı çıkma planım yok harcama da olmaz muhtemelen.

Kızlarr altın hesabı açtım az önce. Kendime biraz harçlık bırakıp tüm parayı oraya yatırdım pişman olmam inşallah. Kısa vadeli alım satım yaparak küçük küçük kazansam yeter. Ihtiyacım olduğunda ihtiyacım kadar bozdurcam, gerçek altın bozmaktan hem daha kolay hem daha karlı geldi. Neyse tecrübelerimi bildiririm:KK70:

106,5 tl annemlerin elektrik faturasını ödedim. Onun dışında dışarı çıkmadım 0 harcama, kumbaraya bişey atmadım.

X