• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikim Günlüğüm:)

ya bilmez miyim ondan bir panik içinde para biriktirme telaşındayım:KK43:
ya öbür aya maaşa geçecek zaten bir de benim iki katım kazanacak doktor ataması oluyor da..
bundan sonra almam yani kendi alsın:KK66:
biriktir canım biriktir. eline ne geçerse koy kenarı. sonra rahat edersin inşallah. ben de evleneli 1 ay oluyor. savaştan yeni çıktım yani:KK48: borçsuz evlenmek gibisi yok. inşallah sana da nasip olur. :KK66:

Çeyiz için internet sitelerinden bak Cat.
Çok daha uygun oluyor.
Ben gelinliği 450ye mi ne almıştım.
2.eldi ama. Sadece 1 kez giyilmiş :)

AkarGider AkarGider pijamalarını almadıysan, dagi'nin internet sitesinde çok güzel takımlar var. indirimlerde güzel. ben uyku ve ev giyimini hep sezon sonlarında %50 indirimlerle almıştım. çeyiz alışverişimin tamamına yakınını da internet sitelerinden aldım. önce mağazalarda görüyordum, dokunuyordum. sonra en uygun fiyata satan internet sitelerinden alıyordum. tavsiye ederim canım.:KK51: çeyiz alışverişi çok zor ama bir o kadar da keyifli. hele sırasıyla kullanması, insan çok hevesli oluyor. konularım arasında çeyizlerimin bir kısmının olduğu ve genel çeyiz listesinin olduğu başlıklar var. eklemeler ve çıkarmalar yaparsın, aldıklarının birer birer üzerlerini çizersin. :KK54:

AkarGider AkarGider pijamalarını almadıysan, dagi'nin internet sitesinde çok güzel takımlar var. indirimlerde güzel. ben uyku ve ev giyimini hep sezon sonlarında %50 indirimlerle almıştım. çeyiz alışverişimin tamamına yakınını da internet sitelerinden aldım. önce mağazalarda görüyordum, dokunuyordum. sonra en uygun fiyata satan internet sitelerinden alıyordum. tavsiye ederim canım.:KK51: çeyiz alışverişi çok zor ama bir o kadar da keyifli. hele sırasıyla kullanması, ,nsan çok hevesli oluyor. konularım arasında çeyizlerimin bir kısmının olduğu ve genel çeyiz listesinin olduğu başlıklar var. eklemeler ve çıkarmalar yaparsın, aldıklarının birer birer üzerlerini çizersin. :KK54:
yaaa başlıklarını çok merak ettim :)) inleyeyim hemen;)

genel çeyiz listesini uzun araştırmalar sonucunda oluşturdum. sayılarını, alışkanlıklarını gözden geçirerek alacaklarını kendin belirleyip, listeyi güncelleyebilirsin.
çok teşekkürler:)) ben de şu listeye bakıyorum ilk başta ama sonra tabi duruma göre ekle çıkar yapcam daha çok başındayım:)
300225_257542497617603_182385701799950_712991_1681695022_n.jpg

çok teşekkürler:)) ben de şu listeye bakıyorum ilk başta ama sonra tabi duruma göre ekle çıkar yapcam daha çok başındayım:)Eki Görüntüle 1871110
olur olur canım. ben de almaya başlayınca işin ciddiyetini farkettim. bir ara bunaldım, sıkıldım, hemen ara verdim. sadece para koydum. sonra toparlanınca kaldığım yerden devam ettim.

1300 tatil harcadım sınırımı biraz aştım doğrusu:)) ama değdi inşallah...:)
şimdi kalan 2000 tl min 1500 tl sine altın alcam hemen yarın;)

eveet kızlar altın hesabıma yatırdım:)) hesap açtım da sonuna:p

sonuç: 1300 tl tatil oldu, 400 küsür çeyiz, 6.5 gr altınım ve de bir ata altınım oldu :halay::halay:
geri kalan para da harçlığım:)
öbür aya görüşmek üzere :p
Hangi bankadan açtın canım. Tatilden dönünce bende iş bankası yada ziraatten açmayı düşünüyorum

Hangi bankadan açtın canım. Tatilden dönünce bende iş bankası yada ziraatten açmayı düşünüyorum
Benim banka kartım iş bankası ama iş bankası hem komisyon ücreti kesitor hem alış satışı zararlı ben onu direk eledim o yüzden
Senin garanti bankası ve alım satımı da iyi bence onu bir araştır derim,bir de ziraati araştır bence
Ben ziraatten açtım ne de olsa devlet bankası dedim açıkçası bir de alış satışına baktım çok zarar yok 1gr da 1 tlcik bişey olmaz komisyon ücreti de yok mis;)

Benim banka kartım iş bankası ama iş bankası hem komisyon ücreti kesitor hem alış satışı zararlı ben onu direk eledim o yüzden
Senin garanti bankası ve alım satımı da iyi bence onu bir araştır derim,bir de ziraati araştır bence
Ben ziraatten açtım ne de olsa devlet bankası dedim açıkçası bir de alış satışına baktım çok zarar yok 1gr da 1 tlcik bişey olmaz komisyon ücreti de yok mis:KK66:
Hiç araştirmadim is bankasinda hesabim oldugu icin orayi düşünüyordum. Aynen birde ziraat devlet bankasi oldugu icin orasi olabilir diyordum. Ama garantide de kredi kartim var otomatik ödeme talimatı verebilirim dedim. Iyi bir arastirmam lazim sanirim ziraat de komisyon yada hesap isletim ucreti aliyorlarmi

Hiç araştirmadim is bankasinda hesabim oldugu icin orayi düşünüyordum. Aynen birde ziraat devlet bankasi oldugu icin orasi olabilir diyordum. Ama garantide de kredi kartim var otomatik ödeme talimatı verebilirim dedim. Iyi bir arastirmam lazim sanirim ziraat de komisyon yada hesap isletim ucreti aliyorlarmi
İkisini de almıyorlar ziraat bankasında:)

Eylül Ayı hedefim:
bir çeyrek bir arkadaşa düğüne gidecek
bir yarım başka arkadaşa düğüne gidecek batışlardayım :KK53:
sonra düğün için elbise aldım Allahtan tanışmıyorlar da ikisinde de giycem :D elbisemi dekoyayım:P çok uyguna geldi 60tl
elbise.JPG

çeyrek 215+yarım 430dur herhalde ---geri kalana kıyafet alırım ...yaklaşık bir 355 tl kıyafet okullar açılıyor çünkü ve ben ilk defa gircem bu sene derslere çok heyecanlıyım:)) :halay:

1000 tl bunlar..
2000 tl de yatırım..
hadi bakalım ,bu ay da başarırım inşallah :KK53:

iyi gibi:) evdeyim bu ara okullar açılmadığından sıkıntı yok
okullar açılınca başlayacak asıl macera:p
senin nasıl gidiyor?:)
Aa sen yüksek mi yapıyorsun bakalım..

Ben battım. Elimde 4 tane ata var.
Onun dışında hepsini bozdurdum.
Çok zor bir süreçten geçiyorum.
Toparlayacağım.

Back