- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.465
- 373
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
Sen evlat olarak kıyamıyorsun o anne olarak nasıl kıyıyor?Kıyamıyorum ki zoruna gidiyor diye susuyorum hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen evlat olarak kıyamıyorsun o anne olarak nasıl kıyıyor?Kıyamıyorum ki zoruna gidiyor diye susuyorum hep
Ona göre ben hiç bişey yapmıyorum halbuki o nöbetleri tutmak ne kadar zor bi bilsenizSen evlat olarak kıyamıyorsun o anne olarak nasıl kıyıyor?
Nişanımı bile ben yaptım 1 tlleri geçmediValla normalde tam tersi olur Sizinkiler neden böyle acaba Anne / Baba olan onlar nasıl isteyebiliyorlar ki böyle çekinmeden sürekli sürekli bence konuşmalısınız böyle olmaz ilerde eşinizle de aranız açılır bu durumdan Net..
Merhaba ablalarım, benim bi problemim var tam da problem diyemiyorum ama. Ben 21 yaşındayım 9 aydır atandım hemşire olarak çalışıyorum ondan önce bir özel hastanede 9 ay kadar çalıştım. Ailem hep benden para aldı öyle az miktarlar değil maaşım 3se 1.5 kadar aldılar. Ben nişanlandım ağustos ayında ve birikim yapmaya çalışıyorum 1.5 sene sonra düğünümüz olacak inşallah bir yandan da üniversite okuyorum dolayısıyla sürekli git gel yapıyorum yol param yemek param zaten bi sürü tutuyor. Şimdi de bana 20 bin tl kredi çektiriyorlar üstüne annem gün parası istiyor benden ve taksitletini ödememi toplam 2000 lira yani. Ve benim maaşım zaten bana yetmiyor böyle olunca ama ben şikayet edince minnet dinliyorum çok yoruldum bilmem ne oluyor. Krediyi de ev için istiyorlar. Ama benim takıldığım nokta şu ben bunlara evet dememe rağmen hep daha fazlası isteniliyor kendime ayrıca çeyiz dizmeye çalışıyorum çeyizden kastım yemek takımı falan öyle dantel de değil elzem şeyler. Ama çok yoruldum sürekli aynı şey oluyor ben darda kaldım bankada paraları olduğu halde vermediler ve 80000 liraları vardı ben 1000 lira istedim. Alyans almaya ağlayarak gittim param çıkacak mı acaba diye. Bu ve bunun gibi bi sürü şey. Ne yapmalıyım bilmiyorum krediyi çektim bugün ve evlendikten sonra da ödiycem yani nası bunun önünü kesebilirim napmalıyım ben hayırsız evlat mıyım kötü evlat mıyım ama kendi yuvamı da kurmam lazım..
Siz çok fazla yükün altına girmiş sorumluluk almışsınız Anne/Babanızın alacağı sorumluluklarıda sizin alıyor olmanız onların size bu şekilde davranmasına sebep oluyor Nişanınızı kendinizin yapması onların isteklerinin arkasını kesmiyor Siz onların yapacağı şeyleri yaptıkça onlar daha çok istiyorlar ve bu durum bu şekilde devam edecek gibi gözüküyorNişanımı bile ben yaptım 1 tlleri geçmedi
O parayı da eve eklediler ona verdiler malesef 1 tlleri yok kenardaBirikmiş paraları var diyorsunuz acaba düğün zamanı bu çeyiz vs onlar mı alacak ki size
Yani evleneceğiniz belli sonuçta bunu hiç konuştunuz mu kim tamamlayacak çeyizi?
Onların bahanesi şu sen kafana takma bi şekilde hallederiz o zamana bizim de paramız olur vsKrediyi ode baskada bir kurus verme surat asarlarsa assinlar cocuklar anne babalarina bu sekilde bakmak kprislerini cekmek zorunda degil. Senevlenirken sana yardim ediceklermi? Esyalarini alicaklarmi hic sanmiyorum. Evlenicem para biriktiriyorum veremem de ne yaparlarsa yapsinlar bosver
Şimdilik sadece sana üzülüyorum diyor ama ilerde tabi ki sorun eder eşim de ben olsam ben de ederdim o haklıAllah böyle ailelere akıl fikir versin. Siz hayırlı evlatsınız da ailenizi bilemedim. Kırmadan önünü kesmeye bakın. Evlenince de uzak oturun ayrıca çok yüksek meblalarda destek çıkmaya devam ederseniz eşinizle sorun da yaşarsınız. O yüzden bunu siz çözeceksiniz.
Ahahha çok tatlısınız ama ben kendime bakmaya alıştım kimseden bişey beklemiyorum kendim ayaklarım üstünde durmayı seviyorum ama onlar bunu zorlaştırıyor hayır demryi öğrenmem lazımBence sorun sizde. Hayatınız boyunca her istenene evet diyemezsiniz.
Bir an önce hayır demeyi öğrenin madem kredi çektiniz ekstra hiçbir sey vermeyin sorarlarsa da ancak kredilerinizi ödeyip geçindiğinizi söyleyin. Ayrıca anneniz o borçları yaparken nasıl size sormadıysa öderken de sormasın.
Bazı insanlara ne yaparsanız yapın yaranamazsın ilerde yaptıklarınıza da yapmasaydın derler. Ayrıca onların sizi her koşulda parasız bile olsanız kabul etmesi lazım çünkü doğarken siz onlara sormadınız onlar karar verdiler. Dolayısıyla size gayet de bakmak durumundalar surat asmaya hakları yok
Merhaba ablalarım, benim bi problemim var tam da problem diyemiyorum ama. Ben 21 yaşındayım 9 aydır atandım hemşire olarak çalışıyorum ondan önce bir özel hastanede 9 ay kadar çalıştım. Ailem hep benden para aldı öyle az miktarlar değil maaşım 3se 1.5 kadar aldılar. Ben nişanlandım ağustos ayında ve birikim yapmaya çalışıyorum 1.5 sene sonra düğünümüz olacak inşallah bir yandan da üniversite okuyorum dolayısıyla sürekli git gel yapıyorum yol param yemek param zaten bi sürü tutuyor. Şimdi de bana 20 bin tl kredi çektiriyorlar üstüne annem gün parası istiyor benden ve taksitletini ödememi toplam 2000 lira yani. Ve benim maaşım zaten bana yetmiyor böyle olunca ama ben şikayet edince minnet dinliyorum çok yoruldum bilmem ne oluyor. Krediyi de ev için istiyorlar. Ama benim takıldığım nokta şu ben bunlara evet dememe rağmen hep daha fazlası isteniliyor kendime ayrıca çeyiz dizmeye çalışıyorum çeyizden kastım yemek takımı falan öyle dantel de değil elzem şeyler. Ama çok yoruldum sürekli aynı şey oluyor ben darda kaldım bankada paraları olduğu halde vermediler ve 80000 liraları vardı ben 1000 lira istedim. Alyans almaya ağlayarak gittim param çıkacak mı acaba diye. Bu ve bunun gibi bi sürü şey. Ne yapmalıyım bilmiyorum krediyi çektim bugün ve evlendikten sonra da ödiycem yani nası bunun önünü kesebilirim napmalıyım ben hayırsız evlat mıyım kötü evlat mıyım ama kendi yuvamı da kurmam lazım..
Yani benim demek istediğim surat asma hakları yok. Evlenecekmişsiniz şimdiden gidin bankada altın hesabı açın her ay gram altın alın maası alır almaz ve o parayı hiç yok farzedin. Evlilik alışverişi yaparken nişanlınla toplam 50 - 60bin mecbur harcayacaksın şimdiden buna hazırlanınAhahha çok tatlısınız ama ben kendime bakmaya alıştım kimseden bişey beklemiyorum kendim ayaklarım üstünde durmayı seviyorum ama onlar bunu zorlaştırıyor hayır demryi öğrenmem lazım
Böyle insanları da hiç anlamam. Yok deyin bitti. Yapmıyorum deyin bitti. Siz böyle yaparsanız yolacak adam çok olur kusura bakmayın. Babam da hep bekledi bir şeyler. Yok dedşm sürekli. Size de yazıkMerhaba ablalarım, benim bi problemim var tam da problem diyemiyorum ama. Ben 21 yaşındayım 9 aydır atandım hemşire olarak çalışıyorum ondan önce bir özel hastanede 9 ay kadar çalıştım. Ailem hep benden para aldı öyle az miktarlar değil maaşım 3se 1.5 kadar aldılar. Ben nişanlandım ağustos ayında ve birikim yapmaya çalışıyorum 1.5 sene sonra düğünümüz olacak inşallah bir yandan da üniversite okuyorum dolayısıyla sürekli git gel yapıyorum yol param yemek param zaten bi sürü tutuyor. Şimdi de bana 20 bin tl kredi çektiriyorlar üstüne annem gün parası istiyor benden ve taksitletini ödememi toplam 2000 lira yani. Ve benim maaşım zaten bana yetmiyor böyle olunca ama ben şikayet edince minnet dinliyorum çok yoruldum bilmem ne oluyor. Krediyi de ev için istiyorlar. Ama benim takıldığım nokta şu ben bunlara evet dememe rağmen hep daha fazlası isteniliyor kendime ayrıca çeyiz dizmeye çalışıyorum çeyizden kastım yemek takımı falan öyle dantel de değil elzem şeyler. Ama çok yoruldum sürekli aynı şey oluyor ben darda kaldım bankada paraları olduğu halde vermediler ve 80000 liraları vardı ben 1000 lira istedim. Alyans almaya ağlayarak gittim param çıkacak mı acaba diye. Bu ve bunun gibi bi sürü şey. Ne yapmalıyım bilmiyorum krediyi çektim bugün ve evlendikten sonra da ödiycem yani nası bunun önünü kesebilirim napmalıyım ben hayırsız evlat mıyım kötü evlat mıyım ama kendi yuvamı da kurmam lazım..