• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikim Günlüğüm:)

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
Bu da benim birikim günlüğüm olsun:)

Ağustos Ayı hedefim:
1000-1200 tl tatil
her ay 500 tl çeyize ayıracağım_ bir sürü alınacak var nevresim takımı yemek takımı vs...._
1500 tl altın almak istiyorum banka hesabıma... düşüşe göre dolar da olabilir..
56tl bana kalıyor idare etmem lazım :KK70:

bir de bozuk para kumbarası yaptım gelecek ay onu yol param yapıcam
inşallah başarabilirim:KK200::deli:

yarından itibaren başlıyorum....show must go on :KK59::rapci:

Bu da benim birikim günlüğüm olsun:)

Ağustos Ayı hedefim:
1000-1200 tl tatil
her ay 500 tl çeyize ayıracağım_ bir sürü alınacak var nevresim takımı yemek takımı vs...._
1500 tl altın almak istiyorum banka hesabıma... düşüşe göre dolar da olabilir..
56tl bana kalıyor idare etmem lazım :KK70:

bir de bozuk para kumbarası yaptım gelecek ay onu yol param yapıcam
inşallah başarabilirim:KK200::deli:

yarından itibaren başlıyorum....show must go on :KK59::rapci:
niyetin hayırlı olsun canım. bol birikimlerin olsun. 56 TL ile 1 ay mı idare edeceksin?

Eveet muhtemelen yol param olur
Cafelerde yemelere içnelrre son ay midem rahatsız canım istemiyor filan dicem napimki:p
hiç mi bi şey canın istemeyecek? gezmek istemeyecek misin? birine hediye almak istemeyecek misin? birikim yapacağım diye o kadar sıkma canım kendini. sen bilirsin ama, bunalırsın diye düşünüyorum:KK64:

hiç mi bi şey canın istemeyecek? gezmek istemeyecek misin? birine hediye almak istemeyecek misin? birikim yapacağım diye o kadar sıkma canım kendini. sen bilirsin ama, bunalırsın diye düşünüyorum:KK64:
Evet hiçbi şey almıcam :) bunalırsam diğer ay daha çok ayırırım harcamam şçin:) hem en kötü 500 tllik kredi kartım var ona başvururum :D

Bu arada bi süre hediye mevzusuna ara verdim çünkü çok hediye alan biriyim kardeşime geçen aylarda 500 tllik altın bileklil anneme 2700 takı seti babama 1000 küsür cep telefonu artı iki üç gömlek kardeşime yine kıyafet bikaç arkadaşa yine hediyeler vs aldım da aldım bu ay elimi ayağımı sıkı tutmam şart oldu yani:)

Bu arada bi süre hediye mevzusuna ara verdim çünkü çok hediye alan biriyim kardeşime geçen aylarda 500 tllik altın bileklil anneme 2700 takı seti babama 1000 küsür cep telefonu artı iki üç gömlek kardeşime yine kıyafet bikaç arkadaşa yine hediyeler vs aldım da aldım bu ay elimi ayağımı sıkı tutmam şart oldu yani:)
ha durum bu aya mahsus yani. o zaman idare edebilirsin. ben her ay bu şekilde yaşayacaksın zannettim.:olamaz: evet hediye işini galiba abartmışsın:KK48:

Bugün maaşı aldım,
bu ay çeyizi kısıyorum 500 veremiyorum ,200 tl ödeyeceğim çeyize
çünkü sağolsun kardeşim yemek takımımın aynısından kendisine de istediğinden bu ay paramı yetirebilmem için çeyiz paramdan kısacağım
ah bu kardeşler...:/
neyse çok hayıflanmak yok

son durum şu:
1000-1200 tl tatil olacak...
çeyizim 200 tl bunu ödedim...+200 kardeşime..
1500 tl altına ayırdım
arkadaşımın doğum günüymüş ona hediye almam lazım 50-100 tl artık ne alırsam...
şu an zarardayım daha başından :kızgın::kızgın:
ben evlencem ya para lazım of :işsiz::işsiz:

Son düzenleme:
Siz kendinize cimrisiniz.bir suru pahali hediyeler alip az bir parayla iadare etmeye calismak nedir.
Aldiginiz hediyeler zaruri ihtiyac bile degil.bence kendinize bonkor davranin evlenecekmissiniz hic para savuracak durumda degilsiniz.
Hediyelere ara verin.
düzeltmeye çalışıyorum o durumu aslında...ama işte yine kardeşimi kıramadım bu ay
bakalım başka masraf çıkmaz inşallah

Bugün maaşı aldım,
çünkü sağolsun kardeşim yemek takımımın aynısından kendisine de istediğinden bu ay paramı yetirebilmem için çeyiz paramdan kısacağım

son durum şu:
1500 tl altına ayırdım
kardeşin kaç yaşında? sözlü mü, nişanlı mı? benim kardeşim 17 yaşında, değil benden hediye istemek, kendi cep harçlıklarını biriktirip mutfak küçük el aletlerimi ve dikey süpürgemi aldı yahu. kardeşinin tutumu bana biraz saçma geldi canım.

kardeşin kaç yaşında? sözlü mü, nişanlı mı? benim kardeşim 17 yaşında, değil benden hediye istemek, kendi cep harçlıklarını biriktirip mutfak küçük el aletlerimi ve dikey süpürgemi aldı yahu. kardeşinin tutumu bana biraz saçma geldi canım.
Biliyorum bana da saçma geldi ama söylersem bozulur bayağı bişey demedim o yüzden
23 yaşında canım
Yok sözlü nişanlı değşl sevgilisi de yok henüz

Bugün maaşı aldım,

son durum şu:
1500 tl altına ayırdım

200 tl ye aldığınız yemek takımının fotoğrafını atar mısınız

200 tl ye aldığınız yemek takımının fotoğrafını atar mısınız
200 tl değil esasında :) daha da ucuz:KK66: 80+80 tl kütahya porselen :)
2 set ben aldım , 2 set kardeşim
çok güzel renkleri:)
evidea-mytfak-ONS514_1.jpg evidea-mytfak-ONS516_1.jpg
http://www.evidea.com/gunluk-yemek-takimlari/c/103648

Biliyorum bana da saçma geldi ama söylersem bozulur bayağı bişey demedim o yüzden
23 yaşında canım
Yok sözlü nişanlı değşl sevgilisi de yok henüz
aldıktan sonra kafasına kakar gibi söylenmez tabi. ama ilk söylediğinde, canım kendi çeyizimi tamamlayayım, ondan sonra imkanım olursa senin için bir şeyler yapmayı ben de isterim denebilir. evlenecek olan sensin, destek olunması gereken de sen. aman evden gitmeden ne koparırsam kar gibi düşünmesi hiç hoş değil. evlilik süreci gerçekten çok yorucu ve külfetli. 1 liranın hesabının yapılması gereken bir süreç. öyle masraflar çıkıyor ki, akla zarar. allah yardımcın olsun canım.

aldıktan sonra kafasına kakar gibi söylenmez tabi. ama ilk söylediğinde, canım kendi çeyizimi tamamlayayım, ondan sonra imkanım olursa senin için bir şeyler yapmayı ben de isterim denebilir. evlenecek olan sensin, destek olunması gereken de sen. aman evden gitmeden ne koparırsam kar gibi düşünmesi hiç hoş değil. evlilik süreci gerçekten çok yorucu ve külfetli. 1 liranın hesabının yapılması gereken bir süreç. öyle masraflar çıkıyor ki, akla zarar. allah yardımcın olsun canım.
ya bilmez miyim ondan bir panik içinde para biriktirme telaşındayım:KK43:
ya öbür aya maaşa geçecek zaten bir de benim iki katım kazanacak doktor ataması oluyor da..
bundan sonra almam yani kendi alsın:KK66:

Back
X