Biriciim oluum

deniz1634

oğlum abi oluyo
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.208
3
biricik oğluşum 8 ayına eylül 2 de giriyo kızlarr sonunda 2 gündür sürünüyo oğluşum onu öyle böcük gibi giderken görünce çok mutlu oldum ya. hep üzüntü değil birazda sevinç paylaşayım dedimmm...şu anda bile deli gibi gelio bana doğru birde heyecanlanıyo gelirken görmeniz lazım yaa:dance:

benm kızımda 7.ay dolduundan beri emeklio canım harika bişey anlıorum seni ama biraz bekle 2hafta sonra falan yeni teknikller geliştiriyo, saklanmalar, odadan odaya safariler:))bende bu halini çok sevdim kendide çok mutlu nereye isterse gidiyo topunun peşinden

denizcim işallah yürüdükleri günleide görürüz yavrularımızın emeklemeye başladıysa yakında ayağa kalkmak istemeye başlıcak bak ozaman yandın işte sürekli koltujklara tutunup kalkmaya çalışıyorlar kalkınca hop düşüyolar sende sürekli başında aman kafasını vurmasın bir yere diye

inaysacım inşallah canım yaa. o günler gelsinde bi ozaman işlerimi bırakır onu tutarım napalım.çağan nasıl oda emekliyomu? neler yapabiliyo

denizcim çağan yaklaşık 6.ayından beri emekliyor canım şimdilerde ayağa kalkıyır sürekli ne bulursa tırmanma derdinde bende başında bekliyorum valla hiç durmuyor yerinde habire aktivasyon peşinde babası ve ben iki kişi zor başa çıkıtyoz tabi bunlar tatlı uğraşlar canım

anladım canım benim oğlum tembel çıktı demekki daha hiç dişi bile yok walla neyse canım geç olsun da güç olmasın yerim onu ben ya fitir fitir ewin neşesi bunlar yaa:KK70:

denizcim tembel değil hayatım merak etme ben 9 aylık yürümüşüm mesela emeklemeden babası bu aylarda ayağa kalkmış ama 1 yaşında yürümüş benim oğlan babasına çekmiş 1 yaşında anca yürür diye bekliyorum ben

birde bunlar 1 günde ayaklanıyolar 1 günde emekliyor otuyolar yani ben hiç alıştırmadım hiç bişeye kendi yapıyor herseyi bırak kendisi zamanı gelince yapar o birde eğer kilolu ise kendisini kaldırması zaman laailir çağan zayıf olduğundan çabuk kaldırıyor popoyu falan

en tembel benim oğlummuş sırnaşık şey
9 aylık emekledi dişi çıkmıştı, 14 aylıkkende yürüdü herşeyi geç
bir çenesi tembel değil :roflol:

maşşalllaah şahapa....
elvin deli gibi emeklio her yere gdio bi bakıyoz balkonda masanın altında yerler ıslksada şıp şıp ses çıkınca bayılıo...görmeden etmeden her zararı yapıoo..yemek yaparken de ayaklarıma tutunuo...odada bi dk yalnız kalmıo pıt arkamda bitiyo..geçen wcye girdim tuvaletin kapısını tam kapatmadım aralık bıraktım elinle bi güzl iktirmiş kapıyı aradan bana bakıoo..çok komikti orda bile rahat yok...her yerleri ellerimle silyyrm domestos koyuyorum azcık...yoksa içim rahat etmioo

maşaallah bebişlerinize.. bizim kız şuan yazdırmıyor... en iyi yaptığıda bu.

kirkbin kere masallah kuzuna.
bu aylar en cok hareketlendikleri ay galiba
benim kizim da yere bir koyuyorum her tarafa gidiyor.
ama geri geri emekliyor benimki:))

canım zaten önce geri geri giderlermiş daha sonra emeklerlermiş dünden bierde beşiğinin kenarına tutunup kalkıyo şaştım kaldım walla 3 günde neler keşfetti oğluşum... bugün bizim ay dönümümüz yani dolu dolu 8 aylık olduk biz teyzeleri maşallah benim minik kuzuma ayın 7 sindede kontrolumuz war hayırlısı bakalımm..

benim kziim yaklasik 1 aydr geri geri emekelmeye basladi
oda yatagin ustunde zaten o yzden yataktan dusmustu :KK43:
simdide yerlerde hali yok koyamiyorum
o dizliklerden gorsem alicamda onuda gormedim durum vahim yani
sadece yuruteciyle gidiyor heryere mutfakta benim pesimde
ac oldugu zamanlar gelip pantolonumu cekistiriyor kiziyor bagiriyor sipa :)
cok komik oluyor ya oyle taniyor artik mama kasesini heyecanlaniyor gorunce
bide bu arlar firina merakli aklim gidiyor tuslarini acar diye surekli bakiyorum.
uzanip tuslara dokunmaya calisiyor. bende baya kosuyorum pesinden bu yuzden
ama emeklemesini isterdim oda cok tehlikeli ya
evin hertarafi kablo fis piriz zaten kablo hastasi buldumu cekiyor :)

benim oğluşum maşallah 5. ayından beri emekliyor artık koltuklardan tutunuyor allah nazarlardan saklasın yavrularımızı

X