merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım.yaklaşık 6 ay önceye kadar yüzümde herhangi bir iz bile yoktu.bebek gibiydi hani böyle görünce vayy denilenden.arkadaşlarım ne kullandığımı sorardı hep.vermemde sakınca var mı bilmiyorum ama garnier 3ü birarada maske ile yıkardım her banyoda.sonra zamanla cildim kurumaya başladı.buarda sadece t bölgem az yağlıydı.sonra bir adet dönemimde zor adet oldum ve deli gibi sivilce bastı yüzümü.telaş etmedim çünkü hemen geçerlerdi çıksa bile.ben salak giibi gittim sıktım alnımı,burnumu.rezil oldu.yine geçer ya iki günde dedim 6ay oldu hergün yeni bir kocaman sivilce çıkıyor.o zaman profesyonel bakım yaptırayım dedim bir uzmana başvurdum.aylık bakım yapıyor 2.seans bitti ama bir gelişme yok.alnımda minik minik bir sürü ve kırmızı kırmızı sivilceler var.büyük büyük.alnım ve burun çevremde sadece.
Uzun oldu biliyorum ama belki yardımcı olabilecek biri vardır.dcl nin ürünlerini aldım buraya da yazdım zaten ama onlrı da uzman kullanma soyar cildini zaten çok kuru dedi.içim gitti deli gibi para vermiştim.yinede soyan ürünleri haftada 1 kullanıyorum.
Ya nerede hata yapıyorum kızlar benim hep bebek gibiydi suratım şimdi alnımda ergen sivilceleri var.canıım çok sıkılyor.kafayı taktıkça da daha çok çıkıyor sanki?
Okuduysanız yardım olur musunuz? Buraya hangi konuyu açsam malesef pek ilgi görmüyo

.derdime çare bulamıyorum inşallah bilen biri yazar