• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler biri yardım edebilir mi arkadaşlar?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ahhh canım yaaa kıyamam bak sende anlıyorsun beni.insanın içi gidiyor değilmi insanın ? benim sivilceler iz bırakacak galiba.uçuğum geçti ama sivilcelerle oynadığımdan iz kalacak.geç ergenlikmi bizimki bir bilsem.umarım geçer kuzum.çözüm bulduğum an hemen iletecğim emin ol:D :43::43:

Ben üstüne birde bu lekelerden artık kurtlulmak için delirdiğim için expigment kullanıyordum iş yerinde biraz fazla sürdüm etkisi çok olur diye bütün yüzümü yanlışlıkla yaktım. Ama öyle böyle yanık deil yüzüm 2-3 gün kabuk tuttu bildiğin yanık yarası kabuğu sonra soyuldu çok ilginç şekilde gözenekler küçülmüş izlerim azalmış lekelerimde baya açılmış çıktı iyileşip kabuk soyulunca. Ama tabiiki tamamen değil ve eskisi gibi olmadı cildim ama buna da şükür diyorum. Ama tamamen bu lekelerden kurtulmak için heralde herşeyi yapabilirim :( İnan bana sen en iyi anlayanlardan biriyim hep elimde ayna var masamda bile sürekli yüzüme bakıp iç çekiyorum nasıl oldu sivilceler nasılkaldı yüzümde die. Karbon lazer yaptırdım, prp yaptırdım, kimyasal peeling yaptırdım, jetpeeling yaptırdım bu saydıklarımın hibirinin faydasını görmedim :/ İnşşşaaalllaaah çözüm bulursun ve eskisi gibi olur cildin canım bende senden nasiplenirim :)

ohooo baya fenaymış senin gerçekten...kıyamam yaa... gerçekten benden daha çok uğraşmısın.en çok üzüldüğüm ne biliyor musun,eskiden uyduruk kremler ve peelingler kullanırdım.cilt bal dök yala.ne zaman gittim deli gibi para verip artık adam akıllı bir cildim olsun diye kremler ıvır zıvırlar aldım,o zaman rezil ettim güzelim cildi:43: o expigment ne oluyorki

essqi, hem sivilce hem uçuktan bahsediyorsun. Bence kremlerle, bakımlarla zaman harcama. Hormonal ya da bağışıklık sistemiyle alakalı bir sorunun olabilir, ilk fırsatta iyi bir doktora git. Vücutta bir sıkıntı varsa kremler işe yaramaz, sıkıntı yoksa o zaman iyi ürünler ve sabır bu işin çözümü. Bir de alacağın kremi iyi araştır, benim mesela sorunsuz bir cildim vardır ama herkesin bayıldığı kremler sivilce yapabiliyor, o yüzden dikkatli seçiyorum kremlerimi.

:43::43::43:sinirden ağlayabilirim şuanda.galiba benim buaralar çok strestim var ama farkında değilim:18: ya inanır mısınız dün burnumda uçuk çıkıyorduki söndü ohh dedim. ama şuanda evet tam olarak şuanda eşşek kadar bir uçuk patladı dudağımda.nerden geldi neara şişti anlamadım:14: ya ben buara böyle eskiye dönsün bebek gibi olsun dedikçe eşek kadar sivilceler uçuklar basıyor yüzümü çok sinir oldummm:( şimdi böyle sinirlendiğime bamayın strest filan yaşamıyordum neden böyle oldu anlamadım:( bir derdim var bölümüne mi taşınsam yavaştan:14::14:

nazara gelmişsin güzelliğinle demekten baska bişey gelmedi aklıma.takmayaya calıs gecıcek dıye olumlu düşün.bu ucuk durumu stresten kafaya taktıgın ıcın sıvılcelerı ondanda olabılır yada güzellik merkezinde mikropta kapmıs olabilirsin ama nolursa olsun cildiyeciye git.benim kendime uygguladıgım bir yöntem var ama ne kadar dogru bilemiyorum cildin ph dengesi filan diyebilirsin.bana iyi geliyo.bir tane beyaz sabunu ben duru marka ile yapıyorum sadece yüzüm için kullanıyorum o sabunu krem seklıne gelene kadar elinde köpürt sür yüzüne cildinin onu emmesini bekle snra yıka cildi kurutuyo ama ben bu şekilde kurtuldum.haftada 2 gün yapıyorum bunu diğer günler hemen yıkıyorum ıkı gun bekletıyorum işte.

essqi, hem sivilce hem uçuktan bahsediyorsun. Bence kremlerle, bakımlarla zaman harcama. Hormonal ya da bağışıklık sistemiyle alakalı bir sorunun olabilir, ilk fırsatta iyi bir doktora git. Vücutta bir sıkıntı varsa kremler işe yaramaz, sıkıntı yoksa o zaman iyi ürünler ve sabır bu işin çözümü. Bir de alacağın kremi iyi araştır, benim mesela sorunsuz bir cildim vardır ama herkesin bayıldığı kremler sivilce yapabiliyor, o yüzden dikkatli seçiyorum kremlerimi.

bilemiyorum canım ya gerçekten artık herkes yüzüne ne oldu filan demeye başladı bu baya canımı sıkıyor.iştende izin alamıyorum bi türlü gidip kontrol ettirmeye.gidemedim hala ama gecikmekte istemiyorum.hormonal olablir dediğin gibi çünkü adetten sonra oldu bunlar..tavsiyen için teşekkür ederim bi tanem..:2::2:

nazara gelmişsin güzelliğinle demekten baska bişey gelmedi aklıma.takmayaya calıs gecıcek dıye olumlu düşün.bu ucuk durumu stresten kafaya taktıgın ıcın sıvılcelerı ondanda olabılır yada güzellik merkezinde mikropta kapmıs olabilirsin ama nolursa olsun cildiyeciye git.benim kendime uygguladıgım bir yöntem var ama ne kadar dogru bilemiyorum cildin ph dengesi filan diyebilirsin.bana iyi geliyo.bir tane beyaz sabunu ben duru marka ile yapıyorum sadece yüzüm için kullanıyorum o sabunu krem seklıne gelene kadar elinde köpürt sür yüzüne cildinin onu emmesini bekle snra yıka cildi kurutuyo ama ben bu şekilde kurtuldum.haftada 2 gün yapıyorum bunu diğer günler hemen yıkıyorum ıkı gun bekletıyorum işte.

kuzum valla dün ne oldu biliyor musun.benim bu uçuk artık nerdeyse tamamen gitmişti.dün arkdaşlarla oturuyoruz.benim dudaklar bir yanmaya başladı,utanmasam gidip buz koycam o derece.gözümden yaş gelecek.ya diyorum ne oldu sıcak birşeymi değdirdim yediğim birey mi dokundu.düşünüyoruz yok!! gece geldm eve.yıkadım güzelce soğuk birşeyler koydum oraya.yumuşatacak bi yüz kremi sürdüm.sabah iyiydi.( yani şimdi).gerçekten bilmiyorum.başıma ilk defa böyle birşey geliyor .herkes ne oldu senin yüzüne diyor:5::5::5:

merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım.yaklaşık 6 ay önceye kadar yüzümde herhangi bir iz bile yoktu.bebek gibiydi hani böyle görünce vayy denilenden.arkadaşlarım ne kullandığımı sorardı hep.vermemde sakınca var mı bilmiyorum ama garnier 3ü birarada maske ile yıkardım her banyoda.sonra zamanla cildim kurumaya başladı.buarda sadece t bölgem az yağlıydı.sonra bir adet dönemimde zor adet oldum ve deli gibi sivilce bastı yüzümü.telaş etmedim çünkü hemen geçerlerdi çıksa bile.ben salak giibi gittim sıktım alnımı,burnumu.rezil oldu.yine geçer ya iki günde dedim 6ay oldu hergün yeni bir kocaman sivilce çıkıyor.o zaman profesyonel bakım yaptırayım dedim bir uzmana başvurdum.aylık bakım yapıyor 2.seans bitti ama bir gelişme yok.alnımda minik minik bir sürü ve kırmızı kırmızı sivilceler var.büyük büyük.alnım ve burun çevremde sadece.

Uzun oldu biliyorum ama belki yardımcı olabilecek biri vardır.dcl nin ürünlerini aldım buraya da yazdım zaten ama onlrı da uzman kullanma soyar cildini zaten çok kuru dedi.içim gitti deli gibi para vermiştim.yinede soyan ürünleri haftada 1 kullanıyorum.

Ya nerede hata yapıyorum kızlar benim hep bebek gibiydi suratım şimdi alnımda ergen sivilceleri var.canıım çok sıkılyor.kafayı taktıkça da daha çok çıkıyor sanki?

Okuduysanız yardım olur musunuz? Buraya hangi konuyu açsam malesef pek ilgi görmüyo:50::50:.derdime çare bulamıyorum inşallah bilen biri yazar:5::5::5:

canım bende 25 yaşındayım. 2 sene önce aynı anlattığın şeyleri bende yaşadım. Cildim pürüzsüzdü, ergenlikte bile sivilce cıkmadı. 23 yaşındayken birden bire yüzümü iri iri sucu cıkmayan türden sivilceler bastı. Sonra cilt doktoruna gittim ilk önce hap ve krem kullandım ama 3 ay kadar çok bi değişme olmadı, gitmedi sivilcelerim. Sonra tekrar doktora gittiğimde tahlil istedi doktor birsürü. Yaptırdıktan sonra bi kadın hastalıkları doktoruma görünmemi söyledi . Kad. Has. Doktoruna gidip muayene olduğumda polikistikover kisti çıktı yumurtalıklarımda. Bende birde adet düzensizliği vardı. Meğerse bu polikistikover kisti yapıyormuş sivilcelenmeyi ve adet düzensizliğini.... Kad. Has. Doktoru, ilaç filan vermedi 3-4 kilo kadar zayıflamamı istedi sonra düzenli spor yapmamı ve sağlıklı beslenme diyeti verdi bana. Sonra tekrar cilt doktoruna görünmemi söyledi. Bunları düzenli yaparsam düzelirmiiş adetim de cildimde. Dediği gibi de oldu. Cilt doktorum benzamycin ve nadixa kremlerini verdi sabah akşam sürdüm cildime. Spora başladım 58 kilodan 54 kiloya düştüm. Sağlıklı beslendim. Ve 3-4 ay sonra cildimde sivilce cıkması durdu ve pürüzsüzleşti. Sadece lekeler vardı. Onlarda zamanla azaldı. Fakat şu an yoğun bi öğrencilik hayatım var. Cok dikkat edemiyorum kendime. Ve bu yüzden tekrarladı cilt sorunum. Tekrar alıp kullancam o kremleri. Sennde öyle yap canım git bi cilt doktoruna görün ona göre davran . Sivilce kolay kolay geçmiyor sabır gerek. Inşallah en kısa sürede sonuş alırsın canım

bir arkadaş yazmış ama bende yine söyleyeyim bendede aynı sıkıntı oldu cilt doktorundan kadın doğuma yönlendirdiler polikistik overmişim bir baktır derim canım ondan sivilce yapıyor olabilir .

canım bende 25 yaşındayım. 2 sene önce aynı anlattığın şeyleri bende yaşadım. Cildim pürüzsüzdü, ergenlikte bile sivilce cıkmadı. 23 yaşındayken birden bire yüzümü iri iri sucu cıkmayan türden sivilceler bastı. Sonra cilt doktoruna gittim ilk önce hap ve krem kullandım ama 3 ay kadar çok bi değişme olmadı, gitmedi sivilcelerim. Sonra tekrar doktora gittiğimde tahlil istedi doktor birsürü. Yaptırdıktan sonra bi kadın hastalıkları doktoruma görünmemi söyledi . Kad. Has. Doktoruna gidip muayene olduğumda polikistikover kisti çıktı yumurtalıklarımda. Bende birde adet düzensizliği vardı. Meğerse bu polikistikover kisti yapıyormuş sivilcelenmeyi ve adet düzensizliğini.... Kad. Has. Doktoru, ilaç filan vermedi 3-4 kilo kadar zayıflamamı istedi sonra düzenli spor yapmamı ve sağlıklı beslenme diyeti verdi bana. Sonra tekrar cilt doktoruna görünmemi söyledi. Bunları düzenli yaparsam düzelirmiiş adetim de cildimde. Dediği gibi de oldu. Cilt doktorum benzamycin ve nadixa kremlerini verdi sabah akşam sürdüm cildime. Spora başladım 58 kilodan 54 kiloya düştüm. Sağlıklı beslendim. Ve 3-4 ay sonra cildimde sivilce cıkması durdu ve pürüzsüzleşti. Sadece lekeler vardı. Onlarda zamanla azaldı. Fakat şu an yoğun bi öğrencilik hayatım var. Cok dikkat edemiyorum kendime. Ve bu yüzden tekrarladı cilt sorunum. Tekrar alıp kullancam o kremleri. Sennde öyle yap canım git bi cilt doktoruna görün ona göre davran . Sivilce kolay kolay geçmiyor sabır gerek. Inşallah en kısa sürede sonuş alırsın canım

:18::18:gerçekten mi canım benim yaa .bunu okudum hemen cildiyeden randevu aldım çünkü tam olarak dediklerini yaşıyorum.58kiloyum bende.adet sivilceler vs sanki beni anlatmışsın!! aldım randevumu hemencecik geçer inşallah kuzucum ya...

bir arkadaş yazmış ama bende yine söyleyeyim bendede aynı sıkıntı oldu cilt doktorundan kadın doğuma yönlendirdiler polikistik overmişim bir baktır derim canım ondan sivilce yapıyor olabilir .

ablamda kist vardı belki bendede vardır.siz ve diğer arkadaş yazınca hemen cildiyyeden randevu aldım canım.teşekkür ederimm yazdığın için:):43::43:

ablamda kist vardı belki bendede vardır.siz ve diğer arkadaş yazınca hemen cildiyyeden randevu aldım canım.teşekkür ederimm yazdığın için:):43::43:

Rica ederim tatlım kadın doğumdanda al mutlaka . Tüylenme sivilcelenme saç dökülmesi adet düzensizliği ara ara ilginç sancılar böyle belirtileri oluyor ama illa hepsinin olması şart değil bir tanede bulunabilir .

selam canım. sorununu çözebildin mi bilmiyorum. ama benim de yüzümde 2 yıld boyunca sivilceli ve kıpkırmızı geçirdiğim bir dönem oldu. ben de bir sürü şey kullandım. sonuç alamadım. sonra cilt dr. una gittim iki krem verdi bir haftada sivillcelerin hepsi geçti ve izleri de 1 yıla kadar geçti. ama ihmal etmemek lazım izler çok zor geçiyor. güzellik merkezleri filan aman ha. bir sürü kimyasal sürüyorlar hiç tavsiye etmem.

kuzulaaar ben doktora gittim cildiyeye.clindoxyl jel verdi her gece yatmadan sivilce üstlerine sürmeye.tetradox verdi içmem için günde bir kez.uçuk kremi verdi adını hatırlamıyorum ama uçuğum geçti kullanmıyorum onu.bi ay kullan tekrar gel dedi.ama şimdilik iyi gibi..

Back
X