- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.411
- 598
- Konu Sahibi falwlessone1
Alay etmisKomik kadınım demisligi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alay etmisKomik kadınım demisligi var
Biri size nerden buluyorsun bu esprileri diyorsa ne demek istiyordur?
En sevdiğim etkilendiğim insan tipiEspri ciddi zeka gerektirir. Espiriler kaliteliyse ve karşı taraf eğleniyorsa zekanıza hayran olmuş. Eğer bön bön bakıp 3 gün düşünüyosa da zekanıza şaşmış demektir.
En sevdiğim etkilendiğim insan tipi
Söyleme şekline ve söyleyen kişiye göre değişir bu.Küçümser gibi söylüyorsa,pek te hoşnut olmadığınız biriyse esprilerinizi küçümsüyordur.Ya da tam tersiyse sizi espritüel buluyordur.Biri size nerden buluyorsun bu esprileri diyorsa ne demek istiyordur?
Konuştuğum çocuktu bu kişi.Sesli telefonda konuşuyorduk işte.Zaten o gün bana garip dedi.Tartistik falan başka şeyler de dedi.10 gün sonra geldi yine o yazdı.Söyleme şekline ve söyleyen kişiye göre değişir bu.Küçümser gibi söylüyorsa,pek te hoşnut olmadığınız biriyse esprilerinizi küçümsüyordur.Ya da tam tersiyse sizi espritüel buluyordur.
Anladım,yaptığınız espriye göre değişir o zaman.Ama pek te takılmayın bu söylediğine.Olabilir o an espriyi soğuk bulup ta söylemiş te olabilir,ya da hoşuna da gitmiş olabilir.Dert edilecek birşey değil.Ama sürekli karşılaştığınız bir durumsa kendisine sorun nasıl yani vs diye.Söyler o da.Konuştuğum çocuktu bu kişi.Sesli telefonda konuşuyorduk işte.Zaten o gün bana garip dedi.Tartistik falan başka şeyler de dedi.10 gün sonra geldi yine o yazdı.
Espri bulma konusunda sıkıntı çekiyordur. Durumu el vermediği için senden istiyor aslında. Ne olmuş azıcık versen.Biri size nerden buluyorsun bu esprileri diyorsa ne demek istiyordur?