- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
Biri size nerden buluyorsun bu esprileri diyorsa ne demek istiyordur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok espritüelsin ve zekice espriler yapıyorsun, zekandan etkilendim demek istiyordur bence.Biri size nerden buluyorsun bu esprileri diyorsa ne demek istiyordur?
Ciddi değilsin herhaldeÇok espritüelsin ve zekice espriler yapıyorsun, zekandan etkilendim demek istiyordur bence.
Benim espri anlayışım farklı derler burdan yola çıksak?????
Konuşmanın akışına göre anlayabilirsin bence
Yo cok ciddiyim.Ciddi değilsin herhalde
Ne tür espriler yapıyorsunuz? Bana da söylenir bu sık sık ama iyi anlamda değilBiri size nerden buluyorsun bu esprileri diyorsa ne demek istiyordur?
Benim espri anlayışım farklı derler bu arada.Yo cok ciddiyim.
Ya dalga geçti seninle ya da espirini beğendi işte iki anlamı var aranızdaki iletişime göreBenim espri anlayışım farklı derler burdan yola çıksak??
Burcun neBenim espri anlayışım farklı derler bu arada.
Hala aynı fikirde misin
Espri anlayışım farklı bulunurNe tür espriler yapıyorsunuz? Bana da söylenir bu sık sık ama iyi anlamda değil
BoğaBurcun ne
Yani konustugum bir çocuktu bu kişi dalga geçme gibi değil de ironik bir anlamda söyledi belki.Ya dalga geçti seninle ya da espirini beğendi işte iki anlamı var aranızdaki iletişime göre
Bence farklı bulmuş bunu da zekaya bağlıyorumYani konustugum bir çocuktu bu kişi dalga geçme gibi değil de ironik bir anlamda söyledi belki.
Espri anlayışının farklı olması iyi bir şey mi yaBence farklı bulmuş bunu da zekaya bağlıyorum
Nedense garip de demisti bana git kendin gibi garip birini bul falanBence farklı bulmuş bunu da zekaya bağlıyorum
Bence iyi bir sey. Sevgililerimi seçmemde önemli bi kriterdi.Espri anlayışının farklı olması iyi bir şey mi ya
E öyleyse sorunuzun cevabını kendiniz vermiş oldunuz işteYani konustugum bir çocuktu bu kişi dalga geçme gibi değil de ironik bir anlamda söyledi belki.
Esprilerin cok kotu yapma demek istiyordurBiri size nerden buluyorsun bu esprileri diyorsa ne demek istiyordur?
Komik kadınım demisligi varEsprilerin cok kotu yapma demek istiyordur