Ben daha çok yengemin gelininden şüphe ediyorum biraz lafcı birisi onun yanında benim o kızı sevmediğimi söylerse o gidip söyleyebilir.
Ben boş bulundum da söyledim. Ayrıca ben her şeye karışan birisi asla değilim 10 yıldır evliler abimle toplasan 10 kere gitmemişimdir evlerine ki evlendiklerinde ben 15 yaşındaydım ama bu bahsettiğim kardeşi onlarla yaşıyor. Ayrıca neden beni yargılıyorsunuz ki.Şahsen yengenizin çene performansına bağlı olarak rahatlıkla herkesin duyabileceğini düşünüyorum. Bir konu arasında istese duyurur. Madem arkasında durmayacaksınız, endişe duyacaksınız neden konuşuyorsunuz? Ayrıca yengenizin rahatlıkla bir şeylerin sebebini sorabiliyor olması sıkıntılı olduğunu mu gösteriyor? Şu konudan bile belli ki üzerinize vazife olmayan şeylere karışan ve sonra bunun arkadında duramayan bir yapınız var. Sizinle arasının iyi olmamasına şaşırmadım.
Yengeye demez ama ortamda atiyorum konu gecti falancanin kiz kardesini begendik ama onuda bizim yegen sevmiyomus demekki huyu suyu iyi degil falan der. Bu sekilde yayiliyor zateb bu tarz dedikodular. Yani o kiz aklimizda vardi ama bu boyle boyle dedi der o ona ona derken illaki duyabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?