• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri hakkında onu sevmediğimi söyledim. Kulağına giderse diye çekiniyorum.

Depresip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
93
14
3
27
Kızlar merhaba o kadar takıntılıyım ki söylediğim şeyleri bile kafama takıyorum. Amcamın eşiyle konuşurken torununa kız bakıyorlar görücü usulü abimin baldızını nasıl falan diye sordular bende ben o kızı sevmiyorum boşverin dedim. Ama abimin eşimin kulağına giderse diye içime şüphe düştü kulağına giderse diye çekiniyorum. Çünkü yengem yani abimin eşi biraz sıkıntılı bir tip sen niye benim kardeşimi sevmiyorsun diye gelip hesap sorabilecek bir tip. Zaten bizlede pek iyi değil arası.

Abinin eşi neyin hesabını soracak. Sevmiyorum dersin olur biter. Bence onun kulağına gitmesinden ziyade söylediğinin arkadasında durmak konusunda çalışmalısın.

Kaldı ki yengen gidip abinin baldızını bulup D Depresip de seni sevmiyormuş haberin olsun mu diyecek :işsiz:

Demez bence ama laf arasında geçerse diye kaygılandım. Eşimde sizin gibi düşündü söylediğin şeyi inkar etme arkasında dur öyle bir durum olursa dedi
Abinin eşi neyin hesabını soracak. Sevmiyorum dersin olur biter. Bence onun kulağına gitmesinden ziyade söylediğinin arkadasında durmak konusunda çalışmalısın.

Kaldı ki yengen gidip abinin baldızını bulup D Depresip de seni sevmiyormuş haberin olsun mu diyecek :işsiz:

Ben daha çok yengemin gelininden şüphe ediyorum biraz lafcı birisi onun yanında benim o kızı sevmediğimi söylerse o gidip söyleyebilir.

Şahsen yengenizin çene performansına bağlı olarak rahatlıkla herkesin duyabileceğini düşünüyorum. Bir konu arasında istese duyurur. Madem arkasında durmayacaksınız, endişe duyacaksınız neden konuşuyorsunuz? Ayrıca yengenizin rahatlıkla bir şeylerin sebebini sorabiliyor olması sıkıntılı olduğunu mu gösteriyor? Şu konudan bile belli ki üzerinize vazife olmayan şeylere karışan ve sonra bunun arkadında duramayan bir yapınız var. Sizinle arasının iyi olmamasına şaşırmadım.

Şahsen yengenizin çene performansına bağlı olarak rahatlıkla herkesin duyabileceğini düşünüyorum. Bir konu arasında istese duyurur. Madem arkasında durmayacaksınız, endişe duyacaksınız neden konuşuyorsunuz? Ayrıca yengenizin rahatlıkla bir şeylerin sebebini sorabiliyor olması sıkıntılı olduğunu mu gösteriyor? Şu konudan bile belli ki üzerinize vazife olmayan şeylere karışan ve sonra bunun arkadında duramayan bir yapınız var. Sizinle arasının iyi olmamasına şaşırmadım.
Ben boş bulundum da söyledim. Ayrıca ben her şeye karışan birisi asla değilim 10 yıldır evliler abimle toplasan 10 kere gitmemişimdir evlerine ki evlendiklerinde ben 15 yaşındaydım ama bu bahsettiğim kardeşi onlarla yaşıyor. Ayrıca neden beni yargılıyorsunuz ki.

Sevmek zorunda mısın? Düşünüyorum tabi ki hayır. Giderse gitsin kulağına. Dostu düşmanı tanımış olursun boşversene

18 19 yaşlarımda yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm birine, ortak bir arkadaştan bahsettim sevemedim diye. Anında gidip yetiştirmiş ve o kişide utanmadan gelip hesap sordu ahahahaha. O bana ders oldu birdaha kimseye bisey söylemem.

Aklı başında kimsenin 'o seni sevmiyormuş' diyeceğini sanmıyorum. Söylersede söylediğinizin arkasında durun

Yengeye demez ama ortamda atiyorum konu gecti falancanin kiz kardesini begendik ama onuda bizim yegen sevmiyomus demekki huyu suyu iyi degil falan der. Bu sekilde yayiliyor zateb bu tarz dedikodular. Yani o kiz aklimizda vardi ama bu boyle boyle dedi der o ona ona derken illaki duyabilir

Back