Gebeliğe Hazırlık Biri golgeli biri de beyaz cizgili gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suneli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
186
37
48
29
Kizlar bakarmisiniz? Ben 1.testde hafif gozle anca gorunen cizgi goruyorum, 2.ci de cok garip beyaz cizgi kenari pembe

Eklentiler

• IMG-20200419-WA0016.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 607
Kizlar bakarmisiniz? Ben 1.testde hafif gozle anca gorunen cizgi goruyorum, 2.ci de cok garip beyaz cizgi kenari pembe
Evet değişik gerçekten birincisinde herhalde resim den dolayı pek gözükmüyor sen çıplak gözle görüyorsundur ama ikincideki beyaz görünüyor ikisi aynı marka mı bu testlerin

Evet değişik gerçekten birincisinde herhalde resim den dolayı pek gözükmüyor sen çıplak gözle görüyorsundur ama ikincideki beyaz görünüyor ikisi aynı marka mı bu testlerin
Hayir farkli markaydicook cook silik golge gorunyor gozle anca

İstersen yarın ilk idrarla bunlardan başka marka testle dene adetin falanmı gecikti ne belirtin var
Hayir daha bata 5 gun var, yumurtlamamin 9cu gunundeyim.Belirtim pek yok sabahladi midem bulaniyor cok az ama , gaz sancilarim var,arada sol kalca sumugumde batma oluyor kasik agrisi filan

Hayir daha bata 5 gun var, yumurtlamamin 9cu gunundeyim.Belirtim pek yok sabahladi midem bulaniyor cok az ama , gaz sancilarim var,arada sol kalca sumugumde batma oluyor kasik agrisi filan
Hee anladım yumurtlamanın 12.günü test yapman daha sağlıklı varsa ozaman mutlaka çıkar üç gün sonra tekrar yaparsın hem erkenn yapıp kendini üzmekten iyidir

benimde öyleydi beyaz gölge hafta yamuk çizgi vardı hafif pembe test bozulmuş eczane deki abla söyledi baktiydi sabah ilk idrar fazla damlattiysan oda olabiliyodur bı resimden sonra onun üstüne o cubuguyla 3 damla su damlar idrara yerine kurusun tekrar bak yine pembe çizgi duruyorsa kan ver güzel haberler almayı nasip etsin rabbim

Yaptim beyaz golge yine var ama cizgisi duzeldi

Benim telefon arka kamerasina bisey oldu golgeki cekiyor kocam gelsin onun telefonuyla cekip gondericem

Tamam. Bende de senin gibiydi su damlattiktsn sonra oldu biraz dur bakalım akşama kadar kurusun belirlesir o çizgi ne zaman çıktı ilk damlatir damlatmaz mi sende de yoksa sonradan mı cikti

Tamam. Bende de senin gibiydi su damlattiktsn sonra oldu biraz dur bakalım akşama kadar kurusun belirlesir o çizgi ne zaman çıktı ilk damlatir damlatmaz mi sende de yoksa sonradan mı cikti
Su damlattimyine beyaz oldu yamugu duzeldi sadecebekleyeyim o zaman 4 5 saat

İnsaAllah oyledir cok erken diye bosuna para vermek de istemiyorum kan testine ya

İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin anladım biraz sabret bekle günün gelsin bı iki gün geçsin sonra git bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…