Saç Rengi ve Saç Boyama biri bu kızılın akmasını durdursuuun..

minikprensim1

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
104
9
318
üf bu kızılın akmayanı yok mu..her yıkamada pembe pembe akıo resmen..o bişi diilde denize gidince rezillik yani kaydirigubbakcemile3.. ne yapmalı da akmasın bu kızıl yada akması dursun.. bi bilen var mı acaba ..boshayallersmile

maalesef üzülerek söylemeliyim ki (2 yıl boyunca neredeyse her markanın kızıl rengini denemiş biri olarak) kızıl boya akmaya mahkum. bence vazgeç kızıldan sen :)

kızıl boyarsın parlar cıvıl cıvıldır.

sonra akmaya başlar. parlaklığı gider. 1 ayın sonunda dibin gelir ve ardından tekrar tekrar aynı işlemleri yaparsın. boyarsın.

ama boyadıkça, devam ettikçe de saçın yıpranır sonunda. kırıklar olur. mecbur kestirmek zorunda kalırsın.

kızıl saç her daim yıpranmaya mahkumdur. bu hiçbir zaman unutulmamalıdır. akmasını da geçtim sürekli boyamak saçın nem dengesini altüst edip kurutyor ve kırıklar baş gösteriyor.

neredeyse ölümsüzlüğün çaresini buldular kızılın akmasının çaresini bulamadılar..
ben de yıllarca direndim ama sonunda pes ettim..

püf..ama kızılı da çok severim ben nolcak şimdi bilmiyorumkismile kahve tonlarına mı dönsem acaba daha kolay olur herhalde kızıldan kahveye dönmek..ama o kadar kızıl için uğraştıktan soorada vazgeçmek zor ama akmasından da sıkıldım :) bu ne yaman bi çelişki..denize de bone takıp gircem hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…