Biri Beni Durdursun / Diyet Grupları

Bir kaç kiraz yedim,bişey olmaz ondan di mi:110:
Kiraz güzel bir seçimHoppasaplarını kurut 2 gün. 10- 15 tanesini cezvede 5 dakika kaynatıp içersen de süper etki ediyor özellikle ödem atmaya:KK39:
Ayrıca meyve yediğinde yanında mutlaka ya 2 kaşık yoğurt ya da 1 ç. Bardağı süt ya da sıcak su İç ki kan şekerini dengelesin.:KK60:

Kiraz güzel bir seçimHoppasaplarını kurut 2 gün. 10- 15 tanesini cezvede 5 dakika kaynatıp içersen de süper etki ediyor özellikle ödem atmaya:KK39:
Ayrıca meyve yediğinde yanında mutlaka ya 2 kaşık yoğurt ya da 1 ç. Bardağı süt ya da sıcak su İç ki kan şekerini dengelesin.:KK60:
Tamam moni:KK60:
Yapraklarını bile kaynattım bir kaç gün:KK70:sapıyla aynı etkiyi yapıyormuş,ama daha bişey anlamadım:)

IMG_2085.jpg

Bayrama daha fit girmek elimizde.:21:
Vaktimiz de bol.:KK5:
Hadi o zaman kaçamaksız, bol su ve sporla bayrama hazırlık başlasın.:spor:

Selam :KK25:
Kendimi şu 2 gündür durdurmakta çok zorlanıyorum ve motivasyona ihtiyacım var :KK43:
Yemek istiyorum :KK43: ama yememem lazım

Kimse beni durdurmuyor :KK43:
Aaaa durduran yok mu?:skandal:
Kuzum ben tatildeydin dün gece döndüm, şimdi bakabildim ancak.:KK60:
Toparla kendini canımcım, yedik yedikte ne oldu.. hep mutsuzluk:KK61:
Artık pişmanlıkları kenara bırakıp mutlu olma vakti.:KK68:
Bol su iç, sağlıklı ara öğünler yap açlık hissettiğinde Hoppaiyi gelecek bitanem, sakın vazgeçme.:KK200:

Aaaa durduran yok mu?:skandal:
Kuzum ben tatildeydin dün gece döndüm, şimdi bakabildim ancak.:KK60:
Toparla kendini canımcım, yedik yedikte ne oldu.. hep mutsuzluk:KK61:
Artık pişmanlıkları kenara bırakıp mutlu olma vakti.:KK68:
Bol su iç, sağlıklı ara öğünler yap açlık hissettiğinde Hoppaiyi gelecek bitanem, sakın vazgeçme.:KK200:
Teşekkür ederim canım

Tatilden geldiğine göre seni daha sık rahatsız edebilirim :KK70: inşallah etmem tabi de♥️

upload_2018-8-21_10-55-8.png

Eklentiler

• upload_2018-8-21_10-55-8.jpeg
    upload_2018-8-21_10-55-8.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 48
X