7 aylık ilişkim bahaneler üzerine bitti.Annesine yaşadığımız her şeyi anlatan biriydi.Son 2 aydır 2 haftada bir tartışıyorduk her tartışmayı ayrıntısına kadar annesine anlatmış en son tartışmamızda çok sinirlenip adam değilsin demiştim hemen gidip annesine demiş o da bırak gitsin ben istemiyorun demiş ama bundan haberim yoktu bu olaydan sonra 1 ay daha konuştuk ben hatamı telafi etmek için elimden geleni yaptım ama o hiç bir şey yapmadı 1 ay sonra patladım niye çabalamadın diyerek bana bitirelim dedi birbirimizi yıpratıyoruz dedi hallederiz dedim sonra annesinin istemediğini dedi şok oldum ben mutlu olmayı beceremiyomuşum öylece bitti 12 gün geçti ve bugün bir fotoğraf geldi snapte otel odasında müzik atmış o kadar çok koydu ki
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
biri bana yardımcı olsun kafayı yicem artık :(
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ocak 2017
- 46
- 12
- 8
- 31
Kavgalar, sorunlar 3.kişiye gittiği zaman toparlanması zor oluyor sanırım. Erkek arkadaşınız neden böyle bi tavır sergilemiş onu da anlamış değilim. Her şeyi gidip annesine anlatması çok garip geldi bana.Kavgalarınız sebebini bilmiyorum ama kavgalarda en çok saygısızlık yıpratıyo insanı. Barışsa da insan eskisi gibi olamıyo. Söylediğiniz lafta ona koymuş olabilir. Dediğim gibi ayrıntı bilmediğim için çok yorum yapamıyorum ama zamana bırakmanız daha iyi gibi geldi bana.
- 13 Nisan 2007
- 33.057
- 100.213
- 1.123
- 45
Günaydın.7 aylık ilişkim bahaneler üzerine bitti.Annesine yaşadığımız her şeyi anlatan biriydi.Son 2 aydır 2 haftada bir tartışıyorduk her tartışmayı ayrıntısına kadar annesine anlatmış en son tartışmamızda çok sinirlenip adam değilsin demiştim hemen gidip annesine demiş o da bırak gitsin ben istemiyorun demiş ama bundan haberim yoktu bu olaydan sonra 1 ay daha konuştuk ben hatamı telafi etmek için elimden geleni yaptım ama o hiç bir şey yapmadı 1 ay sonra patladım niye çabalamadın diyerek bana bitirelim dedi birbirimizi yıpratıyoruz dedi hallederiz dedim sonra annesinin istemediğini dedi şok oldum ben mutlu olmayı beceremiyomuşum öylece bitti 12 gün geçti ve bugün bir fotoğraf geldi snapte otel odasında müzik atmış o kadar çok koydu ki
Sen hatanı telafi etsen de onun ergen tavırları yüzünden zaten mutlu olamazdınız ki.
Kurtulduğuna şükret derim.
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
Evlenincede bu böyle devam edecekti . Evet, dert ortağı seçmiş olabilir annesini, bu gayet normal ama insanın süzgeci olmalı ilişkisine karşı.
Çocukların bile özel alanları oluyor.
Ilişki demek huzur demektir , paylaşmak demektir. Bunlar yoksa göbek bağlarımız bir değil ki , ısrarla hiç gerek yok.
Yine yeniden aşık olunabilir.
Çocukların bile özel alanları oluyor.
Ilişki demek huzur demektir , paylaşmak demektir. Bunlar yoksa göbek bağlarımız bir değil ki , ısrarla hiç gerek yok.
Yine yeniden aşık olunabilir.
- 17 Ekim 2016
- 598
- 935
- 33
- 1 Şubat 2017
- 19
- 22
- 3
- 36
Merhaba güzel arkadaşım
Sanıyorum ki genç bir arkadaşımızsın, üzüldüğünün ve kendini kötü hissettiğinin farkındayım. İlişkinin sanki senin yüzünden bitmiş olduğunu düşünüyorsun. Ancak değil, sen 1 ay boyunca hatanı düzeltmeye çalışmış ve çaba göstermişsin. Bu çok olgun bir davranış.
Ama erkek arkadaşın sana aynı özeni göstermemiş. Üstelik aranızda geçen kavgaları annesine yansıttığı için bu konu malesef çıkmaza girmiş. Böyle bir durumda anne istemiyorsa o ilişki sürmez. Sizin de öyle olmuş zaten.
Erkek çok sevip de annesini karşısına almayı göze alırsa belki işler değişebiliyor bazı durumlarda ama senin hikayende erkek tarafı da sana gereken sevgiyi göstermiyor.
Ayrılmış olmanız hayırlı olmuş. Üzülme demeyeceğim, üzül, ağla, hüzünlen, sonuna kadar içindekileri yaşa. Bir süre sonra üzülmekten yorulacaksın ve işte o noktadan sonra düzelmeye başlayacaksın. Dibe batmadan çıkamıyoruz malesef. Aşkın bir kötü tarafı da bu sanırım.
Umarım sana layık, kibar ve sevgi dolu birisini bulur ve mutlu olursun.
Sevgiler
Sanıyorum ki genç bir arkadaşımızsın, üzüldüğünün ve kendini kötü hissettiğinin farkındayım. İlişkinin sanki senin yüzünden bitmiş olduğunu düşünüyorsun. Ancak değil, sen 1 ay boyunca hatanı düzeltmeye çalışmış ve çaba göstermişsin. Bu çok olgun bir davranış.
Ama erkek arkadaşın sana aynı özeni göstermemiş. Üstelik aranızda geçen kavgaları annesine yansıttığı için bu konu malesef çıkmaza girmiş. Böyle bir durumda anne istemiyorsa o ilişki sürmez. Sizin de öyle olmuş zaten.
Erkek çok sevip de annesini karşısına almayı göze alırsa belki işler değişebiliyor bazı durumlarda ama senin hikayende erkek tarafı da sana gereken sevgiyi göstermiyor.
Ayrılmış olmanız hayırlı olmuş. Üzülme demeyeceğim, üzül, ağla, hüzünlen, sonuna kadar içindekileri yaşa. Bir süre sonra üzülmekten yorulacaksın ve işte o noktadan sonra düzelmeye başlayacaksın. Dibe batmadan çıkamıyoruz malesef. Aşkın bir kötü tarafı da bu sanırım.
Umarım sana layık, kibar ve sevgi dolu birisini bulur ve mutlu olursun.
Sevgiler