Biri bana yardımcı olabılırmıı :(

ada_06

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
15
0
16
Gaziantep
Slm arkadaslar yenı uyeyım 4 aydır bebek ıstıyoruz ama hep hayal kırıklıgına ugruyorum adetıme 5 6 gun var ama bende asırı derecede bel agrısı ve kasıklarımda ıgne gıbı arada batma oluyor ve cok susuyorum şimdiye kadar hıc 1 hafta onceden adet belırtılerım baslamamıstı acaba gebelık belırtısı olabılırmı testte yaptm ama negatıf

Son düzenleme:
canım daha 4 ay olmuş bu kadar takma şimdiden kafaya bizim 3,5 yıldır olmuyor rabbim verir inşallah ama stres yapıpta sende benim gibi olma lütfendaha günün varmış canım hemen testte çıkmayabilir bekle bakalım hayırlısı olsun inşallah...yüce mevlam hiçbirimizi evlatsızlıkla imtihan etmesin...

cnm gebelik belirtilerin doğru ama adetin geçtikten sonra testi idrar testi yapmalısın biraz erken olmuş allah gönlünüze göre versin ama umutsuzlanmak için çok erken

Sabret azicik ben o testlerden 3 sene icinde kac tane yaptim bir bilsen bekle birazcik ondan sonra bidaha yap olmadi en eklisi kan testi canim hadi bakalim hayirlisi senin ve bizlerin icin

stres yapmayın .biz de 2 aydır deniyoruz RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN okudum arkadaşlar doğr söylüyorlar çok uzun zamandır deneyipte olmayanlar var ki gününüz henüz geçmemiş geçen ay 2 sefer kan da 4 kez de idrarda test yaptım takıntı olmaya başlamıştı . bu ay sakinim o yuzden stres yapmayın kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…