• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri bana yardımcı olabılırmıı :(

ada_06

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
15
0
16
Gaziantep
Slm arkadaslar yenı uyeyım 4 aydır bebek ıstıyoruz ama hep hayal kırıklıgına ugruyorum adetıme 5 6 gun var ama bende asırı derecede bel agrısı ve kasıklarımda ıgne gıbı arada batma oluyor ve cok susuyorum şimdiye kadar hıc 1 hafta onceden adet belırtılerım baslamamıstı acaba gebelık belırtısı olabılırmı testte yaptm ama negatıf :(

Son düzenleme:
canım daha 4 ay olmuş bu kadar takma şimdiden kafaya bizim 3,5 yıldır olmuyor rabbim verir inşallah ama stres yapıpta sende benim gibi olma lütfen:19:daha günün varmış canım hemen testte çıkmayabilir bekle bakalım hayırlısı olsun inşallah...yüce mevlam hiçbirimizi evlatsızlıkla imtihan etmesin...:16:

cnm gebelik belirtilerin doğru ama adetin geçtikten sonra testi idrar testi yapmalısın biraz erken olmuş allah gönlünüze göre versin ama umutsuzlanmak için çok erken

Sabret azicik ben o testlerden 3 sene icinde kac tane yaptim bir bilsen bekle birazcik ondan sonra bidaha yap olmadi en eklisi kan testi canim hadi bakalim hayirlisi senin ve bizlerin icin

Slm arkadaslar yenı uyeyım 4 aydır bebek ıstıyoruz ama hep hayal kırıklıgına ugruyorum adetıme 5 6 gun var ama bende asırı derecede bel agrısı ve kasıklarımda ıgne gıbı arada batma oluyor ve cok susuyorum şimdiye kadar hıc 1 hafta onceden adet belırtılerım baslamamıstı acaba gebelık belırtısı olabılırmı testte yaptm ama negatıf :(

stres yapmayın .biz de 2 aydır deniyoruz RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN okudum arkadaşlar doğr söylüyorlar çok uzun zamandır deneyipte olmayanlar var ki gününüz henüz geçmemiş geçen ay 2 sefer kan da 4 kez de idrarda test yaptım takıntı olmaya başlamıştı . bu ay sakinim o yuzden stres yapmayın kolay gelsin :1::1::emir_bebek::emir_bebek:

Back