How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Biri Bana yardım etsin içimi rahatlatmanıza ihdiyacım var lütfen .s

baharduygu1

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
18
0
16
İstanbul
Ya bana lütfen biri yardım etsin ben nişanlımla ilşkiye giremiyorum kasmam nedeniyle ve vajinam yokmu varmı bilimiyorum ortada bir delik var ayırına cıkıyor ortaya ve adetimin son günlerindeyim o deliği ayırınca o delikten kan aktıı lütfen varmı yokmu birşey söyleğin bana :( vajinam yada rahmım olmsa hasta olamam değlmi .s

Ya bana lütfen biri yardım etsin ben nişanlımla ilşkiye giremiyorum kasmam nedeniyle ve vajinam yokmu varmı bilimiyorum ortada bir delik var ayırına cıkıyor ortaya ve adetimin son günlerindeyim o deliği ayırınca o delikten kan aktıı lütfen varmı yokmu birşey söyleğin bana :( vajinam yada rahmım olmsa hasta olamam değlmi .s

canım daha kız olduğun için böyle korkularının olması normal ama endişelenme korktuğun için kendini kasıyosundur olmuyodur kas gevşetici at ve herseyi oluruna bırak bence rahatla biraz kendini kasma ve korkma endişelerin olduğu sürece olmaz sürekli sıkar kasarsın kendini...

Back